Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Sun Jan 09, 2022 7:05 pm

Zovu me iz metropole, veliju, "Kako to ne pišeš da se opet Alen samospotira ka CKL?" Šta ću pisat, ja san van ukaza na problem, a vi ga sad uočavate ! Di ste bili puste godine... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 10, 2022 9:37 am

Dvadeset godina koristim cluster. Za to vrijeme NIKAD nisam vidio da su samozvani doajen, ili samozvani elitisti, nešto spotirali ! A prisutni su tamo 24 sata na dan ! Znači, maksimalno koristiti, a od sebe ne dati ni onaj minimum minimuma amaterskoj zajednici ? Zaista pravi i adekvatan primjer mladima, koje (tobože, i na papiru) "odgajaju" .
Ne moram pisati tko se iz 9A svakodnevno spotira, ta ovih stotinjak DX-era iz Lijepe naše to predobro zna. Ljudi vide, zapamte, i šute. Zašto, to je njihov problem, ne moj.
Tko se redovito samospotira u domaćim KV natjecanjima ? Samo članovi i "potpomažući" članovi uzdaničkih klubova. Trenutni predsjednik im je svjetlo na kraju tunela. Živi primjer kako NE treba postupati u svim segmentima radioamaterskog rada i ponašanja.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 13, 2022 5:43 pm

Zove me prika iz unutrašnjosti, pita, koja je razlika između 9A1AA i 9A2AA. Ajde , zajebi me, velju ja, znam da je neki štos, moram ga "kupiti". Nije štos, nastavi on, prvi se samospotira na nepostojeće znakove, a drugi na svoj izvorni.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 15, 2022 1:42 pm

Remote dela. Provjereno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 18, 2022 12:56 pm

INFO sta se dogada ... a nisu nas valjda hakirali..opet ::) ? !
73 PJT

Bok Ivo. Ispala je konfiguracija foruma. setting.php file je ispražnjen - SMF-u se to zna dogodit, pa sam pred par godina tražio od supporta da ukinu sva prava na taj fajl hosting useru, i ostave ga samo admin grupi. Do sada je funkcioniralo. Istražim što se dogodilo ovaj put pa javim. Marko, 9A8MM

Toni Jure = Ivo ?!!!
Zna san ja, čim su počela ova smišna anglosaksonska imena po remote postajama, da će biti sranja....

Kurdi, Jemenci, Paštuni...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 26, 2022 11:11 am

Jesi se naša sa odgovornim drugom da ti da ključ od lokacije,da moš učinit vezu kad nisi u bolnici?Da malo rasteretiš možjane od svega toga.
Čekaj,greška u koracima...ti si dragovoljac DR-a,nemaš moralno-političku podobnost za ključ.Zato su pok.Mojsi vrata uvik bila otvorena.Ima je isti VES ka i oni. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 26, 2022 6:56 pm

A, valjda , je igrala ulogu i izjava o osjećaju pripadnosti nacionalnosti, ili jugoslavenstvu ? ;) Radi toga su drugovi Nikola i Tom dali glas za Makedonca, koji je bija dupe-glava, ali je bija u Partiji, a ne za mene, godine gospodnje 1971. Trebala je doć 91', da me intra njihov pretpostavljeni, inžinjer Kovačić, isto član AKL-a, kad san nosija rezervne baterije i sendviče AKL-ovcima, koji su, pod snajperskom vatrom iz Lore, izvršavali (s oružjem bez streljiva ! ) postavljene zadatke, da mi se čovik koji mi je deboto moga bit otac, škuža, za ne-primanje na posal u IRET-a, i prid svidocima mi je reka da su ga ova dva navela na pogrešan zaključak o meni !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 26, 2022 10:30 pm

Lipo san ti napisa da nemaš moralno-političku podobnost kako onda tako i danas i nemaš isti VES ka oni.I nisi bija u istoj partijskoj ćeliji s njima.Hebe te više stvari,ne samo jedna. :D Bit će da si letimično pročita moj post.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jan 27, 2022 8:34 am

Čitan ja sve, pomnjivo, ne beri brigu... I kod IRET-a, i okolo Banovine, kad je poginija oni drugi Makedonac, su bili AKL-ovci, ne boj se, NI JEDAN JEDINI, iz CBM-a ! I kod IRET-a, i kod Banovine, imali smo pokoji livor, većinom bez streljiva, pa ti sad dumaj koje su frustracije imali naši ljudi...

Zašto ovo pišem ? Zato jer mi je Rolando, i njima slični, diga tlak do nebesa, kad čitan šta je sve nalaga o "djelovanju i uspjesima CBM-a" za ono priznanje HZTK. Većinom je prepisa zalaganja i djelovanja AKL-a. Za bit takovo govno, stvarno moraš bit đon-obraz.

A da naši ljudi nisu bili okolo Banovine, oli bi se ikad (sa)znalo koji je visoki oficir JNA zadnji izaša, s mašinon ispod ruke ?
Oni isti koji je poslin radija u KV natjecanju za uzdanički klub, bez dozvole za rad ! Dok ja nisan javno pisa o tome, ne bi je bija ni izvadija ! Baš kao i drug s Muzila ! Ista meta, isto odstojanje.
Sve mi se gadi...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jan 27, 2022 9:31 am

Ma meni je želja.da te spodobe čim prije odu u vječna lovišta.Naši branitelji umiru,prosjek od oko 53 godine ,a taj njihov kadar nikako da zagnjoji! :twisted:
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK