Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Thu Apr 28, 2016 11:02 am

Slušam na Radio Milevi, da će u nedjelju u Maksimiru Bandinjo dijelit grah, a Marinko QSL-ke, i prodavat kanabis ! Podmeću to unutarnji neprijatelji, šire dezinformacije, zna se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 01, 2016 9:14 am

"Ovo je moj prvi javni nastup na dužnosti i stvarno me bilo jako trta. Kod skijanja sam sama sa sobom i mogu razriješiti probleme sebi u glavi, a ovo je ipak nekako - direktno si s publikom povezan i moraš nešto suvislo reći da ne ispadneš baš bez veze", rekla je Janica.

Najbolje joj je napisala nepoznata žena :
Njeno imenovanje teška je uvreda svakom roditelju koji upućuje svoje dijete da se školuje.

Ja bi dodao, često smo govorili da su primjer nedostatka obrazovanja nogometaši, prečesto ne mogu sklopiti dvije prostoproširene suvisle rečenice u nizu, ova ih šije, debelo, njoj je i jedna proširena rečenica problem.
I onda ćemo mi s ovakvom Vladom naprijed ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 04, 2016 3:07 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/djak ... 91246.aspx

Oće nan i ove godine dat dividende, nedostatne za gajbu pive ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 07, 2016 9:06 am

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmaci ... na-neretvi

HRS bi trebao obilježavati spomen na ovu bitku, jer je tu ključnu ulogu odigrala Grom desetina Save Opačića, koja je bila preteča kuririma Mirku i Slavku, produženoj ruci QSL-politike HRS-a.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 07, 2016 4:22 pm

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmaci ... ef-ogranka

Nije dobro (za Pavišića). Raspustija se splitski (dalmatinski) SDP. Slijedi imenovanje Povjerenika. Na izbore može izać Baldasar sa biračima iz Italije, di je bija za vrime rata. Ili će mu "baza" bit pravaši i 9. bojna Rafael vitez Boban, čije je želje sluša do sada ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 07, 2016 4:26 pm

Ovo ti je dobra baza..mislim u svezi Gradonačelnika. :D Neki ljudi zaista misle da mogu istovremeno sidit na dvi katrige.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun May 08, 2016 6:05 pm

Na današnji dan su osloboditelji ušli u glavni grad svih Hrvata.Ko nije bio s njima bio je protiv njih.Mislim na Valterov boljševički režim.A onda su počela odvođenja i smaknuća nepoćudnih "elemenata"koji su ostali u gradu i bolesnih,ranjenih iz ZG bolnica.Šteta što onda nije bilo ineta,društvenih mreža i pametnih telefona.Bilo bi materijala za dosta horor filmova.Naravno da nikada nećemo vidjeti niti jednu takvu fotografiju ili pisani trag.Samo snimke ushićenih građana ZG-a na Trgu i okolnim ulicama.Kako se ono kaže...Povijest pišu pobjednici.Ovaj zadnji rat je bio čist a povijest nam opet ONI pišu.Gadarija. :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 08, 2016 7:59 pm

Na današnji dan su osloboditelji Zagreba deboto uhitili i smakli meni mater, koja je upravo bila došla iz njemačkog konc logora ! Spasio je sudac Roje, iz Vrgorca, koji je cijeli rat radio u Zagrebu, a bio simpatizer partizana, njegovo uvjerljivo svjedočenje je spasilo sigurne smrti ! To ti je dokaz koliko je život malo vrijedio u Zagrebu, svibnja 1945.g. Nastupila je opća grabež, stanove i kuće koje su ustaše bile otele Židovima, i ostalim nepoćudnim elementima, sad su zauzimali važni i zaslužni drugovi, metodom ko je jači, taj tlači. Na stotine vila i stanova je u par dana promijenilo vlasnika, a oni koji nisu htjeli pristati na "pošten" prijedlog nove vlasti, završili su s metkom u glavi.

Moja mater se vratila u Split, odakle je i pošla u partizane, i bila radnica, ka šta je bila i pri rata. Radniku niko neće uzet sredstva za rad, bez brige. Umirovila se ka radnica, i nije imala nikakvih povlastica.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 08, 2016 9:23 pm

Hvala ti na informaciji.Meni je to sve zanimljivo.Evo ide sad epizoda Duge mračne noći.Na ovim prostorima ništa bez krvi,otimačine...Vjerojatno toga ima svugdje.Čovik je pokvareno biće ako nema Boga u sebi!Onda Sotona zavlada s njim i aj ća.Ubija za jedan obrok.
Eto opet ide ta otimačina,deložacije,ovrhe ali na jedan perfidniji način.Ostat ćemo bez ičega a nećemo ni znat kako. :(
Šume,vode,GMO,prskanja otrova,promjena klime...ko bi to sve nabroja! Tribala bi mi jedna pisma nabrajanja ka ona od pok.Dina "Malo nas je ali ima".

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 09, 2016 7:31 am

Ako Bog da da poživim, sve češ to jednog dana pročitati u knjizi. Bila je predviđena jedna, sad je već materijala za dvi. Vremena imam, a i možđani još služe, ništa drugo mi i ne treba.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK