(o Vinceku je već puno toga napisano na ovom forumu, ali i za neke druge tamo nemam nimalo dobro ni pozitivno iskustvo, što znači da su mačke samo boju promijenile...).
Ko o čemu, Uzdanica o Vinceku, a nije mu dostojan ni postole zavezat ! Literati bi rekli za ovakvo pisanje "zmijski jezik". Ja neću, ja ću samo ponoviti očito, sa Faraonom je otišlo jedno 25-godišnje okružje i klima lažnih vrijednosti, falsificiranih uspjeha, umjetno stvorenih "veličina", i lijepi broj onih koji su sasvim udobno živjeli i/ili se bavili hobijem o trošku poreznih obveznika.
Čak je i njima to jasno. Zato su ovo nasumični pokušaji jednog od konzumenata "svega što je društveno i mukte" da obezvrijedi uspjehe onih koji su to postigli svojim radom, u svom vremenu, i svojim sredstvima.
Nemojmo se mi zavaravat, bit će još ovakvih "ispada", možda ne od iste osobe, jer, njihovo "prestrojavanje u hodu" će biti mučno, bolno, i stresno.
Na kraju, ali ne i zadnje, znakovit je izričaj "je već puno toga napisano" ! Tako su pisali u Staljinovom Sovjetskom savezu, kad je nekoga trebalo mućki ocrnit, uvijek u pasivu, znači ,
napisano ; neuki čitatelj bi stekao dojam da su satnije veze HV-e pisale o lošem momku Vinceku !
I takvi nesmetano pišu na HRS forumu, sijači mržnje i netolerancije. Jer mu je takav i moderator. I jer podržavaju postojeću trenutnu garnituru u HRS-u.
Ne zadugo, nadamo se.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja