Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Thu Jul 22, 2021 9:43 am

Način na koji mi dobivamo prigodne pozivne oznake, u usporedbi
s nekim drugim velikim savezima, je privilegija.
73
Martin 9A2JK

Da tupi kut nije davno dobio ime, ziher bi ga nazvali po njemu !
Cila Hrvatska govori jedno, on drugo.

P.S. Mi nismo veliki Savez, ni po broju članova, ni po dosezima, ali smo prvi u svijetu koji smo omogućili privatnom investitoru iz inozemstva rad remote postaja uz naplatu ! Jedino USA, Puerto Rico i Haiti, ali tamo je bezvlašće.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 23, 2021 10:51 am

Zove me pravnik iz metropole, nije radioamater, ali je njihov prijatelj. Veli, po Kaznenom zakonu u RH, svjesno prijavljivanje lažnog mjesta boravka/prebivališta, je kazneno djelo.
Poticanje na činjenje navedenog djela je također kazneno djelo.
Postupanje po zahtjevu stranke, u njezinu korist, znajući za nedjela stranke, je kazneno djelo.

Kriminalisti, gdje ste, da ste, htjela bi da znam.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 24, 2021 7:00 am

Javija se jučer naš čovik iz USA, nije radioamater, nije pravnik, ali redovno čita ovaj forum. On veli da u 2/3 stejtova svjesno davanje lažnih podataka o mjestu boravka/prebivališta je federalni zločin, i to odrađuje FBI, bez naloga, po službenoj dužnosti !

Šta smo mi gori od Jamerike ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 24, 2021 2:23 pm

Atroke California! ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 30, 2021 8:25 am

I uvik će Hajduk ispadat, dok ga bude vodila ulica, a upravljali kvazi-zaljubljenici u njega, preko udruge Njihov Hajduk.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 30, 2021 8:50 am

Nisan ni zna da je ispa dok mi sinoć prijatelj nije reka.On je gleda utakmicu i potrošija dosta živaca.Dok je meni to priopćija,još je beštima koliko su ga iz takta izbacili. :o
Ja ih aktivno odavno ne pratim.Nema smisla.Drago mi je kad pobijede ali prestar san za ta sranja.Debrecen,8:0 itd. :?
HŽV
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 30, 2021 5:13 pm

Problem je u upravljanju. U jednom trenutku, jedna uska grupa je "prisilila" tadašnju trenutačnu političku garnituru da Grad , kao većinski vlasnik, prepusti svoje pravo odlučivanja udruzi Naš Hajduk. Sve dok to bude trajalo, Hajduk neće na zelenu granu. A novi gradonačelnik, očito, nije dorastao tom problemu.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 01, 2021 7:56 pm

Zadnju titulu smo proslavili na Poljudu.Zadnja utakmica se igrala u Splitu.Dobro se sićam kako je bilo.Bili ja,sin i pašanac.Otada san dobro posidija,ostarija,dica postali ljudi a nove titule nema. :(
Ko zna oćemo li je mi stariji i doživit? :cry:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Aug 01, 2021 8:56 pm

Zvjezdane trenutke, u zadnjih 70 godina, smo doživili samo pod dirigentskom palicom jednog trenera-genija, Tomislava Ivića.
Tako se bilo posložilo da su mu svi glavni igrači bili moji vršnjaci, ili oko toga, a neki su išli sa mnom u osnovnu i srednju školu.
Njemu je bilo osnovno red, rad, i disciplina, otvorene ruke, nemiješanje u struku, i rad na duge staze. Svi treneri, u njegovo doba, koji su tako radili, od Ajaxa, do Intera, Juventusa i Reala, su polučili rezultate. U neko doba, on je postao kamen-smetnja, za smutljivce, mutikaše i kriminalce svih boja i desena. Odjednom im je postao Jugosloven, ovakav i onakav, a on se samo zalagao za javni rad, pod navedenim načelima. Jasno je zašto im nije odgovarao, i poslije njega nismo imali kontinuitet uspjeha, sve su to bili bljeskovi, i sporadični zgodici. Osoba kojoj se klanjala Europa, Afrika, Arabijski poluotok i Azija, nije više bio priznat u vlastitoj domovini, i rodnom gradu ! Na kraju su ga zavidali za hotel Ambasador, kojega je za razliku od "velikih Rvata" pošteno kupio po istaknutoj cijeni, a ne ka oni za 1 kunu, ili mukte. Tako su zavidali i Gorana Ivaniševića za objekt preko puta KBC-a, opet je on preko noći posta Jugosloven, samo da se prikrije efekat građevinske mafije i birokracije grada Splita. Moga bi, ovako, do prikosutra.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Aug 03, 2021 9:31 am

Goran je dosta toga vridnog donira bolnicama.Sad će neko reć da mu je lako kad je bija pun love.Ali će ispustit kazat da ih ima koji imaju puno više od njega a ni lipe neće dat potrebitima.Jer nebi oni toliko imali kad bi davali drugima.Ne daje onaj koji ima već onaj ko je navika davat!
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK