Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Wed Dec 13, 2017 9:15 am

Može se,ali trebamo biti jedinstveni,na ulice demonstracije što većih razmjera,pred Vladu,na Pantovčak,u Bruxelles ako triba.Triba njima pokazat zube i to je jedini način za uspjeh.Sve te peticije,referendume i ostale bakraće oni ne uzimaju za ozbiljno.Batina je iz Raja izašla.Čovik razumi samo dvi stvari:batinu i novčanik.
Sve drugo je trla-baba-lan.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 13, 2017 11:08 am

Jučer san cili dan proveja sa montažerima iz Hrvatskog Zagorja. Ljudi rade montaže po cijeloj RH, stali malo, pričamo... Neki dan su bili u Vukovar, nešto montirat. Govore, u glas, grad duhova !
Nigdi ni žive duše, u kafiće ulizaju, a prvo pitaju je li rezerviran za Hrvate ili Srbe, ukratko, prestrašno. Nešto su i donirali spize, vele, ima gladnih...
Sve san ja to pisa, jer iman prijeratnih, ratnih, i izbjegličkih drugova i poznanika u Vukovaru, čujemo se barem jedan put na setemanu. Autobusni kolodvor u Osijeku pun mladoga svita koji ide vanka.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 13, 2017 3:03 pm

Planski se "čisti"prostor za muđahedine.A mediji i politika ih nazivaju izbjeglicama .Sve što smo do sada doživili je kamilica prema onome što nas čeka.GL

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 15, 2017 5:45 pm

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmaci ... -koalicija

Ključne riječi su "SDP i HDZ zajedničkim snagama", sada javno rade što su proteklih 20 g. radili u tajnosti, protiv interesa birača koji su ih naivno birali.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 16, 2017 11:16 am

Ruka ruku mije.....

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 17, 2017 5:53 pm

http://www.index.hr/sport/clanak/torcid ... 14219.aspx

Sad će opet bit "kriva" Torcida Brač... ?
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 18, 2017 9:07 am

A nisu puno ni falili.Ma isto nije lipo sa ovakvim porukama javno.Jedna druga stvar mi nije jasna.Janica je bila ikona ne samo našeg već i svjetskog skijanja.Uvatila se tog posla za 15-16000 kn a ne virujem da je ona potribna od tih pinez.Da samo drži tečaj skijanja dici i početnicima bogatijih roditelja,nebi znala di bi sa lovom.A sigurno itekako može naučit mladež ovim sportom.Ne,ona se upregla u posal na državnim jaslama di je plaća točna na datum,bez greške.Jeli to bija "light motiv"neznam?Volija bi da se izjasni.Onda uć u vrzino kolo sa hijenama iz HNS-a...moraš imat dobar želudac i probavu ka i te hijene i ostali lešinari.A znamo tko vlada HNS-om.Njih dva-tri a ostalo su sluge koje kupe mrvice koje gazda baci.Tako to funcionira nažalost ne samo u HNS-u već posvuda.Kao što i naslov onog filma sa T.Cruise-om "Malo dobrih ljudi" sve govori.Pogledam ga uvik kad naleti.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 18, 2017 10:15 am

Govoriš ka Sveto pismo, ma ta pojava nije počela sa Janicon, a neće, na žalost, s njon ni svršit.
Uvik se sitin, u ovakvim situacijama, pokojnog Borisa Dvornika, koji je gubaški prihvatija posao zastupnika u saboru, na 6 miseci, pa ga je onda zaminija drugi iz HDZ-a, sve za saborsku mirovinu od 9.000 kuna...
I Boris i Janica su bili ikone, svak u svome fahu, pa su se onda prodali (posrali) za šaku kuna.
Mi to gledamo i sudimo kao pojavne oblike, koji se malome čoviku gade, ali, na žalost (ili na radost?) mi ne možemo znat šta je u njihovoj glavi.

Prodaju se pojedinci, zaklonjeni iza HRS-a i HZTK-u, neko za veći, neko za manji iznos. Neki se (pre)prodaju i više puta, i - niko ne trza.
Kad se javi javni glas razuma, ostali se prave glupi i/ili ludi, nerijetko vlasnik glasa razuma biva proskribiran, izopćen, "kažnjen" neuvrštavanjem u nacionalni adresar, ili izopćavanjem s foruma !
Taj isti pojedinac je PLATIO da bude u 9A adresaru, platio da bude na HRS forumu, no relikti socijalizma ne mare za to !
Osobno sam kažnjen bez suvislog obrazloženja, mogućnosti da ja išta kažem u svoju obranu !
Nijedan prijedlog koji sam poslao kao zastupnik u skupštini, i predstavnik svog matičnog kluba, nije NIKAD prihvaćen, članstvo nije informirano o sadržaju prijedloga, ni razlog zašto nije prihvaćen.

Danas je 18. prosinca godine u tijeku, nismo vidjeli prijedlog Financijskog plana za 2018.g. , jer vrhuška s time manipulira, uveli su sustav elektroničke skupštine i glasovanja SAMO zato da im prođe sve što predlože, u minutu do 12, bez mogućnosti da iko išta provjeri, predloži, izmijeni... Tako i vladaju, autokratski, sileno, s pozicije vlasti, ko da im je ćaćino...

Da imaju 1% stvarne želje za istinom i transparentnosti, objavili bi spisak članova s pripadnosti MATIČNOM klubu, iz čega bi bilo razvidno da su plaćane članarine za mrtve ljude, strance, i osobe koje nemaju veze s predmetnim radio klubom, samo je bitno da se prevali broj 31, i ima se dva glasa za trenutno vladajuće, od uzdaničkih, do državotvornih. Bazna je bila godina 2015. , da bi zavrtili priču na izbornoj skupštini 2016.g.
I još imaju obraza slati ankete, i pitati kako smo zadovoljni s njihovim "radom" i HRS-om ? Očito da su puni sebe, i da o sebi imaju visoko mišljenje. Mi nemamo , ne visoko, nego nikakvo. Jer, oni se, još od Pere, postavljaju da su sami sebi svrha. Mi im ne trebamo, ali nas "trpe" jer , u protivnom, ne bi mogli nositi pridjev HRVATSKI.

Radujte se narodi...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 18, 2017 12:23 pm

Dobili smo rat ali ne i Državu,nažalost!
Oni drugi obrnuto. :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 18, 2017 12:34 pm

Najviše su profitirali oni kojima je još Beograd plaća 1991.g. , i oni koji su nas dragovoljce nadjevali imenima "pijane i razularene ustaše". Takvi se sada biraju u Povjerenstva za rad s mladima.
Moš mislit šta in pričaju o nama ? A dok smo mi ratovali, ti likovi su bili u mišjim rupama. Sada koriste tekovine NAŠE borbe, u penzijama, dva i tri puta većoj od moje. To je njima njihova busija dala.

Ima ih penzioniranih s desetak godina staža, znači ja se mogu popišat na mojih 45 godina staža, jer ti likovi imaju veću penziju ! Zar mi nije Emir reka, u kafiću dvorišta D-12, da će on platit piće, jer da ima veću penziju ! Naravno da san ja platija, to je stvar ljudskog dostojanstva. Njemu želim još veću penziju, jer ovo je takav sistem, šta više radiš, imaš manje !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK