Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Wed Jan 30, 2019 7:49 am

Vidiš ti , moj Reni, rezultate dugogodišnje bjesomučne kampanje protiv nas dvoje, da oni na repetitoru čuje i ono što NISMO rekli. A mi baš govorili obrnuto !
U svom bijesu, nakon što mu je propao reizbor 2007.g., drug Pero se obrušio na nas, kao jedne od uzročnika njegovog pada. To je i opisao u mailu, poslatom neposredno nakon pada, novoizabranom predsjedniku Kreši. Krešo ga proslijedio meni, ja ga sačuvao, i na HDD, i na sticku. Od tada, do danas, nas, zahvaljujući lažima, prati stigma "loših momaka". Tandem Miličić & Miličić je izbacio u ovih zadnjih 12 godina kamion laži, ali neka, na njihovu dušu.

Sada ne čude "epiteti" isturenih pijuna, od "ustašoidnih elemenata", nadalje. Jer, začetnike zla, i umora HRS-a, boli kad čuju nas dvoje gdje pričamo istinu, od D-star repetitora, do repetitora na Visu, na simpleksu, u kondicijama koji nikome ne pašu, i kojeg treba stalno obilaziti i "servisirati". U isto vrijeme, loš rad repetitora na Biokovu, i "nedostatak financijskih sredstava" za mijenjanje koaksijalnih kablova, na Labištici i Pelješcu ! Svi to znaju, pričaju svakodnevno po FM simpleksima, u sakrito, a nitko javno, i, ne daj Bože da sjednu i napišu, ili da instruiraju svog zastupnika u skupštini.

Ako me još naljute, počet ću pisat (reprizno) seriju Kako smo skupljali repetitore po našim otocima, uspješnicu iz 2007.g. ! Akteri, koji su to odrađivali, članovi radio kluba Split, su mi to pričali, natenane.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 30, 2019 12:59 pm

Nije rukovodstvo jedini krivac za ovakvo jadno stanje.Upravo si detektirao i ogromnu većinu članstva istog Saveza koji i dalje šuti,neki jer su prodane duše,drugi jer su kupljene duše a treći kao "dudeci" nebi se šteli mešati ali bi bilo poželjno da netko drugi stavi jaja na nakovanj.Ne njihova,naravno.Veliku većinu,o tome sam već pisao,boli ih k...c za sve pa i za stanje u Savezu.Plate članarinu,godinu,dvije čekaju kartice i neka Sava nosi svome ušću.Takvih je najviše.Ako me netko argumentirano ubijedi u suprotno darujem mu najnoviji uređaj. ;) Samo teško da bi se netko kladija. :( Prema tome,imamo rukovodeće upravo onakve kakve i zaslužujemo,htjeli to neki priznati ili ne.Upravo se dizanjem zelenih kartona i klimajućim glavama,bez čitanja i razumijevanja plana i programa došlo u ovu sitauciju da se nemaš kome požaliti,osim ovako pišući i prolijevati žuć preko tipkovnice i monitora.Izgleda da nam bolje ne može biti.Ako je većina tako odlučila onda super.Sve za 5 ! :? Ako me netko ubijedi u suprotno ali sa valjanim argumentima,častim sa ručkom po sistemu koliko stane u želudac.Di god hoće. :)
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 30, 2019 1:54 pm

Evo i jutros, banda gazi na repetitoru. To su sve efekti politike HRS-a, po načelu, "ko nije s nama, je protiv nas" ! Ne zaboravimo, tu krilaticu je inaugurira Duce Musollini !
Kako su fino uvezani, ovi svi koji nisu nigdi bili kad je tribalo, povlačim paralele o sličnim izričajima, o "razularenim pijanim ustašama" iz 91', do "ustašoidnih elemenata" iz 2019' ! Od Supetra do Karlovca, samo istureno topovsko meso, koje skuplja mrvice s gazdinog stola, a za njega obavlja prljave poslove.
Većina onih koji nisu bili nigdi, ovih 28 godina koristi društvena MTS-a, financije i ostale resurse, dobija priznanja i novce, neki i po dva tri puta, kako pojedinci, tako i klubovi. Od Pazina do Supetra. Gomilica malo kaska, ali ziher ih stiže. Utabani su puti.
Dva tajnika, dva radio kluba mi se već ne javljaju. To je dobro. Znači, pogađamo "u sridu" !
Idemo dalje...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 30, 2019 2:14 pm

Ako ovako nastaviš, bit će još tih "tajnika" na listi. :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jan 31, 2019 9:23 am

U nedjelju, 3. veljače je blagdan svetoga Vlaha, zaštitnika i patrona grada Dubrovnika. Oči cijele Hrvatske su oduvijek uprte u dragi nam Grad, dva puta godišnje, za dubrovačke ljetne igre, i blagdan sv. Vlaha. Dan prije, u subotu, na Candeloru, ili blagdan Svijećnice, zahvalni dubrovački puk će se sjetiti hrvatskih branitelja, i sviju koji su pomogli obraniti Grad.

Bilo bi lijepo da se i oni, koji obilježavaju pogibiju Ronalda Browna, sjete kome, i gdje, pripadaju.

A i oni koji ugošćavaju okupatore Konavala, i preporučavaju ih za znatne funkcije i položaje, da im sveti Vlaho prosvijetli pamet.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jan 31, 2019 4:07 pm

Odličan post.Like
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Feb 01, 2019 12:49 pm

I , govoriš ti Reni, nema ko javit da repetitor loše radi, a... ? Ima ko, oni šta slušaju, štampaju, dilaju, i ne javijedu se, osin pretpostavljenima. Repetitor na simpleksnom kanalu, to normalan čovik ne more svatit. A radi kako radi, da bi ga se OBILAZILO. Na putni nalog. Predvidjeli su drugovi, za svog komrada Peru iznos putnih troškova u Financijskom planu za 2019.g., ne beri brigu.
Baš kao i stanarinu za repetitore koje nitko ne koristi. Sveukupno, jedna trećina novaca sakupljenih od članarine. Druga trećina za nazovi RA kampove, šupljeg sadržaja, a treća trećina za sve ostalo. Divota jedna !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Feb 01, 2019 6:01 pm

Tako nekako,plus-minus.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Feb 01, 2019 6:44 pm

Takvi su omjeri bili i lani. Oni vidili da raja šuti, pa nastavili po istom obrascu.

Objasnija mi je čovik još jedan razlog za kamp u Prviću, a ne u Sitno gornje. Ne moraju se polaznici voziti na plivanje, isprid nosa in je. Znači, još očekuju da ih i pohvalimo ? Uštede radi ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 02, 2019 7:02 am

Učili su nas, od malih nogu, da na mladima svijet ostaje. Da kuda će, kad će stari pomrit. Tako jedan pametan, mladi čovik, mene sinoć zove, veli, barba Koki , ne valja van matematika ! Pa nastavi, čita san Vaš jučerašnji post, oni postoci nisu točni, još je oštrije, i gore po osnovnu djelatnost (koja bi to trebala biti) HRS-a ! Lipo san mu se zafalija, prvo, ka redovnom i pažljivom čitatelju, zatim kao onome ko dobro vidi, i na koncu, jednom od onih snaga na kojima će biti da nas izvuku iz ovog gliba, u kojega su nas stari prdonje, puni sebeljublja, uvalili. Neka vas sreća prati.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK