Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Fri May 26, 2017 8:30 am

Ubra san ja to, odavno, fura se u kategoriju di ima dva ili tri natjecatelja, onda se uvik vraća "s medaljon" oko vrata. On je u ARG ešalonu, od vajkada, sinjali smo to, a ovo mu dođe kao nagradni izlet.

Tako san i u Kraljevici gleda dodjelu pehara Miki i Gogi, za UKV i KV, u kategorijama di je bilo tri natjecatelja. Sami su se tamo sprdali s time, ma su odnili pokale doma.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 26, 2017 1:19 pm

To su ti oni prvaci Svita sa pet natjecatelja. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 26, 2017 4:32 pm

Obašli su oni pola Europe o društvenom (našem) trošku, "dokazujući" da su potrebne te "starije" kategorije... Pokojnome Dakiju ne dat za kartu, kao izabranom sucu, na Svjetskom prvenstvu u HST, ili mu dat za POLA karte drugog razreda vlaka za Skopje, a ovi se ovamo razmeću...
Kolika je njihova dvoličnost, najbolje govori i činjenica da su stavili i HST na web naslovnicu, a da u neovisnoj Hrvatskoj nije održano ni jedno državno prvenstvo !
Na Svearmijsko su bili, pojedini bi i sutra, puzeći došli, da mogu...

Dobro in je Tomo iz Supetra bija napisa : Koliko ste to HST prvenstava, u neovisnoj RH , organizirali ?

Njima sam taj pojam služi za ukrasiti web naslovnicu, baš kao i IOCA, ili oni izleti za dicu, od 2,5 ili 5 dana. Bitan je folklor, kulisa, sadržaj je njima nevažan, ionako rade što hoće. Zato in je Ivo smeta.

Pamti, pa se siti mojih riči kad budu odrišivali kesu za Uzdanicu i Švabe, iduće godine za WRTC. Koki lud, Koki budala.....

Prvo će te stavke metnit koncen rujna u Prijedlog Financijskog plana za 2018.g. , onda će bit naglo panika, ka šta nan je zorno "objasnio" Puki što se dogodilo početkom studenog 2016.g. , pa je on to morao sam ! Moš mislit. Uslijedit će elektronska sjednica IO-a, "zbog štednje" , svi će, naravno , biti suglasni, 6 kozlića pojedeno, sedmi je u zidnom satu.

Uvik smo mi pomagali bidne Nijemce, onega rata smo in otimali oružje, da se ne muče sa knjigovodstvon, i reversima, sad ćemo ih financijski pripomoć, triba bidnima.
Superhik je zavlada, triba stalno uzimat siromašnima, i davat bogatima.

A kad će beneficirani uređaji ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 26, 2017 8:45 pm

Nisi ni lud ni blesav.A i mi slobodomisleći isto ništo kapimo. ;)
Dobra usporedba sa Superhikom,likom iz Alana Forda.Obrazac je u stvari isti.Max i Bunker su takovo ponašanje u tadašnjem a vidimo i sadašnjem društvu jako dobro detektirali.Ništa se ništa prominilo nije.Samo su likovi drugi.Ovi iz romana su bezazleni jer ne nanose stvarnu štetu za razliku od raznih Miličića and company.I bit će ih do onog trenutka dok budu imali odakle ka pijavice sisat novce.To ti je sigurno ka na Švicarskoj banci.Namištaju jedni drugima nagrade,priznanja samim tim novce.A zna se ko to plaća.Ne dvojim niti malo što će se dogodit uoči WRTC 2018.Dobro se sićam Brazila i karti KLM-a,najskuplje na sviti priko 10.000 kuna jedna.Ali ko je Matu šta pita,ko da ih je izvadija iz svoga džepa.Ima se za udbaške uzdanice,no problem.Na mladima svijet ostaje.Je da je taj soj u kurzu ali oni su ponikli iz njiova gnjizda pa je logično da ih moraju ranit.Ali ka sova iz tuđega gnjizda,u uvom slučaju računa.
A mi i dalje to šutke trpimo.Ne ja i ti već 99,9 posto RA u Hrvatskoj.Sve za elitiste,elitiste ni za što ! :x Jedan lipi,krasni Savez.Za popizdit.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 27, 2017 11:03 am

Dobra usporedba sa Superhikom,likom iz Alana Forda

A šta misliš, zašto prijenos skupštine uživo nije "pokrivao" lijevu stranu od kamere, a ton je bio očajan ? Zli ljudi govore da je tamo bila točiona, ali ja u to ne vjerujem... To su podmetanja pete kolone, oće ocrnit časne ljude, antialkoholičare, bez mrlje na karakteru...

Za Hrleta, Uzdanicu našu, i njemačku, znan da ne pije, on je uvik u prvome redu.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 27, 2017 11:08 am

I Hićo je čita san bija antialkoholičar.Svaka sličnost nije namjerna ali kad si spomenija Njemačku i alkohol sitija san se njega da nije loka ka neki njegovi.Je da mu je likar dava neku vrst droge ali protiv bolova jer je bija bolestan samo se to nije smilo obznaniti u javnosti.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 28, 2017 7:57 am

Bija mi je, kasno sinoć, opet čovik, koji mi priča pojedinosti o Amerikancu, prikrivenom CRO financijeru, satnice od 14 kuna/uru, koliko i kako se plaća...
Nema toga ni u najcrnjem kapitalizmu, onoj engleskoj prvobitnoj akumulaciji kapitala...

Priča mi čovik, do u kasno u noć, koliko je Amerikanac uzurpira u Supetru, nasuja, izbrisa staze i puteve, koje su tamo bile stotinu godina. Sve mu je malo, i ne ozire se da je od praha postao, i da će se u prah pretvoriti...

OZNA-in pouzdanik za Supetar mi javlja da su se komunjare naoštrili za drugu rundu borbe.

Prikosutra je praznik, dan UDBA-e, uvik se u SFRJ označava na ti dan. Jučer je bila spomen emisija o kultnoj utakmici Dinama i Zvezde u Zagrebu. Barenko pet puti su napomenuli da je 30.5. Dan UDBA-e !
Da se ne zaboravi !

Najranije mi je Drago iz Osijeka čestita Dan oružanih snaga RH. Zafalija san, i odvratija čestitke. Ne boj se, neće oni koji imaju od 7 do 9 ijad kun penzije, a diglo ih na mob poziv, kad smo mi već bili umorni od rata.
Nekome rat, nekome brat.
Uvik je bilo i biće da su bogati davali volove, a siromasi sinove.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 28, 2017 11:35 am

Je danas je taj dan,postrojavanje gard u Kranjčevićevoj ,Prvog HR Redarstvenika itd.Franji srce ka Zagreb ali oko njega i neke face,(ne sve= koje tamo nisu smile bit.Iz današnje perspektive se to tako čini.Ali tada se valjda drugačije po njemu nije moglo.Zato stari udbaš Manolić dan danas tvrdi da je ovu državu stvorila njegova Udba ! Ali ne na njegovoj krvi i njegovih udbaša :x
Tribalo se tog kadra rišit poza 95 i mir bi bija do neba.Jer 95 smo već imali Hrvate na svim pozicijama a ove njegove maknut ća.Pritom ne mislim na ono najgore,radikalno jer bi onda bili gori od njih.Ovako imamo banana državu,rasprodanu,zavađene, čak i braniteljsku populaciju.Eto i ja san uzeja učešća u ratu ali ka da i nisan,a ti znaš kako je to išlo.Ne spominjem ja zalud tu udbu toliko!!
Čestitam svima veliki dan,normalno bez obzira na sve eksperimente kojih je bilo u počecima,diletantizma kojeg je bilo,ti to najbolje znaš. ;)
Smatram da moramo imati suvremenu,dobro obučenu i pripremljenu vojnu silu i redarstvene snage.Drugo je doba,terorizma okolo koliko oš tako da treba biti spreman i za te ugroze.Sretno svima i iskrene čestitke.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun May 28, 2017 5:49 pm

Večeras poza Dnevnika su Lisice,film Krste Papića sa Šovagovićem i ostalima.Dobro je obnoviti gradivo.Radnja iz 1948 a ništa se prominilo nije.Sve više virujem drugu Manoliću. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 29, 2017 6:32 am

Gleda san ga sinoć, po tvom svitu. To je film o UDBA-i, kako je "dejstvovala" po selima dalmatinske i šibenske Zagore. Ništa in nije bilo sveto.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK