Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Thu Mar 16, 2017 9:10 pm

Wrong.U Velo Misto ti je pok.Smoje sve lipo reka priko just Meštra u svezi ponašanja Talijanskih vojnika u ratu.
A reka je da je sve to zlo bilo u njima,čučalo godinama,začahureno i onda kad je doša taj nesritni momenat sve najgore izletilo iz tih likova.
Znači takovi ti cilo vrime hine da su dobri,mazni,prijatelji,drugovi,pošteni itd itd.a u biti sve obrnuto.
Čovik je zahebano biće.U one koje bi se zakleja da će ti dobro učinit znaju ti nož u leđa zabit.I obrnuto.Za neke koje si mislija da su nikakvi,dobro ti učine.

"Jer ljudi su pokvarena rasa,prljava i zla i tko ljude sluša taj uvijek nastrada."

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 16, 2017 9:27 pm

Mene jedino veseli šta je poligraf pojeftinija.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 17, 2017 9:22 am

Dugo smo sinoć razgovarali, ne istomišljenici... Jedan reče (ne ja ! ) , citiram, ovo što predlažu ide samo na ruku onima koji su se nakrali klupske imovine. Na ovaj način klubovi će se zatvoriti, a likvidatori će "ozakoniti" i "amenovati" postojeće lopovsko stanje !
Rekoh mu : Krleža moj, ni ja to ne bi bolje reka ! Nije samo u pitanju uređaji i oprema, nego i lokacije ! To je ono što se valja iza brda ! Klubovi sa jednim ili dva člana, na čijim su štitovima vladajući došli do vlasti !
Od FER.a, preko Garešnice do Tršća, a i šire. Prika me uvjerava da su opasniji oni, falšo prikazani, gdje DPZ plaća članarine ! Nemoj, molim ga ja, opet ćemo doć na Vukovar, a i šire. Opet će počet pozivi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 17, 2017 1:20 pm

Tkz.društveno-privatne lokacije i mat.teh.sredstva.Jesan li ovo dobro sročija? Ako nisan,ispravi me. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 17, 2017 2:35 pm

Da su ovim maherima, iz HRS-a, koji o sebi imaju (pre)visoko mišljenje, dali da vode pretvorbu i privatizaciju u Hrvatskoj, bilo bi nam još gore nego što je sada !
Kad su ovoliko materijalno tehničkih sredstava, lokacija i objekata uspili privatizirat, a da na papiru ostane društveno, zamisli šta bi se dogodilo s državom ?

Ajde propitaj se malo po Hrvatskoj, osim Zagreba, ko je ikada bio u Domu tehnike na Jarunu ? Ne moraš, pita ja, na desetine ljudi, niko , osim "odabranih" iz Zagreba ! Pa nije mu ćaća ostavija taj objekt i uređaje u naslijeđe !

Evo ti "lakši" i "bliži" predmet, Vidova gora. Lovu su dale sve bračke općine i TZ-e, procentualno Supetar najmanje ! Nijemci mogu, Rvati ne mogu. Sve isto ka i 1944' , samo su onda Švabe bile u ratnim odorama, a sad su gosti u Supetru, ZNA SE kod koga. Odvede ono troje dice iz kluba, jedan do dva puta na godinu, da se poslikaju za potrebe zahtjeva prema donatorima i mecenama. A i oni su prokužili, ne znan do kada će trpit te fantomske uspjehe, i rezultate na papiru.

Ali, svršit će kurbin pir, kraj se već nazire...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 18, 2017 4:41 pm

Kakve veze ima da li radim sa TS-440 ili sa TS-2000 i u čijem je vlasništvu?

Ivo, brate, ja diga ruku za tvoj izbor u NO, a ti, ovako ! Jedan od razloga zašto su se raspali klubovi je otimačina društvene (klupske) imovine, koja se (za sada) ne sankcionira ! U kršteno doba, ili kako veliki novokomponirani Rvati znaju reći, nenarodnom režimu (!) nisi mogao ishoditi dozvolu za rad bez podataka o primopredajniku, marka, model, serijski broj, a dokaz o vlasništvu podnositelja zahtjeva je bio neupitan.

Danas, kad krade ko što stigne, obrazi ka džon čak registriraju KLUPSKI uređaj kao svoje vlasništvo, u SVOJU dozvolu za rad.

Bila bi in ljuta potriba još jedna masovka, akcija kupnje RU s beneficiranom cijenom, kodnog naziva Marčapija II .
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 20, 2017 2:56 pm

Kako javlja drug Duboko grlo, iz metropole, "zapelo" je, navodno, kad je Ivo 3TY tražio knjigovodstvenu dokumentaciju, a inventurne liste su sastavni dio financijske dokumentacije, i Završnog računa.

Zar meni , sad več bivši, predsjednik HRS-a ne raširi ruke na skupštini, ko da sam mu najrođeniji, i ne uskliknu : Nema problema Koki, možeš raditi na 9A0HRS kad te volja !

Nije on glup, shvatio je on moje zastupničko pitanje, ali lakše je izbacit populističku frazu, nego zastupnicima reći gdje su naši primopredajnici i oprema !
Poslije skupštine mi priđoše dva Purgera, vele, Koki i ne slutiš kakvu si veliku uslugu učinio Vrbi, on je samo nešto takvo i tražio, da , tobože, demonstrativno iskoči iz tog kola !
Znao sam ja za to, odgovorih, on je u biti pošten čovjek, ali su mu muda u škripcu, shvaćam ga, i razumijem.

Dakle imamo trošak za božićni domjenak, za kojega mi nitko ne zna reći ni da li se dogodio, i tko je bio.
Imamo naknadu za intelektualni rad, prijepis stenograma skupštine, kraj fonograma i dvije žive zaposlene djelatnice.
Imamo trošak fotokopiranja, a kopirka na besplatnom rukovanju u HZTK. Sve materijale printamo sami, jer nam dolaze e-mailom.
Trošak goriva za 9A0HQ, a samo JEDNA lokacija bez struje ! Hrana i gorivo, to je pravi zajeb, po načelu, nas i KIneza 4,5 miljarde.
Članovi IO-a u Zagreb na putni nalog, a mi plaćamo od penzije.
Tek će se sad otvorit špina, doša je Pero za UKV managera, štampat će se putni računi, ne berite brigu, pisa ih je, svojedobno, i sam.
Sebi su naštelili besplatno tiskanje QSL-ki, ni te besplatne ne šalju ! Naviklo brajo...
Kud priznanja Nikola Tesla ?
Jel' vam ono Martin reklamira tiskanje časopisa koji ne postoji ?
Od koga možemo dobiti ključ za PPS u Domu tehnike na Jarunu ?

Ima još, pomalo...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 21, 2017 11:45 am

Preslik(fotokopija)stanja u državi Danskoj. ;) Ćuti se trulež. :(

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 21, 2017 12:00 pm

Dajte ljudi, budite realni. Kako možete tražiti dozvolu za rad bez adrese...
Tko je vlasnik i gdje stanuje, gdje je postaja, pa makar i vokac. HAKOM može
poslati obavijest i tražiti kontrolu opreme...Kakve su to gluposti da
prijaviš lokaciju radio kluba. To je izigravanje i muljanje propisa.

Evo kako rezonira normalan čovjek, građanin RH, pa tek onda radioamater. Neću ti reći Dino, "skidam kapu", jer je to NORMALNO razmišljanje, druga stvar je što više ništa nije normalno, kradu uređaje, lineare , antene, od kluba, i prijavljuju ih kao svoje ! Znam desetak primjera. Svakome od njih sam rekao što mislim o tome, digli su mi pozdrav ! Učinili su mi uslugu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 22, 2017 4:00 pm

I otkud istima ideja da bi oni mogli dobiti, da, dobiti, ključ od Jaruna?

Baš mi je žao što ovako umne misli bivaju bačene u koš, i tamo će se automatski, nakon isteka vremena, izbrisati. Zato sam jednu od tih umnih rečenica stavio ovdje, jer mi ništa ne brišemo.

Ponavljamo gradivo, n-ti put : Dom tehnike na Jarunu je sagrađen društvenim novcima svih poreznih obveznika RH. Tekstualna (da ne rečem ideološka) podloga za projekt je bila služenje svim aktivistima Narodne tehnike.
Predobro vidimo u što se to pretvorilo. Da budem precizniji, wrong, nije se "pretvorilo", od početka je takvo, na papiru društveno, u naravi privatizirano. Jasno mi je zašto se imenovani uopće javlja, jasno je i čitateljima.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK