by 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 10:28 am
Prijatelju, mi se stalno "kačimo" za ona 4 ICOM-a, slažem se da je lista duža, najmanje za toliko koliko si ti rekao. Meni je osobno nekidan jedan zastupnik rekao da će mi donijet na skupštinu dokument, iz kojeg je razvidno gdje su svi primopredajnici koji su bili u prostorijama HRS-a u D-12, plus lineari, plus beam. Ja slučajno znam za dio, gdje je završio, bez ikakvog dokumenta, ali čekam ovo, pa da skeniram i objavim.
BTW, u kuloarima sam čuo kako moćnici iz sjene "objašnjavaju" tu krađu, vele, to su bili stari, izraubovani uređaji !!!!!!!
Ja , u svom PPS-u koristim uređaje koji su isto godišće, bez problema, 35+ , i nema te ekspedicije koju sam čuo, da je nisam radio, i bez beam-a.
Interesantna je i priča kojom su vladajući htjeli uvjeriti jednog od kandidata za predsjednika HRS-a, kad je samo spomenuo mogućnost vraćanja beam-a na krov u D-12, ako postane predsjednik.
Odma su se digli na zadnje noge, s "argumentom" da je od onda rekonstriuiran krov i krovište, pa da bi to bilo sad nemoguće ponovo stavit !
Ako je rekonstruirano krovište, onda bi sad bilo samo lakše i sigurnije montirat, po zdravoseljačkoj logici.
Inače, na krovu je osim beam-a bila i KV vertikalka DX3B, i UKV vertikalka Ringo ranger, obje proizvedene u Tehničkoj radionici Saveza, i koje su, kao i beam, radile besprijekorno.
Čekam privolu iz HRHB da objavim gdje su završili donirani agregati. Pomalo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja