by 9a2jg » Wed Oct 18, 2023 8:51 am
Nije Koki glup. Znan ja da Bosanac namjerno nije tija poslat Neni, on je elitni kontester, odmara se u istarskom hotelu, za naše novce, kakvi logovi, kakvi bakrači, on je iznad toga, remote, FT8, Amerika, Beč...
HA9MDP, što reći, 4 puta mu pisa, posla QSL-ku, od njega ni riči, a živ je, vidin ga i čujen po bandovima. Ja bi mu zabranija radit iz 9A, ovo je zajebavanje.
Ima još par Čeha i Hrvata, neću šiljit priču, jer pišem istinu, na očigled stvaram neprijatelje, jer nitko se ne naljuti na laž, nego na istinu.
Dobro je da su elitni kontesteri ostali u hotelu, da nisu išli na koji otok, ne bi vidija ni log ni QSL-ku, ka i onu lanjsku, 9A22ICC. Zašto, to će mi reć Davor, u drugom životu, ka i oni odgovor zašto nema mladih u domaćim instant fildžan KV natjecanjima.
Oni, tobože, ganjaju neki elitizam, a mladog naraštaja nema. To je govorila moja pokojna punica, kako muški patinaju postole ; uzmu četku i patinu, i patinaju pinku oko špica, i malo doli, za ono izad, nije važno ! Na kontinentu veliju : Izvana gladac, iznutra jadac !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja