Odmah se stvorila mala petočlana međunarodna grupica. Koki, obećajem, dobit ćeš QSL-ku!
Dragi profesore, ja san od tebe diga ruke, ali nisan od svojih veza, svojih QSL-ki koje san ti posla, i svojih novaca koje san da za kuverte i marke, kako za odlazni, tako i za dolazni smjer.
Nije ti šmeka Mato, jer si ga pomalo krivija za suučesništvo u prijevari, kojom su ti oteli IOCA program, ne vidim šta imaš protiv Nene ? Zazivali smo te, više puta, da okačiš svoje dnevnike IOCA ekspedicija, za koje nisi ljudima posla QSL-ke, ti se praviš lud ! A zna si zazivat, obrnuto, naročito za otoke u Elafitima ! Kako lako barataš dvostrukim mjerilima i moralom.
Sad kad ste ti i Ivica postali "mentori", sad će nama granit sunce ! I on, baš kao i ti, laže, čim usta otvori, da će poslat, samo što nije, pa tako zadnjih 15-ak godina. Treći, ne za preferans, nego za isti ešalon, je Emil, 9A9A, od kojeg čekam odgovore, na direkte i via biro, zadnjih 17 godina. Pošto on najviše i najduže duguje, izabrali su ga za predsjednika ZARS-a ! Dalo vuku da janjad čuva.
P.S. Profesore, niki dan mi je došlo NOVO rješenje za penziju, revalorizirali su mi je, i digli za 100 kuna. Ne boj se, biće za pivu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja