Zna san ja da ćemo mi doć na Srbe, prin ili poslin... Odotamo je Oto radija, poslin je priča da je to bija rad u sakrito, ispod mantela, na jednu stranu akumulator, na drugu stanica, samo nije mi jasno di je bila antena ? Navodno je reka da se krija od agenata !!!
Danas je u Saboru Grmoja reka HDZ-ovcima, dreto.šćeto, da oni najbolje razumiju rad OZNE, jer da među njima ima najviše komunjara ! Lako mu je kad je Jandroković na bolovanju...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Gledan IOCA HR, čitan pravila, i ništa mi nije jasno. U pravilima lipo piše da nitko ne može dobiti Plaketu (podrazumijeva se i one stupnjeve poslije), ako nema osnovnu diplomu, i sve (4) naljepnice na njoj ! Letimičan pogled na HR nam sve kaže, ima ih dosta koji su to "preskočili ", čitaj hrvatski, latinica, nisu HRS-u uplatili za međustupnjeve ! Da ne bi pričao o hijeroglifima, evo linka https://ioca.hamradio.hr/iocalog/ioca_h ... php?what=c . Znam, netko će reć, neće par tisuća kuna spasiti Savez, i to je točno, ali svaki put , ispočetka, se uvjerimo kako nismo svi pred zakonom i propisima jednaki. Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Je Reni, ali od tri dosadašnja voditelja programa, jedan je među onima koji su "preskakali". Druga dva nisu ni uzeli, ni platili.
To me podsjeća na (istinitu) priču šta nan je priča jedan profesor u Tehničkoj školi. Jednog dana, u Ford-ovoj tvornici automobila, Ford pozove jednog od svojih direktora, i uruči mu otkaz. Ovaj mu reče : Ali ja sam jedan od tvojih najboljih managera ! Je, odgovori Ford, ali si kupio Toyotu !
Prijatelj od mog pašanca živi i radi u Njemačkoj.Kad mu je reka da je kupija Renaulta ovaj mu je reka da bi ga potira u Hrvatsku da je Nijemac. Pored toliko njemačkih proizvođača vrhunskih automobila u toj zemlji, koja ga ja primila i hrani, kupuje francusko vozilo To se jednostavno ne radi.Nije higijenski.
Dosta ti je kad vidiš da jedini Mark, od vrhuške, i samozvanih elitista, učestvuje u IOCA programu. Potvrđuje moju teoriju, i praksu, da su im puna usta IOCA programa, a u džepu figa. Šta su ga onda otimali Emiru ? Jebi ga, to je ona priča da su u susjedovom dvorištu uvijek veće, crvenije, i bolje jabuke...