Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Sun Nov 27, 2016 8:43 pm

Pizde a ne judi. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Nov 28, 2016 7:21 am

E, ali to nije sve. Opet me zovu sinoć, vele, ti si Koki sve pogrešno shvatio (je, ja san mali ebete ), ne naplaćujemo mi nikome, nego ko nije bio kositi travu, mora dati novce. E sad, jel to lova za kosce, ili je to podsjećanje na poslić u klubu kojeg je obavio neko drugi, i prilika da klub prikupi još jedan harač, ne znam.

Ako se u daruvarskom ataru kosi, to mogu shvatit, ali, šta se kosi u Broćancu ? Kamenje ?

Za sada nam je najzagonetnija Istra, entrance fee kriju ko zmija noge. Sigurno da ima i razlog. Doznati ćemo ga, kad tad, doznale su se i veće stvari, a da neće "tajna" između dva radio kluba u gradiću od devet tisuća duša.

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 29, 2016 9:38 am

A di su KV uređaji , vlasništvo Saveza ?
Opet kod "važnih i odgovornih" drugova ?
Šta radi Nadzorni odbor ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 29, 2016 6:42 pm

Uređaji su na "pričuvnom "položaju kao i u vrime rata kod zaslužnih drugova.Da nebi pali u neprijateljske ruke :!: ;) Znan ja tu foru vrlo dobro.Zato san i bija na 9 godina otiša iz RK "Marjan".I budala se opet vratija a radi drugog razloga ovaj put ZAUVIK otiša.I neka mi se više ne javljaju.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Nov 30, 2016 8:45 am

Mladi RA, član RK Marjan, 9A3EME, me je zva, odma poslin skupštine, da će organizirat sastanak predstavnika svih klubova s našeg područja. Pozdravija san inicijativu, mladoga, neiskvarenog čovika, i reka mu da sazove kad god oće, samo da nama s otoka javi dan prije.
Dani i setemane prolaze, niko ne zove. Još san se ja usaglasija sa svojin prešidenton koji živi i radi u Zagrebu, da jednako mislimo...

Ma, i ja san napisa šalabahter s pitanjima za njega, ka šta je ima i Emir na skupštinu, pa ga ustravilo, i nije ni zucnija. Mene, kad nije ubilo, tiramo dalje...

Pri vrhu spiska pitanja su uređaji , ukradeni, odnešeni, zamračeni, otuđeni, bogat je hrvatski jezik za opisat jedno jedino stanje - lupešćinu.
Slijedi pitanje nacionalne postaje 9A0HRS, od uređaja, preko smještaja, odgovorne osobe, do rada u eteru. Znan, tu čuči drugarica Pandora, s potpitanjen za koga služi Dom tehnike na Jarunu, ko ima ključe, ko je "gospodar vremena, prostora i tehnike", hrvatski Dart Vader.
Ja znan, a vi ?

Treba nama preko rijeke...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Nov 30, 2016 11:04 am

Od tog sastanka neće biti ništa.Ako do njega i dođe, nakon njega se ništa prominit neće.Ja jesam pesimist ali u ovom slučaju realni pesimist!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Nov 30, 2016 11:22 am

Slušaj, ja nikad , za prvi put, nisan ka i Cigo, šta je istuka Cigića, prije nego šta ga je posla po vino, da ne razbije demejanu. Kad je Ciganka pitala, što ga tuče, Cigo odgovori da je kasno ga tuć, poslin, kad već razbije demejanu.
Svakome treba dati šansu, i to je moje načelo. Nisam od onih koji su zagovornici (američki filmovi!) principa da svakome treba dati i DRUGU šansu. Svi smo mi odrasli, imamo dicu, neko i unuke, ako do sada nismo sakupili životnog i radnog iskustva, i nećemo.
Ne mogu ja mladića kategorizirat kao predstavnika Dalmacije, jer ga Dalmacija nije kandidirala, ni izabrala. Promatrač sa strane , bi rekao da su novi članovi IO-a oni koji pašu onima koji su tamo ostali iz bivšeg saziva.
E sada, na Zlatku, Hrletu i Jerku je da se profiliraju kao osobe koje misle SVOJOM glavom, a ne elektronski potvrđivat tuđe sulude ideje, od D-stara, i ugovora sa OiV-om, nadalje...
Ja ću biti prvi koji će skinuti kapu do poda, svoj trojici, ako njihova aktivnost bude rezultat razmišljanja svojom, a ne tuđom glavom.

Puno je tamo govana zamišano, i tribat će napora da se to sve odmrsi... Od samoizabranog zastupnika Pukija u skupštinu HZTK, do davanja naših novaca ZRF-u, a što je van svake pameti.
A di je uzimanje novaca od HRS-a za svakog završenog tečajca, a što su sami sebi izglasali ?
Di su ti pusti operatori ? Ko koga laže ? Dođe Kup Jadrana, ja čujem desetak mlađih ljudi, a samo jedan klub je prijavio preko 30 završenih tečajaca, i , naravno, za to će uzeti i novce !

Di god takneš šuplje, ako nije šuplje, onda su govna, ali veće tipe... Ne zavidim uopće novim članovima IO-a. O starima neću trošit riječi, oni doživljavaju novopridošle kao nužno zlo.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Nov 30, 2016 12:33 pm

A kad je RK "MARJAN"zadnji put obučija novog RA operatora :?: ;) Pitanje za milijun kuna. :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 02, 2016 8:29 am

Ne daju mi sinoć pogledat ni Zločinačke umove, a to mi je najdraža serija na dalekovidnici. Zove me mlađi čovik, iz metropole, veli , barba Koki, vi niš ne razmete, softver za evidenciju članstva, to vam je isto ko da je Markotić da nalog da mu izrade softver za studenta na porti u D-12, za evidenciju ulazaka i izlazaka. Sve riješava dva lista u excelu. Pa to tvrdimo Adam, ka stručnjak, i ja ka laik, potvrđujem ja, u čemu je problem ? Problem je što ne slušate, barba Koki, svoj vječni unutarnji glas : Slijedi trag love, i dobit češ sve odgovore....

Pametan je mali, ne znan na koga je, ali, definitivno, na mladima svit ostaje (kad će stari, ionako, pokrepat...).
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 02, 2016 2:48 pm

Mali je puno pametan.Moga bi slobodno u Ligu Naroda. :lol:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK