Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Fri Jul 22, 2016 9:32 am

Mislim da si održao bukvicu krivoj osobi. Sve navedeno uputi 9A6C.

Čak je i komandant Plastična puškica svatija. Pomalo, svatit će i Pučišćani...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 22, 2016 12:54 pm

Za sve triba vrimena.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 22, 2016 2:10 pm

Je, samo, pametni ljudi se uče na tuđim greškama, samo budale na svojim....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 22, 2016 2:29 pm

Slažem se.Ali ipak smo samo ljudi. ;) I to grešni !

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 23, 2016 10:38 am

Bez brige Ivo, QRT HRS-a se neće dogoditi, na veliku žalost onih koji to stvarno žele.
Neće zato jer to neće dopustiti oni koji najviše galame protiv Saveza.
Isti paradoks kao i ovaj s callbook-om.

Još jedna, u nizu, Martinovih umotvorina ! Pametni Martine, točno , to se neće dogoditi, ali ne iz razloga koje ti navodiš, nego iz činjenice da je Savez NAŠ, a ne VAŠ, iako se vas, manjina, ponašate kao da van ga je ćaća u amanet ostavio. Iz toga su i proizašle sve zarazne i priljepčive bolesti koje tamo haraju, od nepotizma, nezamjeranja, amoralnih i protuzakonitih radnji, do eutanaziranja QSL biroa, te favoriziranja Hamsphere-a. Naravno da vi, Jude, to ne radite badava, od nabave beneficiranih uređaja (koji se sada prodaju), do Hamsphere-a.

Pomalo, doće Cica na kolica, doće maca na vratanca...
Curiosity kills the cars !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 24, 2016 7:52 pm

Nadam se da će on u QRT.Čim prije to bolje. :x Dopizdija je Bogu i čoviku sa svojin glupostima.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 27, 2016 12:53 pm

Stare prdonje, sijedih vlasi, pretežito samoizabrani doživotni predsjednici uzdaničkih klubova, su narajcali mlade snage da mi čak pišu privatne mailove, referirajući se na ovaj forum !

U svojoj maniri, autori su nepotpisani, iako znamo koji su. Oni svi koji koriste resurse HRS-a, uzdaničkih klubova, i sve novčane izvore, osim svojih. Slijedi trag novca, i dobit češ sve odgovore.

Svim takvima, i inim, poručujem, ako imate znanja, zvanja, iskustva, ljudske časti i poštenja, molim lijepo, široko je forum polje, za izmjenu mišljenja.
No, čisto sumnjam, i mentori su im iz potaje, u škuro, hinski, anonimno...
Učenik, redovito, nadmaši učitelja...

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 27, 2016 1:10 pm

" Zar i ti,sine Brute? " ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 04, 2016 3:06 pm

Vratio se Vincek, kandidatura na vidiku?
Odjednom može pisati na HRS Forumu, a do nedavno je širio laži da mu je zabranjeno pisanje na istom.
Blago nama s takvima!

Kad onima koji su naučili živjeti na račun društva, i uspinjati se na virtuelnoj ljestvici društvenih vrijednosti, po njihovoj klasifikaciji, daš mali prst, oni uzmu ruku do ramena ! Tak naveke bilo, pa naveke tak i bu.

Pođimo redom. Uzdanica besramno laže, i manipulira čitateljima na HRS forumu. Ovaj forum je, ne tako davno napisao da je Vinceku opet pripušteno (kontrolirano) pisanje. Istina je jedna i jedina, godinama su mu nezakonito branili tamo pisati, a nikad nije ni za što kažnjen !
Toliko o slobodoljubivima, tipa Laureat, drug Džugašvili, i drug Gumeni.

Riječ dvije o potonjem. Ne boji se on što bi ja pisao, da mi je omogućeno slobodno pisanje. On se boji da bi ja nastavio pisati (nove) činjenice, tamo gdje sam stao, jer upravo je ON bio jedan od GLAVNIH pomagača trenutnog režima u D-12 u funkciji akceleracije mog izbacivanja sa HRS foruma. On to nije ni krio. E, ali sada bi se uvlačio u guzu novom kandidatu, pa ako prođe-prođe. Providno, do zla Boga.

Da ponovimo gradivo, on je zajedno sa umrlim šerifom u USA, umrlim umirovljenim UDBA-šom iz Istre, mojim imenjakom iz Karlovca, drugom Sašom, drugom Džugašvilijem, zagovarateljem sustava radioklub=samoposluga iz zapadne Slavonije, i inima, svojski zagovarao, i upirao, dok mene , Djanija, Mirka i još mnoge nisu izbacili.

Šta se dogodilo ? Nas izbacili, oni postali najsterilniji radioamaterski forum u Europi, HRS na najnižim granama u povijesti.
Kad tijelo ima rak, koji je operabilan, tumor se odstrani, tijelo, uz odgovarajući tretman (pre)živi.
Ako smo mi bili zloćudne stanice, kako to, da kad je nas izbacilo, je sve išlo u tri pičke materine ?
Znam ja, a znate i vi, dragi i vjerni čitatelji.
Zato jer je ona rekla da je njena teta Roža pri rata imala kažin (Zvizda mora, u Trpnju, za neuke), pa, kad nije iša posal, nikad nije minjala zanat, nego kurbe.

I još jedno slovo, ime Hajdukovo (Isusovo).

Dragi Dado, Koki nije nikada imao ikakve ovlasti administranja na ovom forumu, koji je privatno vlasništvo, i gdje, prvu i zadnju riječ ima Djani Bodlović, vlasnik. Dugo Reni nije u to virova, i mislija da san ja Djaniju nešto punija glavu, a ja mu nikada o nikome nisam komentirao niti riječi.
Stoga, ne stoji da je neko Dadi stao na put ispravnom registriranju i logiranju, koliko je meni poznato. Istina je da su neki imali problema, kao npr. Viktor, ja ga uputio da pošalje mail Djaniju, i problem bio odmah riješen.

Da, za sada , zaključim, ovaj forum ne bi nikada ni nastao da u HRS-u ne stoluju davno zaboravljene staljinističke metode, koje prepoznaju i stupovi režima, ali samo kada se ta hidra okrene protiv njih samih.
No , to je usud poturice, detaljno opisan u Gorskom vijencu, i Smrti Smail-age Čengijića.

P.S. Ne čudi me što Uzdanica piše, jer je notorna činjenica da je riječ o osobnom animozitetu ; još se sjećamo s kakvom je gorljivošću pisao o DXCC Vincekovog kluba sa antenama na zemlji. Nikada nije pisao kako su on, i neki Istrijani radili zadnje 4 velike ekspedicije početkom ove godine, i svih godina prije, na svim bandovima, a naročito na 160 i 80 m. Pojeo Palmyru u Sandwichu !
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 04, 2016 4:52 pm

Smeće a ne RA :!: :x Goni sve to u 3 P.M. udbaške. :evil:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK