Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Sat Mar 21, 2020 10:26 am

Fala Bogu, moje pisanje, ne samo ovdje, i istovrsno pisanje mnogih ljudi, je urodilo plodom ! Državni stožer je (konačno) zabranio dolazak na otoke hordi sa kontinenta, koji su ovdje, naše sigurne oaze, pretvarale u nesigurne i rizične !

Kao što sam već prije pisao, prednjačili su Slovenci i Zagrepčani, ali ih je bilo i iz ostalih dijelova bivše Jugoslavije, Austrije, Njemačke, Švice... Svi su oni uzeli zdravo za gotovo da, samo temeljem vlasništva, ili zakupa, mogu inficirati tisuće, do tada sigurnih, otočana !
Od danas na otok samo oni koji tu žive 365 dana u godini, i koji su tu i prijavljeni. Policija će provjeravati i legitimirati sve putnike na ukrcajima trajekata i katamarana za otoke. Hvala vlastima što su poslušali naše vapaje, i glas razuma.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 21, 2020 1:08 pm

Naravno da se smi i mora pitat ali iz mog pisanja si moga skužit da si se krivog uvatija.NHF
P.S.Da si mi brat isto bi ti ovo reka.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 21, 2020 1:43 pm

Nisan ja ništa ikome imputira. Ja san pisa, doslovno što je on reka u drugoj rečenici skeda, na pitanje iz publike, citiram "ja radin s ICOM-om", nije reka model. Osin toga, ona slika na qrz.com, u prvom planu uređaj koji asocira (a tako san i napisa), na onaj "beneficirani", što je moglo stvoriti pogrešan dojam...

Više puta san napisa da san osobno bija na frekvenciji, i sluša na svoje uši, di se bivši UKV manager Darko kurči sa ICOM-om Saveza, kojega nosa okolo, i ima(o) na reversu. Hrle i ekipa su ih imali na reversu.
Na moje pitanje na skupštini Vrba je počeja pričat sve, samo nije da odgovor di su uređaji i kod koga ! Počeja je da je skoro izaša iz bolnice, do toga da, citiram, "on vjeruje ljudima". Tada je gospon Vida bio šef NO-a, i za taj je previd dobio "nagradu", put u Hafen.

I, imajući sva ta saznanja u možđanima, koji čovik ne bi sumnja u moralnosti njihovih rabota ?

Osim toga, u SVAKOM od kupoprodajnih ugovora za beneficirane uređaje, bilo osobama, ili klubovima, stoji "da su dužni odmah staviti se na raspoložbu nadležnom stožeru..."
Nisan baš vidija da se ovi zaslužni drugovi nešto javljaju, ni sa svojin, ni sa klupskin (opet od doma, seveda) uređajima.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 21, 2020 5:17 pm

Evo malo posipanja pepelom ; nazvao me Darko, spomenuti OM iz prethodnog posta da me izgrdi što ga spominjem, i iznosim neistine. On je mislio da ja pričam o jučerašnjem javljanju u mrežu, a ja sam pričao o događaju od prije 7 - 8 godina...

Čovjek lijepo kaže da je on svoj ICOM kupio za svoje novce, još ima račun, i da nikada nije imao ICOM vlasništvo Saveza kod sebe na reversu. Ako se našao uvrijeđen i pogođen, ja sam mu se ispričao, kako usmeno, tako i ovdje, na istom mjestu gdje je objavljen i prethodni post. Mislim da smo raščivijali sve nesuglasice, u pol satnom razgovoru. Neke stvari smo ipak ostavili za u 4 oka. ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 22, 2020 2:16 pm

Ja osobno nisam poslao 10 godina 100 karata, toliko sam ih i dobio

Ako išta u ovih zadnjih recimo 15 godina radi u HRS-u onda je to QSL služba. Marinko to radi dobro. On to zna raditi.

Opet ponavlja Vlado, 9A9R. Ka da mi nismo shvatili po(r)uku ? Samo, ne shvaća da prvi njegov izričaj, isključuje drugi.
Kao i mnogima koji su "prespavali" zadnjih 15-20 godina.

Dragi Vlado, nitko tebi ne smeta biti Marinkov fan, i tako se deklarirati.
Problem je što ti, ovakvim pisanjem, nas svih držiš za bedake i maloumne...
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Mar 23, 2020 12:38 pm

Čitajući i gledajući sve što se dešava u živo & virtulano, produžio/platio sam hosting
za ovu domenu i forum za slijedeće 3 godine.
To nije bila laka odluka jer su obje prihodovne grane koje financiraju ovaj moj "hobi"
(zračni promet, turizam) teško pogođene ovom krizom.
Stoga ako me ne čujete na Perinim DMRovima, sjetite se da ovo što čitate košta 2 kom DMRa godišnje ;)
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Mon Mar 23, 2020 1:58 pm

Budem pridonio ublažavanju narečenog troška, sukladno mogućnostima.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 23, 2020 2:37 pm

Ako se ovo nastavi do Božića ćemo svi zube na škanciju. :cry:
9a6r

Postby 9a4db » Tue Mar 24, 2020 11:25 am

9a2jg wrote:Budem pridonio ublažavanju narečenog troška, sukladno mogućnostima.

TNX
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Mar 25, 2020 9:37 pm

Stigla mi je na mail ponuda, koju nisam tražio, jedne firme iz Slovenije, za maske koje se peru, i dugo traju. 2,5 EURO+PDV.
Na HTV gledam danas račun iz jedne ljekarne, 49 kuna/kom.
Neću komentirati, izlazila bi samo žuč, ne smislene rečenice...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK