Ka prvo, ne opterećujem se. Ka drugo, ja sam, na njihov zahtjev, bio u organizacionom odboru, 1976.g. , kad smo se , (opet) na njihov zahtjev , BRATIMILI. O bratu, ili bratimu, se staraš u sve dane života svoga, kaj ne ? I na kraju, više od 3/4 članstva Marjana je bilo u AKL-a, tamo ima i ljudi do kojih mi je osobno stalo, da ostanemo dobri poznanici, i prijatelji. Imam i ratnih drugova.
I sad je doša tip, koji se legitimira ka Mesija, koji će sve riješit, a oni tamo, stoput pametniji od njega, u 27 godina nisu mogli !!!!!!!! U svakoj amoralnoj i nelegalnoj radnji i odluci, šta je učinija HRS u zadnjih 13 godina, on je bija aktivni akter. I onda da ja mislim da će se on "pobrinuti" za moje AKL-ovce, na privremenoj članarini u CBM-a ?
I još jedno slovo. Kako je on, u IO HRS-a navika na izborni inžinjering, on je na skupštinu CBM-a dovuka i Mihovila, natjera ga da i on plati članarinu (Bračanin plaća treću članarinu, tu nešto smrdi...?), te skupa sa sobom, i njime, ih je bilo 12 ! Štela, ali ne ona prava, ercegovačka, nego HZTK-ovska, prilagođena za HRS.
Dobro ti veliš Reni, šta se ja tu mislim, ali mi ne ide u glavu, imaju deklariranih, i u HRS-u zapisanih 34 člana, na skupštinu dođe 10 !!!!!!! Ko koga tu prca, i ko kome vrti uši, ali kontra ?
I budali je jasno nekoliko stvari. Ili u ostatku od 24 je golema većina koja samo podmiri HRS-u i klubu šta mora, da bi osta formalni član, ili ima i članova na papiru, za koje je plaćena članarina, a da oni to i ne znaju ? Neki insideri me uvjeravaju u to, ali ja to ne mrem verovati, to su podmetanja, Dalmatinska akcija, Kurdi, Jemenci...
Baš s takvim modelom su drugovi Rolando i Mihovil dobro upoznati, u više klubova, kaj ne ?

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja