Gledam i čitam što u noćnoj smjeni pišu pametni Martin, i Dejan 1AD, o QSL-iranju u Hrvatskoj. Nisam drugo ni očekivao. Martin "navija" da QSL biro bude i dalje u Marinkovoj kući (!), a Dejan piše o SVOJIM iskustvima.
Ono što je "ispod pojasa" je način na koji njih dva hoće senzibilizirati 9A RA javnost, na način, da u startu, ne uvažavaju očajna iskustva ostatka Hrvatske !
Pažljivi čitatelj HRS foruma se mora sjetiti "detalja", taj isti Martin je tvrdio da mu Marinko OSOBNO donosi paketiće na kuću. Ovo reklamiranje Marinka je onda samo mali revanš.
Dejan ne laže, on zaobilazi istinu, no pažljivi čitatelj će razumjeti da NJEGOVO hendlanje karata se svodi na NJEGOVE napore, od osobnog preuzimanja u Zagrebu, do NJEGOVOG angažiranja za samodistribuciju.
Dejan misli da je on pozvan da anketira RA populaciju, i, shodno tome predlaže dugoročne mjere. Na onom "neslužbenom" forumu, koji je to kada vladajućima paše. I kojeg obilazi 20% ljudi. A u anketi učestvuju pretežito Marinkovi fanovi.
Ono o čemu NE piše narečeni dvojac je poštivanje zakona, propisa, dogovora, ugovora. Mi, članovi klubova, HRS članica, imamo samo JEDNU obvezu, platiti članarine, kako klupsku, tako i ličnjaci koji žele uslugu QSL servisa. HRS treba ispunjavati svoj dio skupštinske odluke iz Kraljevice. On to NE radi, od Kraljevice, naovamo, sustavno i sistematski NE poštuje dogovoreno, a sve u dogovoru s Marinkom.
Zato i pronalaze Martine i Dejane, koji gorljivo brane nered, javašluk, i svjesno neizvršavanje obveza, uz uredno primljene novce, očiti kriminal.
Stoga ne čudi da pametni Martin bezočno laže, kad tvrdi da Marinko šalje, ali da se pošiljke vraćaju ! Toliko ste nisko pali ?
Za kraj, ali ne i zadnje, dragi Dejane, Marinkov odvjetniče, i ja sam sačuvao sve koverte s žigom kad je šta Marinko poslao, a na koverti piše i težina.
Karta kanta.