Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a3z » Sun Dec 11, 2016 1:32 pm

evo, raspisan je natječaj za priznanja HZTK, oće li opet tražit da im se pošalje da oni predlože nekog?
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Dec 11, 2016 2:50 pm

Denis, oni imaju obrazac ponašanja, bez obzira ko je, po imenu i prezimenu, obnašatelj pojedine dužnosti. Sebi su utuvili u glavu da su oni katalizator i koordinator, između predloženika, predlagača i onog državnog tijela koje dodijeljuje priznanja.
Dok se god to ne promijeni, u njihovim možđanima, mi nećemo ići naprijed. Jer, oni bi, osim funkcije katalizatora i koordinatora, što je najgore, htjeli biti i filter, ali, pobogu, ne filter znanja, sposobnosti i rezultata, nego, u prvom redu moralno-podobni, a zatim da je po njihovim mjerilima OK, i , da ne talasa ! Ipak, da je i od njih, previše je !
A ne može biti drugačije, kad ti je aktualni predsjednik, i pola IO-a, u kontinuitetu, čitaj hrvatski , latinica : Neprekinuti tijek istovrsnog ponašanja ! Zato mi, kao krovna udruga ne možemo naprijed.
Zbog kočničara uzbrdo.

Moga bi još, do prekosutra, ali neću badava raditi profile tih likova. Profilirani su, odavno.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 24, 2016 7:40 am

Lipo je bija Vincek napisa budućen predsjedniku HRS-a, šta mu je činiti. Sve naopako, on u klin, ostatak pučanstva u ploču. Nema HRS PPS-a, nema uređaja, nema QSL-ki, ko je ukrao Božić ? Za uređaje i opremu, znamo.

Ključe od društvenih lokacija, i dalje drže privatne osobe. I to je krađa, mogućnosti, rada i prosperiteta ostatka radioamatera u Hrvatskoj.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 25, 2016 12:50 pm

Premijer nam jučer uputi božićnu poslanicu, u kojoj nas obaviještava o nakani Vlade da otkupi dionice INA-e od MOL-a, Što reče populista Bulj, kupujemo nešto što je već bilo naše, za višekratno viši iznos.
Da ga citiram, nekoga bi tribalo obisit za jaja, na srid Trga republike u Zagrebu. Počev od onih koji su prodali, na čelu s rahmetli Račanom, do onih koji su za Judine škude prodali upravljačka prava, od ćaće, nadalje. Nisu "čisti" ni oni branitelji koji su , brže-bolje, prodali svoje dionice MOL-u, i tako im gurnuli upravljač u ruke. Nije svaki branitelj baš bio na rubu egzistencije, ali, to je druga priča.

Ovo me podsjetilo na Dom tehnike na Jarunu, Zvjezdano selo, NCTK u Kraljevici, i još mnogo lokacija, i MTS-a. Zar bi mi, "ostali", trebali to još jednom financirati ? Malo je jedan put ? I puste ure, i dane, udarničkog rada, besplatno, za razliku od ovih koji ih sada koriste !
Objekt na vrhu Vidove gore sablasno prazan, zapušten i devastiran. Sve od naših novaca. Ko drži ključ ? Član one iste stranke koja je prodala INA-u ! Shodno povijesti, ne bi se začudio da nam pošalje prijedlog da otkupimo objekt koji smo sami financirali !

Njima je bitno da (na papiru) imaju samozvanog predstavnika Dalmacije, baš kao i Istre, i Slavonije. Da se zadovolji forma. Srž i onako kreiraju sami, po svom nahođenju, kako im paše...
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Dec 25, 2016 12:57 pm

to ti je Excel doba prijatelju
9a3z

Postby 9a2jg » Tue Dec 27, 2016 11:48 am

http://wrtc2018.de/images/PDF/xmas2016_englisch.pdf

Drug Excel nas "informira" o tijeku priprema za WRTC2018. On mora, jer je njihov "ambasador", zadužen za skupljanje donacija po Hrvatskoj.
Pitanje za miljardu krajiških dinara : Da li će IO HRS-a "slučajno, ničim poticana" izglasati pripomoć WRTC-u ? Ja još mećen janje na ražnju i demižanu crnjaka, preko nagrade !

Predugo znamo Uzdanicu, i kojim se metodama služi, od verificiranja odluka unatrag, do skrivanja da donacija ide pojedincima, a ne klubu ; a znamo i mudro vodstvo HRS-a, iznutra.
Stoga, odgovor znamo.

Kako se to nije naša niko, zadnjih 25 godina, da pomogne koji radio klub u Hrvatskoj, da se ne ugasi, ili, privremeno neaktivni, da se aktivira ? Od Vukovara i Borova, preko Knina, do Dalmacije.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 28, 2016 8:02 am

Dakle, ako tvoj klub ima novaca, ne vidim zašto taj klub ne bi platio članske doprinose za sve svoje članove.

Evo vam, drugovi, krunski dokaz o onom što sam višekratno pisao, ali niko nije vjerovao ! Gnjide su, od onih skromnih klupskih sredstava, plaćali SVOJ doprinos HRS-u !
Druga je stvar, i tu se slažem s mnogima, od Adama nadalje, zašto pojedinac mora plaćati išta HRS-u, kad taj pojedinac nije član HRS-a, nego je klub član !

Jel sad još neko sumnja u stavove naše Uzdanice, Excela našega, da se cili život metilji na društvenu sisu ?
9a2jg

Postby 9a3z » Wed Dec 28, 2016 9:35 am

Koki, opet se pokazalo da si u pravu.
Kao i onda kad sam ja imao jedno misljenje o Gumenom, a ti si mi.odmah rekao da sam hlebinac.
9a3z

Postby 9a2jg » Wed Dec 28, 2016 10:35 am

Ja svakom "nevjernom Tomi" preporučam dvije stvari, čuvenu fratarsku izreku, i gledanje kultnog hrvatskog filma Bakonja fra Brne.
Fratri su rekli : Daj mi dite do desete godine, onda ti ga vraćan (on je uvijek naš).
Prva i zadnja scena narečenog filma, skoro identična, samo s promijenjenim ulogama, sve objašnjava, ko nije shvatio iz prethodne poslovice.

Ne osuđujem ja druga Excela, on je, jednostavno, proizvod "rada" drugova i neimara u neovisnoj Hrvatskoj. Visit na društvenoj (državnoj) sisi do iznemoglosti, ili dok jednom od sudionika ne dodije.
No, nije on sam. Po Slavoniji ih ima, od druga Rendule, nadalje. Sami su se ispovidali na HRS forumu, niko ih nije poteza za jezike. Od toga da je klub samoposluga za uređaje, do maksime : Daj samo što moraš, po mogućnosti ništa. Kad sam svojedobno, po tim osnovama, počeja preslišavat Daruvarčane, odma su se uskomešali, počeli slat svakojake poruke, od budalastih, do prijetećih, s samo jednim zajedničkim nazivnikom, željom da ih se ne spominje.

Drago mi je da se svakim danom sve više otvaraju oči sve širem krugu 9A RA, a koji su voljni i pisati.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 28, 2016 11:30 am

Za neku stvar je sve ovo.Ko je jamija..jamija je.Ide u "zastaru".A kako se ovi "naši" RA,nema njih puno,neće tako ponašat kad su razni lupeži po RH pokrali milijarde ali dolara ne kuna! Računaju oni kad može ćaća možemo i mi odnit doma uređaj od par kila :!: :roll:
Ne triba puno pisat.Obrazac je isti razlika je samo u svoti,vrijednosti.Ko je ukra,otuđija lipu lupež je i zna se kako se to rješava u normalnim državama.
Ali pošto ovo nije država već SDPHDZ udbaškokosovska tvorevina imamo je takvu kakvu je imamo.Na idućim izborima im opet podarite glasove da nas/vas nastave glođat ako je još šta ostalo. :(

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK