Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Sat Aug 12, 2017 7:54 am

Primaka se ja jučer, jednoj skupini domaćih žena, sve 65+ . Imam šta i ćuti, sve znaju.
U centru Bola , na mjestu bivšeg odmarališta Željezničar, sada devastirani hotel Park, Andabaka je učinio nacrt za novi hotel, u gabaritima do rubova parcele !
Na lokaciji bivšeg hotela Bijela kuća, ista osoba, hoće napraviti zatvoreni resort, preusmjeriti saobraćaj, i domorocima oteti što je njihovo, zadnjih 500 godina.

Gotovo je sa Malin miston.

To je nama naša borba dala. Pretvorba i privatizacija na hrvatski način. Još dvije tople ljudske priče iz Hrvatske...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 18, 2017 2:32 pm

http://www.index.hr/black/clanak/muke-j ... 89108.aspx

Je, a kad takve mlatimudane doslovce moliš da se popnu na krov, i zamijene TV antenu, manje od pola ure posla za 100 kuna, onda neće, malo im je ! Meni nije, i još se penjem po krovovima za 100 kuna, po ure, 65 godina u guzici...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 21, 2017 3:41 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/obus ... 89641.aspx

Bome, nisam ja sa Francekom igra tenis, i pušta mu...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 21, 2017 4:59 pm

Jebalo i jednog i drugog. :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 22, 2017 5:54 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sin- ... 89725.aspx

Zanimljiv je i ovaj komentar ispod :
Hrvatska je prema podacima iz 2013. imala 32 aktivna i 125 umirovljenih generala.
Inače, SAD ima 12 generala na milijun vojnika. Hrvatska 32 na 15 tisuća.
Što se ratnih tiče, od 54 generala 25 njih su prevaranti samo po osnovi toga što su prevarili državu kako bi dobili invalidski status i povlastice. Sveukupno, više od pola ratnih generala - prevaranti, krimosi, dileri, nasilnici, poneki ratni zločinac... Njihova djeca nisu imala nekog velikog izbora.
(Izvori: Wikipedija, dnevno.hr, nacional.hr, HRT, ...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Aug 22, 2017 7:32 am

Kad bi sve virova smrdskom IMBEXU iša bi na kvasinu.Zar neznaš da je IMBEX copy paste i manje od žutog tiska :?:
Pa mene su ocenili kao nekog foba ma što to značilo :?: :?
E moj Koki... :roll:

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 22, 2017 8:46 am

Ko je reka da ja virujen sve šta piše ? Čak i uz naznake izvora i "izvora" !
Što se tiče FOBA, siti se šta san ti pisa, koliko ih tamo profesionalno piše, i, citirati ću sam sebe, rekoh, "pojest će te za marendu" ! To su ajkule u forumskim vodama.

P.S. Ono o generalskim sinovima nije laga...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Aug 22, 2017 8:53 am

Ne boj se.Uzase uvik imam križ,češnjak i glogov kolac.

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 3:58 pm

Sredstva za ARG su namjenska sredstva HZTK. Netko je nešto složio i napisao i tako se godinama financira, s iznimkom da više nema novaca za seniore. A nažalost, nije to ne znam kakva cifra.
S druge strane ove godine imamo oko 100.000kn za tečajeve i kampove za mlade - za radiooperatore, konstruktore, pa i za ARG. HRS je napravio toliko fleksibilne uvjete da ne treba uložiti puno ni administrativne, ni ikakve muke da se sredstva dobiju - samo treba raditi s klincima. Prošle godine je veći dio novaca iz ovih stavaka otišao na radiooperatere nego na ARG.

Samo onaj gore zna koliko su sati Emil, 9A9A i Nikola, 9A5W proveli u školi i na lokaciji i radili s djecom - to je jedina formula, nema nikakve druge formule. ISS ih nije zadržao, ali je pomogao da se etabliraju u školi kao ozbiljan partner. Imamo ISS koordinatora u Hrvatskoj koji pokriva cijeli Balkan - Marko, 9A8MM. Čovjek bi rekao da će se više 9A klubova javiti za tako nešto - ali muk, nikoga nigdje.

Mi u Pazinu smo u nekoliko navrata imali ideju za lansiranje radioamaterskog satelita (projekt smo tada procijenili na cca 50-60.000 USD, bez ijedne kune volonterima, ni putnih troškova i sl.) ali za to je potrebno uložiti jako puno vremena. Sazrela je situacija gdje se STEM shvaća više nego ozbiljno i novaca za ovako nešto bi bilo i siguran sam da bi uz malo lobiranja bez problema s ovakvim projektom podigli budžet u HZTK, a bilo bi i dosta drugih zainteresiranih strana, ali je pitanje: tko je taj koji će za ovo podmetnuti leđa?! Jesi ti Adame voljan prvo pripremiti, a onda i realizirati ovako nešto? Imaš svu moju potporu, a siguran sam da bi IO HRS-a obje ručke prihvatio ovakvu aktivnost! Ja sam 1001% siguran da bi se sredstva našla bez da padne ijedna lipa s ijedne druge stavke.

ARG sigurno ne koči da se ide s ovakvim projektima, kao što ni HRS ne koči ARGaše da osmisle program koji bi i njima podigao budžet. Tajnica i administrativna tajnica to mogu administrativno popratiti u velikom djelu, ali bez nekoga tko ima viziju i znanje za konkretne aktivnosti, nema ničega.

Uzdanica, aka drug Excel, u prvoj rečenici već laže, dalje i ne treba čitati ! Jer, dosta je uzeti Financijski plan i program za 2017.g. , baš kao i prijašnjih godina, da se odma uoči da laže.
Laž je i da se lani više potrošilo za KV nego za ARG, ali, kad jednom laž počme, to je nabujala rijeka, a ništa ga ne košta, naviko je...

Ali klimaks svega, ON SE PITA zašto klubovi ne reagiraju ! Zemljo otvori se ! Pa zato, jer ste ih , svojom suludom politikom uzdaničkih i državotvornih klubova, doveli do neprepoznatljivosti, u svakom smislu.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 30, 2017 8:42 am

Najviše me nasmija sa satelitom u orbiti i troškom od 50-60000 $$.Helooo :!: :!: :o
I ovo je već sasvim dovoljno da se vidi sva neozbiljnost ali i bahatost konkretnog druga. :x
Ako će iz vlastitog džepa financirati lansiranje,svaka čast.Samo me još zanima sa koje lokacije misli ispaliti raketu koja će njegov satelit ponijeti u orbitu :?: :lol:

9A6R
2600
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK