Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sun Sep 13, 2020 7:09 pm

Tako je, sve kako pišeš. Osim toga, ja san in donija DX3B , kom 3, koaksijalac iz Tehničke radionice SRH-e, bez auta, feraton, moš mislit kako mi je bilo, nije niko reka ni fala. Neka oni stavljaju novu keramiku, ostali su stari maniri...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Sep 14, 2020 12:28 am

Jednom žandar,vazda žandar! ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Sep 15, 2020 7:25 am

Osim toga u vašem klupskom grbu su bile i neke kockice,niste im mogli bit partneri

Taj stari grb i amblem našeg kluba je dizajnirao naš član Vlado Kokan. Svi ljudi iz moje generacije, i godišta oko njega, koji su dobili to priznanje ga drže na vidnom mjestu u kući, i ponosni su na njega.
Jedan tvoj kolega iz rezerve je bija doša u moj stan u Radničkoj ulici, i govori da mu pokažem PPS. Ja ga uveja u sobicu 2 x 1 m, a od svih priznanja na zidu samo to . Kad je izaša iz PPS-a, govori on meni : A prva kockica bila, a... ?
Sitin se toga ovih aktualnih godina, kad se natežu koja triba bit prva kockica, i onda se sve otvori prid očima, zašto smo im mi, još uvik, trn u oku.

Je li ti sad jasno zašto drug Laureat niječe i postojanje RK Split ? Utuvilo mu brajo, u glavu, još u bivšem sustavu !
I onda je pokojni Žika UDBA-š, "Nišlija", i "Pančevac" ! Je, ka i Crvenkapica ! Ovo ti je ono kad lopov viče : Držte lopova !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 15, 2020 9:15 am

Ja odgovorno tvrdim da sam jedan od rijetkih koji je navraćao u posjetu vašem klubu. Nedavno mi je jedan vaš pošteni član koji je sada u mirovini to i potvrdio.Nisan reka san jedini ali ritko vam je tko iz bratskog kluba navraća.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Sep 15, 2020 9:50 am

Čitajući tvoj post, prebirao sam na brzinu misli, uspio sam na mah izbrojiti 13 osoba u CBM-u koji su počeli bavljenje ovim hobijem, i bili članovi našeg kluba.
U tu brojku ne računam četiri pokojna. Po mojoj gruboj procjeni, tamo je prešlo, sveukupno oko 25 osoba. Bežanija se intenzivirala u periodu 90/91, zbog ponašanja nekih naših članova koji nisu bili primjereni civilizacijskom ponašanju. Da je to tako, svjedoči i činjenica da baš te osobe nisu (odavno) više nigdi.

U našem starom grbu i amblemu kluba, s prvim bijelim poljem, stoji natpis FRIENSHIP AND PEACE. Samo, jebeš ti takvo, jednosmjerno, prijateljstvo !
Mi smo ih pomagali, cijelo vrijeme, a oni, čim su se osovili na noge, glasali u Skupštini ZTK da nas se izbriše sa spiska članova ! Nas, koji smo i osnovali taj ZTK, kada te osobe, koje su dizale ruke, nisu bile ni rođene !
Sve su te osobe žive, i ne mogu nam pogledati u lice, jer su podli, neiskreni, podmukli i ne žele nam dobro.
U tom kontekstu gledaj i iščitavaj izjavu druga Laureata, "da su oni i CIG jedini radio klubovi u Splitu i Kaštelima". Izaće mu ta izjava na nos, ne beri brigu.

Ono što mene više muči, je muk članova RK Marjan, jer on se u radijskom intervjuu legitimirao kao tajnik RK Marjan. Čisto sumnjam da članstvo dijeli njegove rasističke i segregacionističke stavove ?
Najmanje što sam očekivao je stav predsjednika RK Marjan, ali očito je da ga je Lassie nadglasao.

Sad će jematva, biće opet kaštelanskog crnjaka, s kime će se sada oblokavat ?
Last edited by 9a2jg on Tue Sep 15, 2020 11:18 am, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 15, 2020 11:02 am

Kad bi ti reka da mi je važnije kakvo će sutra bit vrime nego li stanje u tim klubovima,možda mi nebi povirova. :D
Davno san ja to sve ubra,pače osjetija šikaniranje na vlastitoj koži.Ali to je iza mene,bilo pa prošlo.Njima telegrafist nije triba a pametan si čovik,kad san ovo reka,sve ti je jasno ! Ja kucam po tipkovnici sa deset prstiju bez gledat.Nisan sigur da oni imaju takvoga doli :roll:
Ne želim nikome ništa loše,jer me roditelji nisu tako odgojili ali kad na nekoga stavin križ onda je za mene mrtav.Reka san za mene,da se nebi krivo shvatilo.
Kad je u onoj epizodi Velog Mista Tonći ostavija Duju,Pegulu i ostale drugove na cidilu, oni su ga se odrekli.Drugo jutro pored brijačnice prolazi Kate a Meštar joj govori da poruči Tonću da mu više ne dolazi u butigu.Doda je:"Ća daje,to boje".
Vidiš,ja ti se tega držim sa takvima.
LP
9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Sep 16, 2020 7:39 am

Postoji jedno životno nepisano pravilo, di si jedan put bija, ne treba se vraćati, i ti i oni idete dalje, svaki svojin puten... Mudri ljudi se toga drže, nepametni ne nauče ništa od mudrih...

Tako je i drug Laureat učinio organizacijski salto mortale, i košmar, u isto vrijeme ; ne možeš biti predsjednik u jednom klubu, i tajnik u drugom, ne čudim se njemu , on je častohlepan, i voli kumulirati funkcije, ka i Pilat, to jednostavno ne ide, amoralno je,i u sukobu je interesa...
Osim toga, po svim novim statutima klubova (zato jer su ih svi copy-pejstali) odgovorne osobe u klubovima su i predsjednik i tajnik ! Stoga, po osnovnim načelima NT, ne možeš biti odgovorna osoba u dva kluba NT-e istog krovnog Saveza !

U RK Marjan je većina vrlo pametnih ljudi, koji zaista misle svojom glavom, čudi me da im odgovara ova groteskna situacija. Bez obzira na činjenicu šta je Lassie ispred riječi tajnik umetnuo pridjev dobrovoljni.

Ništa nije tako skupo kao besplatni izlet u Afriku.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Sep 16, 2020 9:18 am

Tome je tako jer više nikoga nije briga.Pustili su da voda nosi.Ovo ne tvrdim samo ja.Mnogi su mi što u u živo što priko telefona isto rekli.Ljudi su se štufali ovoga nereda i nerada.Amen
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Sep 16, 2020 9:50 am

Je, ali na račun ovih tobožnjih "uspjeha" , on će opet priskrbit neko priznanje, neku lovicu, ordenčić morti... Ugleda se u uspješnice iste vrste, Hrleta i doživotnog predsjednika iz Supetra.
Svi njegovi "uspjesi" su na vlas isti ka i HRS-ovi, svi se zasnivaju na prethodnom trudu, radu i rezultatima, on je samo doša na gotovo, od ZS-a, nadalje...
To ti je kao kad HRS na web naslovnici stavi SVOJ program IOCA !!! I ja bi popizdija na mistu Emira, Kreše, i još njih par...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 20, 2020 8:23 pm

Ako o stanju radioamaterizma u Hrvata sudiš iz daljine na temelju
pisanja na ovom forumu, onda možeš zaključiti da stanje nije sjajno.
Uvjeravam te da je to *** potpuno pogrešan zaključak ***.

Stanje radioamaterizma i Hrvatskog radioamaterskog saveza je
puno bolje nego što o njemu buči glasna manjina po forumima.

Nije se pametni Martin odavna javija. Bilo mu je bolje da nije ni sada, jer sere gelere... Neupućeni čitatelj mora prvo znati profil, poslanje i uratke te osobe, da bi ispravno valorizirala njegove najnovije dosege.
Ta osoba NIKADA nije digla glas protiv amoralnih, nezakonitih i kriminalnih radnji u HRS-u, zadnjih 17 godina. Njemu je sve dobro (moš mislit), i u to stalno pokušava uvjeriti "neuke" članove HRS-a.
Ima 2.159 postova na HRS forumu, NIKADA nije poslao ni osobni, ni klupski prijedlog, ocjena rada HRS-a, prijedloge, mišljenja, ili kritiku Statuta HRS-a, ili ikojeg važnog dokumenta, Pravilnika, ili podzakonskog akta.
Nije ga se ticalo što taj isti HRS odbija, godinama, objaviti one prijedloge, mišljenja i dopune onih koji NE begenišu njima, i njihovom načinu vladanja.

Mogao bih ovako do sutra, samo, pametni Martine, mi nismo bučna manjina, nego glas savjesti, koji očito tebe, i tvoje istomišljenike ne muči, iz prostog rezona zato što je očito da je nemate.

More bit da ti i dalje dolaze QSL-ke na kućna vrata, kad tako gorljivo braniš vladajuće ? Jer ipak ti si jedan od onih 5 - 6 koji su i dalje tvrdili da je sistem QSL-iranja u HRS-u dobar, nakon što je QSL manageru potvrđen otkaz ugovora.
Mora bit da imaš đon obraz , kad pokušavaš na ove jeftine štosove praviti budale od goleme većine 9A RA ?

Ti i takvi kao ti i služe da utope u bezlično sivilo ičiji slobodnomisleći uradak koji se drzne pojaviti na (neslužbenom) HRS forumu.

Za iživljavanja druge vrste, birokratske tipe, su zaduženi neki drugi, iz tvog ešalona, pametni Martine. Zato članovi cijelih klubova nisu u 9A adresaru, a privolu za objavljivanje poslali, ko drugi, ko treći put. Ucjenjivanje članarinom, to može samo kriminalac, kojeg će doseći ruka pravde. To su "tvoji".
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK