Sinoć mi vrag nije da mira. Napisa san post, kao reakciju na kandidaturu za predsjednika HRS-a, druga Laureata. Cilu večer nije ferma mobitel. Ljudi zovu, svi znaju sve, sadržaj njegovog maila, kao i priloženi životopis ! Pa neka onda još neko reče da ne postoji vertikalno kolanje informacija u klubovima !
Sun Tzu piše, u Umijeću ratovanja, da, kad netko hoće ostvariti cilj, postavi lažnu metu. U Pilatovoj predsjedničkoj kampanji to je drug Laureat. Jer napisati, vlastitom rukom, onakav životopis, je ispod nivoa pismenosti. Napisa je da je Hrvat. Onda bi se trebao poslužiti i ispravno rabiti hrvatski književni jezik.
Barem je mogao uzeti šprancu Pilata, iz 2016. , ili prethodnu Pukijevu. Ovako je dokaza da je nepismen, i da ništa nije naučio.
Sinoć mi prika govori na mobitel da postoji razlog zašto nije napisa kad je upisa Veleučilište u Splitu, i kad ga je završija. Moran provjeriti nekoliko činjenica, pa ćemo i to pitanje produbiti.
Hvali se da je, citiram, "predano radio s mladima" u RK Kaštilac. Rekla je Trogirka : Usta moja, falite me... Ne mogu užgat uređaj na KV od pustih signala plodova njegovog predanog rada. Ali, on, ka i oni u Supetar, imaju istu (uzdaničku) sintagmu : Otišli su, šta u Zagreb, šta vanka...
Sve čekan da 1CIG otvori PPS na Kajzerici, ili u Dublinu...
Neću puno tupit, osvježija mi je večer sinoć jedan poziv iz Splita. Govori prika : Dobro je da Lassie bude predsjednik, niko neće bit žedan !
Drugi, isto iz Splita, mi govori : Moga bi on, ka i Jeftić, obećat da, ako dobije, otvorit IZM , bez plaćanja 500 kuna ?
Ima još, pomalo, moga bi libar napisat, nije priša, ne zna se kad su izbori...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja