I nebi da nisu mukte tiskane!
I ne samo ove ! Prije toga je bila Varta, WiMi, i još par reklamnih ! Šupera je sve Bračane skupa !
Ali, moran se resetirat na 1978.g. , kad smo, u RK Ante Jonić, kao nositelji projekta Mediteranskih igara, planirali QSL-ke. Bile su tri osobe koje su nan , doslovce, visile za vraton. Drug Goran, u ime RK Marjan, Edo Koljatić, u osobno ime ( nije on za kurac iz Pučišća !!!!! ), i , naravno, Ivica Pavišić, doživotni predsjednik RK Vidova gora u Supetru !
Zar je iko sumnja da je neko drugi, osin ove trojice mušketira ?
Da skratin, Pavišić je 5 godin poslin na QSL-ke meća timbar, ka šta su mećali Rusi na svoje , u socijalizmu, drug Gogo i Edo, malo manje, ali, sve je to ista malta.
Jebat se da, da guštaš da, ali platit ne !
Rezimirat ću, moj matični RK je iznija posal na svoje špale, a oni su iskoristili !
I opet ja, glup ka tovar sa Dugog otoka, nisan ništa zapametija, opet me taj isti lik (2BW) uspija zajebat kod manifestacije 9A0COAST. Ja radija, on i klub mu skupili zasluge i lovu.
Sad Tomo i ekipa znaju da su bili dio organizacije koja je čučala cilomu Braču šolde, sad su oni u mojoj i milnarskoj koži, sad znaju kako nan je, još uvik...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja