by 9a2jg » Sat Dec 21, 2024 4:11 am
Govori mi jučer frend da šta san se oborio na v.d. managera, da ne piše izviješća, da to nije istina, da ima podlistak stranice na HRS web naslovnici, samo da ja ne čitam.
Priznajem, kriv sam po svim točkama optužnice, veleglavati suče, nisam čito ! Zašto ? Zato što mi se ne čita lakirovka. Prije narečenog razgovora, i obilaska narečene stranice, znao sam što ću tamo naći ? Dokaze za ono što pišem 4,5 godine !
Dakle, ništa što tamo piše nije netočno ! Usudio bih se čak reći i da PRETOČNO ! Ako takvo nešto može postojati. Tamo je sve faktografski navedeno, u gram izmjereno, kronološki... Upravo to i hebe cijelu priču... Nema izviješća za godine 2022 i 2024 (u ovoj se godini ionako neće ništa više slati!). Za one godine koje su obrađene, bolji gljava... Na prvi pogled, jer imam nerv na to, sam uočio da su klubovi koji NISU plaćali, ni članovi , ni klubovi, DOBIJALI uredno QSL kartice sa 9A QSL biroa. Od dvi do 5 godina. Pa da se zločin ne isplati ? Isplati, brajo, ako te ne uvate. Onda si, preko noći, od uvaženog građanina, posta sitni kriminalac.
Gledam , za zoran primjer, napisane kilograme koji su stizali u Split, nazivno za 1CBM. Kilogrami, a veze u kalendarskoj godini možeš napisati na dlan jedne ruke !
Odgovor je pred nosom, samo ljudi NEĆE da ga vide. Ostatak od 99% je za privatnog managera , koji to hendla, poznavajući ga, ne za ljubav, nego za nešto opipljivo.
Osim navedenog, sa Jaruna je bivši predsjednik uvijek nosio pakete, teške kilograme za priku sa kave, ispod Doma omladine, i za svoje biračko tijelo koje ne plaća članarinu ! Zato, hvala v.d. QSL manageru za preciznost u izražavanju.
Na kraju, ali ne i zadnje, moram ponoviti situaciju s kraja 2019. do sredine 2020.g. V.d. QSL manager je to tada postao NEPOSREDNOM POGODBOM, kandidata za predsjednika i njega, a ne javnim natječajem, kak spada ! Po kuloarima je kolala priča da maltene svatko može podnijeti svoju (neformalnu) kandidaturu, za NIKADA objavljeni natječaj ! Osobno znam dvoje koji su bili zainteresirani, do zadnjeg trena, vrhuška im se nije udostojila odgovoriti ! Jedan od njih je pokojni Emir, drugog neću imenovati, svi ga znate, a velika šutljiva većina zna i za cijelu ovu priču. Samo, lakše je držati glavu u pijesku, nego uspravno hodati.
A da, za početak, malo (pro)čitate Njegoša ?
Ima još, šta ste mislili da je ovo zadnje ? Ni govora ! Gradić Peyton v.2.0 !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja