by 9a2jg » Mon Aug 26, 2019 5:35 pm
Paz vako, ja imam kompletnu dokumentaciju kad se osnova RK Marjan, kad mu se oformija PPS Milna, kad je doša prijemnik i predajnik PYE od 40 W, iz Doma mornarice u Splitu, u Milnu, i do kada je Milna bila njihova sekcija.
Kad je prije nekoliko godina Pavišić organizira proslavu "obljetnice" svog kluba, svašta je nadrobija, a istina je jedna i jedina, može on "svojatati" što hoće, karta kanta ! Osim toga, ja imam i QSL-ke iz svih tih "inkriminiranih" godina.
Posebno me boli što svojata milnarske operatore, kao "svoje" u vojnoj vježbi Podgora 72, bogu fala još imamo Planove rada, s naznakama gdje je tko bio, i kojem je matičnom klubu u tom trenutku pripadao. Drago mi je da i dan danas ima desetak operatora u Splitu koji su bili na toj vježbi, i koji mogu potvrditi sve moje riječi, i potvrditi vjerodostojnost dokumenata. Znači netko laže. Zna se i tko. Pitanje je zašto netko laže ? Upravo poradi činjenice da bi, inače većinom falši argumenti, dobili na "težini" !
A slušaj, nisan ja pisa u Beograd za pomoć, zna se ko jest !
I sada, da potegnemo crtu, 27 godina u neovisnoj RH, na papiru pusti operatori, u stvarnosti nitko, nema DXCC, nema učešća u NIJEDNOM nacionalnom programu, a sporadično učešće u domaćim natjecanjima, odrađuju 70+ - godišnjaci, umjesto mladeži.
Zato je uzdanički klub iz Pazina puno "pošteniji". Tamo ne učestvuju uopće ! Ali uredno uzmu lovicu od HRS-a za završene tečajce !
I drug Hrle jasno napisa da on (valjda je mislio ja=IO ? ) ovjerava račune Marinku da se ovaj naplati od HRS-a za svoj nerad !
Znači šta, uzdanički klubovi su generator konstantne prijevare i marčapije, od 1992.g. do danas.
Nisam zaboravio RK Kaštilac. O njima ću drugom prilikom, to i zaslužuju. A ista odgovorna osoba, ka i u bratskom gradskom klubu RK Marjan ! To, što on za sebe izjavljuje da je "volonter", je irelevantno, sve je postavljeno naopako, i suprotno zakonu.
Ima još, ali, rođendan mi je, čekaju uzvanici, dragovoljci.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja