U postu prije tebe napisa Martin: "Dobrodošli u kapitalističko društvo. Doduše neki s zakašnjenjem od 35 godina …

I još nam stavlja link da pročitamo priručnik!
Dragi Martine, to napiši tek kada se HRS i ZARS skinu sa HZTK sise i kada se počnu financirati kao i ostali savezi i klubovi iz kapitalističkih država koji su puno prije nas ušli u kapitalizam, a do tada nas nemoj vrijeđati sa svojim ispadima.
HZTK je relikvij komunističkog sistema za koji ja ne znam da li igdje u svijetu više postoji.
Ovo je napisa Hrvoje 2M. Sve je dobro i točno napisa, osim relikvij (točno je relikt), ali, falije i pop na oltaru, pa nikome ništa...
Od 2001. pišem da smo ostali ZADNJI, od socijalističkog bloka, sa preuzetim modelom iz SSSR-a, ali niko ne trza. 2015. kad smo imali povijesnu šansu, prvi put nakon osamostaljivanja, mračne snage su stopirale moderne, funkcionalne, i probitačne promjene, kako u HZTK, tako i, automatski, u sustavu servisiranja klubova.
To nitko nije vidio, ni u HZTK, ni od klubova, članica HRS-a. Bilo je previše "revolucionarno", tamo se naša neki Koki, s ekipon sa zidića, koji bi sad minjali uhodane sisteme dobre zarade, uhljebništva, i kruva bez motike! Da ne bi! Nisu me fizički uklonili, ali su me dodatno izolirali, kako mene, tako i pokojnog predsjednika, koautora prijedloga, a u istoj poziciji se našao i pokojni Denis Vincek.
Čak mi je i pokojni Emir bio rekao da je čuo da smo mi Dalmoši nekaj pisali, ali da mu nisu dali da to i vidi !
Dodatni "osigurač" vladajućih je uslijedio odmah iduće godine, na izbornoj skupštini, kad sam bio plebiscitarno izabran za predsjednika NO, hazjajin se uskomešao, poništio izbor, i dao na ponovno glasanje, gdje mene nije ni bilo, i gdje je izabrana osoba njihovog povjerenja, koja neće talasati, i koja će pomoći u održavanju postojećeg stanja !
Poslušan je, provodi njihovu politiku, ne trza ni kada RK Split traži reakciju NO-a, u smislu zaštite zakonitosti u radu HRS-a.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja