Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Mar 30, 2021 8:02 pm

tijekom preuređenja prostorija u zgradi u Dalmatinskoj 12 nekako je nestala jedna prostorija na trećem katu tako da bi ubuduće Stručna služba koristila dvije umjesto dosadašnje 3 prostorije. Intervenirano je u tajništvu HZTK, nikakav papir ni službeno obrazloženje nismo dobili već je dogovoreno da HRS dobije dvije prostorije u prizemlju zgrade površine cca 10 metara kvadratnih za potrebe skladišta i QSL biroa. Navodno bi prostorije trebale biti gotove do kraja ljeta pa ćemo se do tada strpiti i nećemo tražiti nove prostore.

Ovo je izvod iz poslanice druga Milina pastvi. Valjda su i u HZTK vidili da ove dvi nikad nema u službenim prostorijama, pa im jamilo jednu prostoriju. Čudim se šta su in ostavili i te dvi ! Te dvi prostorije u prizemlju su bezecirane ima 20 godina, samo nije došlo do realizacije zbog opstrukcije Marinka, koji nije htio obavljati svoj posao u prostorijama Saveza.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 07, 2021 10:43 am

to Marini dokazivao nekoliko puta da je sramota da u F-hafenu mi imamo prospekter turističke zajednice a ne kao mnogi savezi značkice, olovke, naljepnice, privjeske ili bilo šta slično za promidžbu HRS-a ne turističke zajednice .. na žalost MARKETINŠKI STRUČNJAK je bila floskula pri zapošljavanju i tu je TOČKA

Dobro se Mato 3SM obada, nakon 16 godina ! A ona druga, koju su primili da će radit na europskim projektima!!! Moš mislit. Domet, prilozi za monografiju HZTK i tajnica Emilu i Nikši za YOTA2021.
Koja se ne bu održala. Ili, ipak bude, ali remote. ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Apr 07, 2021 9:50 pm

Osvježija si mi dan sa ovim zadnjim postom.Nisi svjestan koliko. :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 08, 2021 7:00 am

Kad je i, poslovično škrt na riječima, Mato izreka istinu, koju svi godinama gledaju, i svi muče, onda znaš koja je ura ?
Očekujem novi nastup druga predsjednika, i novu cifru članova HRS-a. Valjda je službenica savladala zbrajanje cijelih brojeva do tisuću? 4 razred pučke škole.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 10, 2021 8:23 am

Doša mi je u ruke časopis Radio HRS broj 4 (153) iz 2013 godine. Naš slavni laureat Markiša tamo napisa da je u jednoj godini RK Pazin oštanca 45 operatora. Gledan ja, čitan, računan na prste, ruku, nogu, izvadija ja i kineske kuglice, ne mogu izračunat koliko ih je to onda izašlo u neovisnoj RH, samo iz Pazina. Ispada da je cili HRS iz Pazina ? Svi smo mi Pazinjani ?

A ako tako tvrde dobitnici prestižnih društvenih priznanja i novaca, onda je to sigurno tako, i ne more drugačije bit. Samo, zašto onda u prošlom prosincu na nacionalnoj postaji 9A0YOTA radiše Turci, Arapi, i Ameri, kraj toliko hrvatskih operatora ?
Ako vam je teško, ili preteško, pitanje, imam ja i lakše : Zar nema i u Istri izdvojenih lokacija, sagrađenih i opremljenih isključivo društvenim sredstvima, odakle se može besplatno raditi remote ?

Ali, u jednome su drug Hrle, i drug Rolando isti, NIKADA nisu podnijeli javnosti račun za organiziranje ekspedicija u inozemstvo, gdje je bila makar jedna HRS-ova, ili društvena kuna ?
I još u jednome su isti, branili su Marinkov (ne)rad do zadnje kapi krvi. Na kraju su se morali samopoliti tekućim katranom i perjem. I, pojia vuk magare, skupa s kožom i papcima...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 15, 2021 12:05 pm

Velika je produktivnost na onom sterilnom, neslužbenom, forumu. Red bezveznih tema, pa red cenzure... Pa onda ispočetka. Taman po mjeri novih naraštaja koji pohađaju tečaj od kuće ! ;)
9a2jg

Postby 9a4db » Thu Apr 15, 2021 2:25 pm

Je, je ima čudo vrlo korisnih postova...
a na onom drugom vhf se sprema sječa nepodobnih :D
badave pametnom Martinu što se reklamira tamo kad
onaj drugi lik rastjeruje ljude i od tamo.
Sva sreća da sam se sam odavno od tamo obrisao ;)
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Thu Apr 15, 2021 2:56 pm

Ma čekaj, je li to onaj isti lik što je rekao da će doći u Hvar obnoviti klub, a njegov vlastiti mu se raspao ? Pa vidiš da objavljuje (reciklira) one iste metode, uzuse i odluke po kojima smo mi izbačeni.
Bilo je pitanje vremena, pod novim rukovodstvom, kad će početi nova represija. Potpredsjednik Saveza, osoba koju sam tužio Sudu časti HRS-a, onda je tajnica držala moju tužbu u ladici dok se Sud nije ukinuo. Što ne znači da on nije lagao i blatio me, samo s jednim ciljem, da me se izbaci s foruma. Ni drug Milin nije ništa bolji, dapače...
9a2jg

Postby 9a4db » Thu Apr 15, 2021 4:36 pm

Ima bit da je....
Treba nekako "zaradit" ono jedno slovo u sufixu :D
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Thu Apr 15, 2021 5:14 pm

Određeni broj jednoslovaca ga je baš tako i "zaradio", ima i spisak...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK