Koki,ti si dobar šnjim,daj malo pritisni ga.
Od gušta ću ti reć, ka i Rene u Alo, alo, ženi : You , stupid woman !
Šta ti misliš, da ga ja nisan nazva,isti sekund kad je spot bio javan ? Šta misliš da ga nisan istriska priko slušalice ? Sve zaludu ! Ne možeš ti staroga pasa naučit novim trikovima !
Dok si ti pisa post, Mato 3SM spotira sam sebe na 14 RTTY a kao spotera navodi svog frenda Marinka 3JB ! Prozirno do nebesa ! Jadno, svakako !
E sad gledaj, paz vako, Miće rođen 1959. , ovi je rođen 1962. , kad nisu do sada svatili, i neće. Ja, pošto ne mogu mučat, ja rečen, onda se obisu nosevi. Boli me kurac šta se ko musi, ali me boli, kad se neko udara u junačka prsa hrvatska, a ovim malim velikim činima joj srozava ugled.
Pisa bi još, ali i onako mi je tri dila diglo pozdrav ! Jebe mi se, jer nije radi mojih (ne)djela, nego njihovih !
Evo ti najbolji primjer. Gledan prijavljene rezultate HRKljuša i vidin da je Alen 3MA iz Šibenika prijavljen u matični klub 1CIG !
Odma mi je sve sinulo, i razbistrilo se, zašto ja mulcu, kojega znan dok je bija dite, šaljen karte, i rakiju, i vino, on meni njanci kartu da uzvrati !
Član uzdaničkog kluba Gomilica, kako to gordo zvuči !
Od nijednog in člana nisan dobija kartu, od 2001. do danas ! A i dakudaće, kad in prvi doživotni predsjednik ne šalje, onda krene direktiva !
Tu je i mufljuz iz Komiže, ne odgovara na direkte sa IOCA aktivacija, skupa mu poštarina, mala otpremnina bila, mizerna pošćerska pensija.
Čin je taki klub "oslonac " HRS-a, taj i takav HRS je osuđen na propast.
Vincek di si ?
Kad će plan i program ?
Javija se i Trump, oće pomoć u kampanji !
Pomoć će i Ljilja, ionako su natječaj u tijeku već sabotirali, i nutkaju (unaprid) kandidate da tuže HRS !
Malo su nas koštali advokati zadnjih godin, taman nan triba još jedna parnica...
Samo čekan transparent na dvorišnoj zgradi u D-12 : Ljilja do Božića !
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja