Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Fri Oct 23, 2020 11:14 am

Viruj penzioneru, koji nema za što lagat, moja generacija, i 5-6 godin prije, ili poslin, ne da je narečenih 84% za Štimčeve riči, nego 100% ! O udruzi NH više neću trošit riči, a njima najviše, u gradu Splitu, odgovara "slab" gradonačelnik! I onima za ruske dače na južnu stranu Merjana.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Oct 23, 2020 1:30 pm

A zar nešto drugo očekivat od člana Milano bojne :?: :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Oct 23, 2020 1:47 pm

Još mu je 6,5 miseci do kraja mandata, sad su smislili novi zajeb. Pod krinkom skrbi za radnike u Banovini, daju otpremnine s otkazom, za sve koji žele ići u penziju, pod uvjeton da osobi fali 5 godina, ili manje do prvog uvjeta za mirovinu. I sve je to na prvi pogled bajka, ali, kako mi kažu prijatelji, to je, izgleda, jedna velika trapula, i namještaljka ! Zna se ko će ić, a već se zna ko će doć na njegovo misto. Hrvatskim jezikom, latinica, poteštat hoće stvoriti bazu onih koje je zadužija (čitaj : uhljebija), i koji će mu biti obvezni u godinama koje slijede. Ne triba za ovo imat špiju u Banovini, dosta ti je sidit po ure na šentadu isprid Banovine, sve će ti penšjunati ispripovidat...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Oct 23, 2020 2:45 pm

Neće nam doć bolji od njega,ne boj se.Samo gori.Oćemo se kladit?
9a6r

Postby 9a6r » Fri Oct 23, 2020 9:54 pm

Govore da je danas važnije imat vrhunski miš nego ručicu. :o :?
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Oct 25, 2020 8:02 am

Nije dobro. Zabrana točenja alkohola. Kako će se onda održat skupština ? Morti će svako dobit svoga "unučića" na ulazu ? Neko treba i unučad...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Oct 25, 2020 2:53 pm

Prohibicija,lockdown,još fali ka ono Na Kosovu kad se zabranjivalo svako okupljanje više od tri ljuda. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 26, 2020 6:59 pm

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/r3ur ... d-550-veza

Bravo mladi radiooperatori, bez obzira na matični klub. Jer , na fotki je njih 7, kažu da ih je bilo 9. Kako se vidi iz teksta, izvršni organizator je predsjednički kandidat. Sve je to legitimno, Agitprop radi, samo ja mislim, u svoj staroj glavi, da se ne treba kititi tuđim (zadarskim) perjem ! Kud pusti tečajci iz CIG-a i CBM-a, koje su uredno označavali, i za njih potegli neke novce iz HRS-a ? I tako dva desetljeća ! Još uvik nam ide zbrajanje cijelih brojeva do 100. Po mom računu, Supetar , Marjan i Gomilica su izbacili preko 300 tečajaca u samostalnoj Hrvatskoj. Gdje su ti (mladi) ljudi ? Nestali u povijesnim bespućima ?
Lutaju po Zagrebu, ili Dublinu ? U Minhenu po banhofu ? PPS u Stutgartu ?

Sve dok netko ne kaže istinu, na najmjerodavnijem mjestu, sistem se ne resetira, i dok zaslužni drugovi, koji su samo priokrenuli kapute, ne vrate nezaslužene nagrade i novce, nećemo na zelenu granu. Možemo se varati, ali ne dugo. Dogorila je svića, a uja nema u kandiliru...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 27, 2020 9:17 am

U konačnici zar onda ta šira zajednica i HZTKa sami sebi ne skaču u usta kad financiraju dvije djelatnice koje, ruku na srce imaju posla možda za mjesec dana u godini, a na njih se potroši oko pola iznosa koje HRS dobije od HZTKe tj. od šire zajednice ??? (ne mogu navesti točne podatke jer gle čuda na HRSovom webu nema ni izvještaja o radu ni financijskog izvještaja za 2019 a bome ni plana rada a ni financijskog plana za 2020 a evo nas u studenom za par dana. Zar ne bi onda bilo bolje da je jedna od njih računovodstvene struke pa da vodi računovodstvo i HRSu (da ga ne plaćamo HZTKi) a i članicama?

Moj Ivo, ja to pišem već skoro 20 godina ! Plaćamo najam, u svojoj zgradi ! Plaćamo knjigovodstveni servis, neprirodno skupo (provjereno sa nekoliko knjigovodstvenih servisa!) ! Više nam ne daju ni kuverte s mjehurićima, za domaći QSL saobračaj ! Vraga daju, naplatili su to oni, debelo !
Jer, oni rade na inverznom principu, vide koliko im treba, onda podijele s brojem krovnih Saveza, koji su gosti u vlastitoj kući, i lijepo se namire.

Alo Bing, ovdje brat ? Skuplji nam je hladni pogon od nizozemskog ; u nas 1000 licenciranih, u njih preko 20.000 !
Ovo sve podsjeća na Superhika iz Alana Forda ! Daju siromašnima, pa im poslije otmu, i dadnu bogatima !

Pitanje za miljun dolara : Kad je bila koja radioamaterska ekspedicija, ili, rečimo, aktivacija u Kupu Jadrana, smještena u NCTK-e u Kraljevici, i da su, ne daj bože, operatori prespavali u tamošnjim apartmanima ?
Može pitanje za dva miljuna dolara : Jesu li , i ako jesu, pojedinci iz vrha HRS-a spavali u tim apartmanima ? Šatori na okolnoj travici se ne pikaju !

15,5 godina od Murtera, gdje nam ni ruku nisu htjeli dati, mi dragovoljci, oni svaku večer grijali guzicu kod ženice.
To te ja pitam.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 28, 2020 7:25 pm

Od kako je pametni Martin napisa da nam je (tada), prije dvadesetak dana HRS poslao časopis, ja bio na pretincu 5 puta, zadnji put danas, nema ništa.
Znao sam da nema, ali, na Balkanu smo, bože moj, svak se mora sam opeći na peglu da se uvjeri da je vruća !
E sada, zašto on stalno laže, i za koga ? Hoće nas uvjeriti da je HRS nešto tiskao, i poslao, ali da nešto HP šteka, kao i uvijek ? Zar su Martine spali na tebe da im dižeš rejting Agitpropu ? Malo ti je trolanja i reklamiranja LoTW i FT8 ? Za to, i takvim obrazloženjima su druge banirali, i izbacivali sa foruma ! Ti nikad ni opomene ! Zašto ? Jer ste simbiozno vezani, prsti iste ruke...
Bratec Martin, bratec Martin, kaj još spiš....... ? Može i " fre'r Žak" na isto ti ga dođe. Treba se skiniti s oblaka.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK