Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Sat Feb 20, 2016 4:18 pm

Ajde,učini se i pokoja veza na klupski znak,nije da nije.Imaju logovi na Internetu.... ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Feb 20, 2016 5:17 pm

Imali smo mi, u AKL-u, predsjednika kluba, pokojnoga Slavka Teterića, da je poživija ka kornjača sa Galapagosa, 155 godin, još bi bija prešidente, koja je to bila volja, i žudnja za tom funkcijon.
Študirajući njega, a pokarali smo se, ja i on, u prvi misec, kad san kročija u klub, prozrea san sve te samozvane vječne (doživotne) predsjednike, tipa Markotić, Blažičević, ovi iz uzdaničkih klubova, šta in je u možđanima, i koja je shema razmišljanja, i lanac donošenja odluka.

Oni opstaju na krilima članske šutnje, inertnosti, nezainteresiranosti, i komoditetu da neko drugi radi umisto da spremno odradiš svoj dio, kao odgovorni član.
Tu je i sustav "nagrada i priznanja", za koje te inkriminirani nominira, a "organi upravljanja" automatski dižu ruke, oni se ne pitaju, kad ih je on, po defaultu, doveja u to tijelo, IO ili slično.
Šutljivi dobijaju uređaje na (vječni) revers, kad se pokvari, vrate ga, i uzmu drugi ! Onaj "naš" prebjeg u CBM je ukreja Atlasa, onda je, kad je bilmez izgorija izlazne tranzistore, nazva predsjednika kluba da ima li rezervne ! Ne moran ni pisat da već tada nije plaća članarinu , znači multiplicirana šteta.
Usrićija se CBM sa njime, ka Pučišćani sa drugom Gumenim.

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 22, 2016 5:22 pm

Hrvatski radioamaterski savez, u suradnji sa izvršnim organizatorom RK Nikola Tesla iz Bjelovara, od 18. do 20. ožujka 2016. godine na Kamenitovcu kraj Bjelovara organizira 3. ARG kamp za djecu i mlade Bjelovar 2016. Program rada kampa nalazi se ovdje. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem Prijavnice koju treba dostaviti u ured HRS-a do 7. ožujka 2016. godine.

Evo di idu naši novci. Za ovo su glasali oni koji su (navodno) bili za predloženi Plan rada i financijski plan za 2016.g. Još malo izleta YOTA i Zvjezdano selo, i naše pare odoše.
A mi dobijamo (neredovito) QSL-ke DVA puta godišnje ! Na nivou smo Boputshavane ! Jer su drugovi iz prethodnog stavka njima dali povjerenje !
Ne bi in da čuvat blagajnu Kućnog savjeta, a kamoli vodit radioamatersku krovnu organizaciju.

Neki dan me, na jednome od simplexa, uvjerava čovik da su isti ovi šta su navodno glasali ZA na elektroničkoj skupštini, ka i ovi šta, tobože, vode HRS .
Nisu isti, ovi prvi su samo neodgovorni i lakomisleni, dok su ovi drugi opasni, kako za matične organizacije, krovni Savez, i pokret u cjelini.

Bar da su bidnome Đuki , jučer na doček u Zagrebu, donili bronhi, da lakše diše ? Ni to.
Jer, u konačnici, on je produkt njihova nerada, neznanja, i odlučnosti vrhovništva HZTK da idu lakšim putem.

Znači , Zdenko = Đuka.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 23, 2016 9:56 am

Sinoć san, priko telefona, ima po ure jezikovu juhu. Nazva me jedan poznanik iz Purgerije, veli, neopravdano si izjednačio Đuku i Zdenka. Kako, pitam ja. Đuka se izborija za svoje, Zdenko nije.

Cilu noć san duma, šta mi je Purger reka, i još duman, i ne mogu doć, sam sebi, kraju. Sve mi se vrti oko teze da je Đuka proizvod HRS-a, i niko me ne može uvjerit da nije. Imate, drugovi, Titov govor u Splitu na Youtube, sve šta je Stari reka, sve se obistinilo.
Samo prominit datum, mjesto i ime aktera, sve je ostalo isto.

Sićan se, ka danas, bija san sa skupinon Dalmatinaca iz Kožina, kod Zadra, svi koji su mogli hodat su ga išli slušat. Dobro su ga razumili, doti jedan je emigrira, od Sydney-a, priko Tierra del Fuego, do jezera Ontario, ka Rakova djeca.

Pametnome dosta.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Feb 23, 2016 1:20 pm

A ja san u Svibnju 80 suzu pustija jerbo je prikinulo utakmicu na Poljudu.

9A6R

P.S. I moj pok.nono Lovre je isto godin uvatija ka i drug Stari!I Stari je bija sedmo od petnaestoro djece.Uvik ta SEDMICA. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Feb 23, 2016 2:51 pm

Je, postavilo, friško, sedan kandelabri na rivu u Komižu, odma su ji zajebanti prozvali Sedam sekretara SKOJ-a ! A može i sedam gladnih godina, sedan smrtni grija, sedan je biblijski broj.

Eto, i iz Vetranićeve se čuje 9A702AA. Ima on i zašto slavit obljetnicu HZTK, i SSOJ-e, i puno toga...
Svaka bena ima svoje veselje.
I svoje razloge.

P.S. Radija san jutros Dejana, 9A701AD, iz Slavonskog broda. Biće i njemu valja HZTK, kad fešta... ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 25, 2016 7:02 am

Ne moga se ja dignit dovoljno rano, da na bandu ne naletin na druga Gumenog. Jutros ja doša u pet manje kvarat, on već na bandu ! Tako i treba, Ako neprijatelj nikad ne spava, ne smi spavat ni ovlaštena osoba.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Feb 25, 2016 12:00 pm

A on bidan bez tableta i ne može dvi ure zaspat.Triba ga razumit.Grisi ga more noću.Boga triba molit a ne na radio-stanicu.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Feb 25, 2016 3:35 pm

Sad ćedu ovi u Pučišća morat unajmit japanel u Lavčevića za nosit sve njegove karte. Samo mi jedna stvar nije jasna, kako objasni korespodentu da neće nikad vidi QSL-ku ? Lako je kad nisi glava na glavu.
Ne vide se rumeni obrazi, od stida.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Feb 25, 2016 8:36 pm

Pa i češnjaka bi bilo dobro ponit.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK