Ako ćemo doslovno (a kako drugačije) čitati prvu rečenicu, onda RK BRAČ sa sjedištem u Pučišćima na otoku Braču nije klub s Jadrana, jer mu sjedište nije u Supetru koje je mjesto s popisa luka u ovim pravilima?! Premda svi vlasnici plovila iz Pučišća žive na Jadranu, a njihove brodice nose oznaku SU pa taj množitelj i koriste u natjecanju.
Dodatna dilema je vezana uz rad s otoka (koji je definitivno na Jadranu), ali ne uz obalnu crtu, nego recimo u unutrašnjosti. Primjer - Nerežišća na otoku Braču. Ona naravno nemaju lučku oznaku, ali su na Jadranu kao i cijeli otok na kojem se nalaze.
Koji će množitelj postaja iz Nerežišća koristiti u natjecanju? Po meni može bilo koji, recimo BO ili SM koje se rijetko čuje u natjecanju. Ali ako mogu ta dva, mogu i ostali po vlastitom izboru?!
Drug Goran, ne zna kako prekratiti penzionerske dane i noći, pa obasipa čitatelje HRS foruma - neistinama. Zašto to radi, ne znam, a mislim da ne zna ni on.
Da je imalo provjerio činjenično stanje, ne bi pisao pizdarije. Davno prije rata, onda još jednom, prije 20-ak godina sam pisao gole činjenice, koje se sastoje od stanja na terenu, prilikom zadnjeg razgraničenja konfina, granica katastarskih općina na Braču i realnog stanja pokrivenosti otoka, pod jurisdikcijom (novih) općina.
Da ne elaboriram u tančine, jer to nije interesantno golemoj večini radioamater samo ću šturo deklamirati. Na vrhu Vidove gore, stotinjak metara od (bivšeg) stupa OiV-a, je tzv. antička "gomila", na čijem je vrhu betonirana kockica. Ta kockica označava najvišu točku otoka, ali i nešto mnogo važnije, sjecište zona odgovornosti općina Bol, Pučišća i Postira. To praktički znači, da u krugu od pedesetak metara kvadratnih figuriraju tri općine, sa svom jurisdikcijom.
Ali, to nije sve. Općina Nerežišća ima izlaz na more, na svojoj južnoj strani, tamo pristaju i brodice, u uvali Vela Farska (Forska) i Mala Farska. One graniče sa općinom Milna, i poštivajući načelo jedinstvenosti i unificiranosti teritorija općina, logično je da možeš od tamo raditi i davati množitelj Milne.
Inače Brač ima dosta brodoregistarskih oznaka, a razlog je u "prugama" i vaporima, koji su takavali te male otočne luke. Još dok sam bio momak, postojale su dvije brodske "brze" pruge, Split-Sutivan- Bobovišća-Milna-Bol- Jelsa-Vrboska, i druga, Split-Supetar-Postira-Pučišća -Povlja-Sumartin.
Malo mlađih ljudi, modernih, zna da je do osamostaljenja Hrvatske cijeli Brač bio JEDNA općina. Moje osobno mišljenje je da je to trebalo i ostati, ali svako mjesto, koje je postalo općina, je formiralo lokalnu administraciju, s načelnikom, vijećem, pročelnikom, do sitne boranije.
Sve brodoregistarske oznake su se formirale, na naprijed rečeni način, i ostale do današnjeg dana, još u onom "nenarodnom" režimu .
Ima još nešto. Imamo par klubova s kontinenta koji prigodno rade s morskih lokacija, i to ne samo u Kupu Jadrana, nego i u IOTA natjecanju, a i u ljetnim danima.
Po mom skromnom sudu, one bi trebale punovažno davati brodoregistarsku oznaku prema lokaciji, odnosno mjesnoj pripadnosti ozemlja gdje se stanica nalazi u toj prigodi, i biti potpuno izjednačena s domicilnom postajom s Jadrana, ako takva postoji u tom mjestu, gradu, općini, na Jadranu.
Na kraju, radili smo u Kupu Jadrana i u onoj "tamnici naroda" ! Nikad nije bio nikakav prijepor ! Pametnom, dosta.
Gogo, udri, ionako nemaš šta radit !