by 9a2jg » Sun Aug 30, 2020 1:09 pm
Ti si jedan, od desetak, koji su mi u razgovoru, jedan na jedan, rekli isto. Znači, on je štanca obećanja, po potrebi, po nakani širenja baze, koja će lobirat za njegov reizbor ! Činjenica je da on u jednom nije laga, zaista je ostalo više nerazvrstanih, a samim time i neekspeditiranih, odnosno neuručenih karata, nakon one mamilice - pošiljke za naivne u svibnju mjesecu.
Kako nakon lipnja, nije bilo važećeg i valjanog QSL managera, ja ne mogu, i neću, kriviti Marinka za takvo stanje, nego jedinu odgovornu osobu HRS-a, Pilata.
I sa tom jednom mizernom pošiljkom u svibnju nam je taj isti Pilat htio zamazati oči, ali, nisu ljudi po Hrvatskoj bedasti, znaju tko je slaba točka u HRS-u, to nije QSL manager, bez obzira na ime, nego predsjednik HRS-a.
Žalosno je da Stjepan, kao potpredsjednik HRS-a, na NESLUŽBENOM (po njihovoj tvrdnji) forumu iznosi kako će se QSL-ke dijeliti na stolu tik do njega !
Ajmo ljudi moji ponovo u pučku školu, učiti hrvatski jezik, QSL-ke se neće i ne mogu dijeliti, može ih osoba, humanoid, dijeliti korisnicima, ili podijeliti nazočnima i zainteresiranima da ih razvrstaju, i tako razvrstane uruče vlasnicima.
Ja, a i ostali čitatelji, ZNAMO zašto Stjepan upotrebljava kondicional sadašnji, iz jednostavnog razloga i unutrašnje potrebe da se prema vani pokaže monolitnost , urednost i normalno stanje u HRS-u. Svi znamo da može biti sve što netko zaželi, ali normalno i prihvatljivo nije.
Svaki dan ja razgovaram s najmanje 5 - 6 radioamatera operatora. Zadnja dva mjeseca, doti jedan su mi rekli identičnu rečenicu . "Imam stanovitu količinu QSL karata, zaista ne znam, nakon 6.6. , na koju adresu da ih pošaljem, i ne znam da li 9A QSL biro radi ?"
I nakon svega toga, Pilat, Stjepan, i njima slični bi htjeli da obično članstvo, koje im služi kao bankomat, šuti, trpi, i propagira nirvanu u HRS-u !
Drugovi, da niste možda obukli preširoke gaće ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja