by 9a2jg » Tue Apr 30, 2019 11:08 am
Govorila je jedna : Moja roba, moj dućan, kome hoću, tomu dam !
To je sve u redu ako su osobe otišle za svoje novce, fala Bogu da ne moraju nikome podnositi ikakav račun. No, postoji opravdana sumnja, poznavajući vodstvo ekspedicije, da je izvjesno da je to i društveno sufinancirano. Ako je to tako, onda postoji društveni, i javni interes (i obveza) korektnog informiranja, rada i polaganja računa.
Sjećam se, ko danas, ekspedicije Pazinjana na Vanuatu. Bili smo informirani o pripremama, preko portala, nigdje nije napisano ni slova da će ih HRS sufinancirati. To smo saznali godinu dana poslije.
Kako je drug Hrle, baš kao i drug Laureat in continuo u sastavu IO HRS-a, ne bi me začudilo da se sada vraća usluga za uslugu, te da je sadašnji saziv IO-a izglasao, ili će izglasati, neku takvu odluku.
Na kraju, zar nije drug Laureat vodio redovito mladež na kupanje, iz ZS-a u Stobreč i Podstranu ? Naviklo brajo, pa možda vodi i ove, pinku starije ? Čujen da je tamo more bistrije...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja