Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Sun Aug 30, 2020 12:16 pm

Oli je usala žnora ? ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 30, 2020 12:22 pm

Marinko je obeća ali su ga smijenili.Nije do mene.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Aug 30, 2020 1:09 pm

Ti si jedan, od desetak, koji su mi u razgovoru, jedan na jedan, rekli isto. Znači, on je štanca obećanja, po potrebi, po nakani širenja baze, koja će lobirat za njegov reizbor ! Činjenica je da on u jednom nije laga, zaista je ostalo više nerazvrstanih, a samim time i neekspeditiranih, odnosno neuručenih karata, nakon one mamilice - pošiljke za naivne u svibnju mjesecu.
Kako nakon lipnja, nije bilo važećeg i valjanog QSL managera, ja ne mogu, i neću, kriviti Marinka za takvo stanje, nego jedinu odgovornu osobu HRS-a, Pilata.
I sa tom jednom mizernom pošiljkom u svibnju nam je taj isti Pilat htio zamazati oči, ali, nisu ljudi po Hrvatskoj bedasti, znaju tko je slaba točka u HRS-u, to nije QSL manager, bez obzira na ime, nego predsjednik HRS-a.
Žalosno je da Stjepan, kao potpredsjednik HRS-a, na NESLUŽBENOM (po njihovoj tvrdnji) forumu iznosi kako će se QSL-ke dijeliti na stolu tik do njega !
Ajmo ljudi moji ponovo u pučku školu, učiti hrvatski jezik, QSL-ke se neće i ne mogu dijeliti, može ih osoba, humanoid, dijeliti korisnicima, ili podijeliti nazočnima i zainteresiranima da ih razvrstaju, i tako razvrstane uruče vlasnicima.
Ja, a i ostali čitatelji, ZNAMO zašto Stjepan upotrebljava kondicional sadašnji, iz jednostavnog razloga i unutrašnje potrebe da se prema vani pokaže monolitnost , urednost i normalno stanje u HRS-u. Svi znamo da može biti sve što netko zaželi, ali normalno i prihvatljivo nije.
Svaki dan ja razgovaram s najmanje 5 - 6 radioamatera operatora. Zadnja dva mjeseca, doti jedan su mi rekli identičnu rečenicu . "Imam stanovitu količinu QSL karata, zaista ne znam, nakon 6.6. , na koju adresu da ih pošaljem, i ne znam da li 9A QSL biro radi ?"
I nakon svega toga, Pilat, Stjepan, i njima slični bi htjeli da obično članstvo, koje im služi kao bankomat, šuti, trpi, i propagira nirvanu u HRS-u !
Drugovi, da niste možda obukli preširoke gaće ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 30, 2020 6:47 pm

Zove me jedan Purger, veli, samo amebe se dijele, biologija , 7. razred pučke škole. Sjedni , pet.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 31, 2020 7:32 am

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/re ... du-1041370

Izgubiše nam logističari, kuku lele...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 31, 2020 9:31 am

E, a ovi oko SPC su ka bolji. :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 31, 2020 9:46 am

Upamti Reni, vrhovni zapovjednik vojske je predsjednik države, u svakoj zemlji, ovaj je potpisa napad na Hrvatsku, nismo mi napadali Crnu goru.
Osim toga , Srbi u Crnoj gori su manjina, i po apsolutnom broju, a i stranački. Samim time, ako i dođe do toga da obnašaju vlast, to mogu konzumirati samo uz sveukupnu potporu svih stranaka opozicije, koje su raznolike, ali i bile ujedinjene oko jedine točke, obaranje Mila Đukanovića. Ostale stranke su jak faktor i garant da SPC ne može raditi što ih je volja.
Ako ti šta nije jasno, pitaj Nikolu, on sve zna, on je samovoljno napisa preporuku za druga Ranka, neka naših logističara...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 31, 2020 10:41 am

Ne treba nikad smetnuti drugo oko u glavi pa ni Ruse.Da se ne dogodi neki "donbinizam". C.Gora je i članica NATO-a.I ima izlaz na Jadran a znamo ko ga svojata.Uostalom kao i našu obalu.Sve ja to uzimam u obzir.I budan sam.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 31, 2020 6:26 pm

Politika je gadljiva rabota. uzmi primjer Grčke i Turske, obje članice NATO-a. Mogu obrisat neku stvar s svojim članstvom, kad imaju nezavršeni rat na Cipru, i potencijalni rat na suverenim grčkim otocima u Sredozemnom moru. Što drugo očekivati od silnika, koji baš kao i veliki brat, gdje su mu se školovali visoki oficiri, misli da može uređivati svjetski poredak, slati vojsku u Libiju, pretvarati kršćanske bogomolje u islamske...
Zemlja kojoj je najveći izdatak za vojsku, mora se pripremati za rat, bilo gdje. Jer, još od srednjeg vijeka nas prati poslovica : Ajme državi di su nezaposleni pop, kurva i vojnik !
Crna gora i NATO, bolje da ne pišem, i ne poredam činjenice, ne bi se svidjele svakom čitatelju...

A ko hoće da časti one što su nas gađali, na našoj zemlji, oruđima i streljivom što smo ih MI kupili, ne oni, vazda jadni i kukavni bili, i ostali, neka ga vodi doma na marendu, o svom trošku.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 01, 2020 5:35 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/crn ... 09126.aspx

Dobar je jedan od komentara, koji kaže da smo stvarno jadni ako žalimo Mila !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK