Ja san ka i ti, meni niko ne triba ništa dat, niti in šta pitan, baš ka šta je reka Rade Končar, pred fašističkim streljačkim vodom u Šibeniku : Milosti ne tražim, niti bih vam je dao !
Drago mi je da si ovo napisa, jer sam ja isto viđa (po Dalmaciji, u ljetnoj sezoni) HRS majice na nastavnom osoblju Zvjezdanog sela, a i šire. Nemam ništa protiv, ali nekome daju, drugome naplaćuju, i još se moraš zapisat, ka po malin mistima za cukar u jematvu...
Stavio sam slikice, svojedobno, dvije vrste majica koje je platio HZTK, a koristi CB savez. Tamo je sve transparentno, ljudi su se , u normalnoj, legalnoj, proceduri, izborili za sredstva, koja su maksimalno iskoristili. HZTK se reklamirao fotkom gdje mladi CB-eaši kusaju fete lubenice na Krku. Neka dice...
Nisu kapaci ni LOG štampat, zadnji je tiskan 1999.g. , a i taj u privatnoj inicijativi i organizaciji ! U Murteru, prija 12 godina su bili Česi, kod kojih se za bagatelu moglo kupi radioamaterske karte svijeta, WW lokatore, DXCC lista, i LOG-ovi. A šta ti ja to govorin, pa ti i Miće ste bili skupa sa menon !
Znači, Česi su jedna "nazadna" nacija, koja još tiska papirnate dnevnike, a mi smo "napredni" jer plaćamo, od naše love, 30 Kkuna godišnje, za kompjuterske usluge.
Tek ćemo vidit koliko će nas koštat Estonija i Excel ?!? Dobro upućeni, iz metropole, me uvjeravaju da je na pomolu nova marčapija. Ništa me ne bi začudilo.
Ima još, klupko se (tek) počelo odmotavat.........

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja