by 9a2jg » Fri Jan 11, 2019 8:02 am
Ja sam tu osobu, prije puuuuno godina lijepo zamolio da zaboravi da ja postojim, i da mi više ne šalje gnjusne i uvredljive mailove. No, nekima lakše metar u guzicu, nego cenat u glavu. On, koji je bio svjesno oruđe vladajućih u D-12, je sada postao predmet sprdnje, a sprdaju se oni isti koji su svojedobno organizirali moje izbacivanje s foruma, na pravdi Boga velikoga, prije 10 godina ! Jer, oni plaćaju , našim novcem, kompjuterske gurue, koji imaju znanje, ali ga upotrebljavaju za krive stvari. Tko se maća laća, od mača i pogiba...
Koliko je moj imenjak kratak u pameti, svjedoči i činjenica da nije prvo provjerio osnovno, da li je taj Koki na ijednoj društvenoj mreži, prije no što stane za tipkovnicu ?
Nisam imenjače, ni bio, niti sam sada, niti ću biti. Jer, ti takvi koji su tamo, su samo predmeti manipulacije, nesposobni da vode stvaran život, pa "žive" u virtualnom.
A ti, znalac, s jednoslovnim znakom, bi trebao znati razlikovati falšo od pravog. Od kada ono ti napisa da si radioamater, u varijanti A od 1980, u varijanti B, od 1993 ? Ili si "procvita" tek kad si poslužio HRS vrhuški ?
Duboko se nadam da neću više čuti glasa od tebe, idućih 10 godina.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja