Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Wed Jul 15, 2020 9:01 am

U najvećoj stranci cika i vika kad su vidili koga im je anemičar metnuo za podpredsjednika. :o
Medvid navodno ogorčen i iznenađen :?: :roll:
I ne samo on,kažu da su prevareni od anemičara :!: :? Ja se čudim :o :shock:
Iz šupka polako ali sigurno dolazi u možjane.Polako,bez priše,ići će to. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 15, 2020 10:56 am

Ljudi, ne budite naivni. Najveća glasačka baza u Hrvatskoj je onih petsto tisuća navodnih branitelja. Njih kontrolira Đakić, koji i postavlja ministra branitelja. Plenki nije glup, on zna da bez TE baze, ne bi nikada postao čimbenik u vlasti. Nijedna zemlja na svijetu nema ministarstvo branitelja, bez obzira da li su vodili obrambeni ili napadački rat. Svi imaju senatski (saborski, ili parlamentarni) Odbor za veterane, koji se bavi tom problematikom strateški, i Ured za veterane, kako na saveznoj razini, tako i u svakom većem gradu, ili county-u. To funkcionira. Zadnje tri vlade su imale na stolu prijedloge da se to ministarstvo ukine, i bude odjel u MO, što je razumljivo. Nijednom nije prošlo. Dobro upućeni tvrde da je to "naplata" za šator. Glavni je dobija koncesiju na Zrče, svi su se šatoraši namirili, manje-više...

Portparol Vlade i Plenkijeva desna ruka, Milić, kaže jučer da je godina pred nama, najteža od Domovinskog rata ! Zemljo , otvori se. Što on zna, ili ne zna, o Domovinskom ratu ? Što su mu pričali u Briselu ? Eno, sprdaju se sinoć u RTL direktu s tom njegovom izjavom.
Još mi u ušima odzvanjaju riči njegovog ćaće , s YUTEL-a, s odašiljača TV Sarajevo, na položaju u istočnoj Hercegovini u svibnju 92', da "tko zavadi" , i sve glorifikacije Jugoslavije. Muka mi je od njih...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 15, 2020 12:16 pm

Ja odavno govorim da ti i takvi daju glasove vladama pa i ovoj,hrvatskomanjinskoj.Doduše, kad je jedan sa 808 glasova mogao biti predsjednik Sabora onda i onaj manjinac sa 400 i kusur glasova može biti i podpredsjednik te iste vlade. :roll: Nedaj Bože da zaratimo s nekim a oni na vlasti ! :o I za kraj.Nermam ja ništa protiv manjina ali ova politički montirana vlada je nezabilježena ne samo u EU nego i puno šire.To govore puno upućeniji od nas.Ljudi kojima je to posao.Ja čitao.Sad će anemičar ići sakupljati žetončiće kad je ostvario tanku vladu.I sad ti koji budu prešli njemu,onda to nisu prebjezi a kad drugi skaču okolo, onda jesu ! Baš je VJERODOSTAJAN.Sramota. :oops:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 15, 2020 8:03 pm

Jandrokoviću su se rugali da je 'agent 808' jer je osvojio samo 808 preferencijskih glasova na izborima prije četiri godine, a Katičić je sad bio osam puta gori od njega. U Šestoj izbornoj jedinici, gdje je bio na visokom trećem mjestu, uhvatio je samo 187 glasova. Taj će rezultat opet biti predmet podsmijeha - govori nam dugogodišnji HDZ-ovac.

Ovako pišu u Slobodnoj Dalmaciji, oće reć, uvik ima gori, od goroga...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 15, 2020 10:01 pm

Rade cirkus od politike i Sabora.Onaj koji će minjat R.Tomašić do 6 miseca 2021,dobija je 19 glasova na izborima :!: :o :roll: Srozavaju sve više sve institucije države. :( Na idućim izborima poništit ću svoj listić.Sad ih nije izašlo oko 53%.Idući put bude i više.Ljudi su totalno razočarani u sve i svakoga.Zar to nije tako? :cry: Srića moja da nisam hrvatski branitelj.Pizdija bi još više !
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 16, 2020 10:59 am

Kad je konstituiran prvi sabor u neovisnoj RH, pokojni Joža Pankretić je jedini ušao kao seljak. Poslije je izjavio : Ušao sam u sabor kao najbogatiji, na kraju mandata sam izašao kao najsiromašniji ! Pametnima, ma gdje bili, dosta !

Svi ti političari, na zalasku političke "karijere", u šezdesetima, od Tomašićke, preko Glasnovića, do Bandića, nepobitno znaju da im je to zadnji mandat, nastoje se ogrebat što više, kako o europsku, tako i o hrvatsku, kesu, i spremiti zimnicu, kao hrčak.

Jebe se njih za Hrvatsku, njima je samo bitno izaći bogatiji nego što su ušli. To je kirurškom preciznošću detektirao pokojni Pankretić, i nije ih štedio, prokazivao ih je na svakom koraku. Zato i je bio omiljen među seljacima i u HSS-u. Narodni tribun.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 16, 2020 2:02 pm

Oko 3000 ljudi se kandidiralo da bi ušli u saborsku fotelju.Svi su isti.Ne triba posebno izdvajat nečija prezimena.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 16, 2020 2:45 pm

E , ali ovi znaju da su in ovo zojni škoši... Nema repete, nema popravnog, šta si jeba, jeba...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 16, 2020 4:30 pm

Svi oni koje spominješ imaju veću mirovinu od tebe a ja puno manju plaću od njih !
Ako lažem,ne maka se iz ove prostorije.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 16, 2020 5:01 pm

Bandić, tako mi kažu, ima oko 22.000 kuna, karticu, auto i vozača, a gardiste i pripadnike HV-a je obaša dva puta, ka i Mamić, donija par šteka duvana, naslika se, i otra za Zagreb. Opara nije ni to, di će učinit put iz Italije, za par slika...

Ja, 45 godina radnog staža, 3.350 kuna mjesečno, minus 70 kuna dodatnog zdravstvenog osiguranja.
Oni, šta su rat gledali na YUTEL-u, i, zna se za koga navijali, dobili čin više, pred umirovljenje, i imaju oko 5 iljad. A ima ih i sa PTSP-om, iako prve crte nisu ni vidjeli, na to se dobije invalidnina, pa imaš mukte autocestu, legalizaciju bespravnog objekta, i još puno lipih stvari.
Gledan osmrtnice zadnjih dana, godišta umrlih hrvatskih branitelja, od 1951' do 1966'. Pametnome dosta.

Na indexu piše da je Plenković odabra novog ministra, s kojim je 90-e slušao rock. Jedan mu je komentator napisa da su nihova godišta ginula za Hrvatsku. Neće to doć do njih. Drugi je napisa da se ti novi ministar rodija sa zlatnon žlicon. Pametnome dosta.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK