Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sun Aug 11, 2024 8:00 pm

Enigmu su Nijemcima provalili Poljaci, radioamateri, koje je nakon tog događaja poljska vojska pod hitno obukla u uniforme. Laureata i pajtose mu, nisu provalili Poljaci, nego Rvati, čak ne nužno od stoljeća sedmog, njih kuže i mala dica...
Isto kao što su Englezi "prisvojili" provaljivanje Enigme od Poljaka, tako i ovi, šta su od 1991.do 1998 bili na radnoj obvezi, svojataju obranu Hrvatske, izvlače svaku godinu nove branitelje, ne znan je li na šapirograf u Mosoru, ili na fotokopir u Zvjezdanom selu, ali kad je Laureat ima muda napisat da je iz CBM-a bilo 250 hrvatskih branitelja, ja, ovako lajav, san osta bez teksta ! Moš onda mislit kako je nekome tko je izgubija ruku, nogu, zdravlje, dođe mu da ga lansira u orbitu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 11, 2024 8:06 pm

U laži se niko nije utopija pa neće ni Predcednik.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 12, 2024 7:21 am

Hrvoje je, mislim nehoteć, odškrinija poklopac Pandorine škatule, pitajući za snage. Mic po mic, analizirajući snage, dolazimo do lineara, i kako su do njega došli ? Bude Kosovo ! Niste mogli čekat da malo zaladi, pa onda počet s takvim pitanjima ? Od BQR-a do A. Jebi ga, umiremo, ali je sve zapisano. Oće Đuza, oće sve reć !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 13, 2024 11:56 am

Koje sam to netočne informacije objavio?
Zar nemaju samo vertikalke? ( izvor : https://jarvisisland2024.com/antennas )
Zar kad pomješaš slatku i slanu vodu ne dobiješ manji salinitet?
"multiyear ice is much fresher, containing very little salt. In fact, multiyear ice often supplies the fresh water needed for polar expeditions." (izvor : https://nsidc.org/learn/parts-cryospher ... ce-sea-ice )
Poruke sa dx clustera sam prenio bez editiranja, onako kako su ih brojni radioamateri napisali.
Svi oni su puni pakosti i zlobe? Ah kuda ide taj radioamaterski svijet ....
Želim vam da vam već danas bude dan kada ćete, poput Martina, s lakoćom odraditi N5J pa makar i u SFFT8 modu ;D
73 de Ivo, 9A3TY

Službujući pendrek-bači, nama znan kao pametni Martin, je žurno pospremio ovaj post u koš, bude izbrisan u daljnjem postupku !
Ivo, zar nisi shvatio da je otvoren lov na slobodomisleće ? Ne znaš da je izborna godina ? U tijeku je postupak eliminacije nepoćudnih elemenata, zar nismo taj scenarij već gledali, nekoliko puta ? Ovi udaraju ispod pojasa, ta "njihov" je IO, NO, a predsjednik ide po svoje mišljenje kod Hazjajina. Ono što pokojni Vincek nije htio.
Jer je mislio svojom glavom, izdavo knjige, a ne ljude. Odma je otpa, u prvom krugu. I još nije htio prignuti koljeno, i zakleti se na vjernost i odanost ! Gerila !
I to onima što su cijeli rat, svaku večer, spavali kraj ženine guzice. Koji sada kolo vode, i koji su se razbaškarili ko beogradski dahije. Isto ponašanje.
250 hrvatskih branitelja, 4110 veza sa Jarvisom, ta je momčad šuperala Munhausena i Potemkina, za sedam kopalja. Ništa im nije sveto, osim služenja tuđinu.
Govorila je moja pokojna mater : Ko te kruvon rani, ocen ga zovi ! ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 14, 2024 4:07 pm

Sad, kad je ustravija Ivu, očitom prijetnjom pred kažnjavanje, a zatim izgon, pametni Martin ponovo harači HRS forumom, prosipajući pamet, kao da samo on zna čitati po internetu. Prepisuje tuđe umotvorine, i "prodaje" ih Hrvatima, kao svoje. Već poznata, resavska (prepisivačka) škola ! Pametniji od mene bi rekli : Krađa intelektualnog vlasništva ? Tko to radi ? Onaj koji ne može ništa sam smisliti i zaključiti ! Samo nije hrvatski amater glup, zna razlikovati original od kopije. U svemu, pa i u umu !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 15, 2024 9:38 am

Jedan mi je prika otvorija oči ; objasnio mi je zašto je svojedobno HRS platija samo POLA karte za vlak drugog razreda na svjetsko prvenstvo QRQ U Skopju, pokojnom Dakiju, i natjecatelju ? Naučili drugovi rutinu, iz JNA, i tamo si uz objavu, dobiva kartu za feratu drugog razreda, samo u jednom smjeru ! Jel' tako druže Gogo ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 19, 2024 7:51 pm

https://www.hamradio.hr/zapoceo-kamp-zv ... osor-2024/
Napisana rečenica govori sve, svjedoči o jadu i bijedi, koja vlada u sustavu HRS-a ! Pametni Martin, u ime HRS-a, izvještava da , citiram , "prema pisanju Slobodne Dalmacije, tečaj u ZS je počeo"! Zemljo, profundaj se . Vrati pare !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 19, 2024 8:39 pm

Piše da će biti i tečaj telegrafije :?: :roll: :?
To bi volija vidit i čut. :lol: :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 19, 2024 8:46 pm

Reka je slipac : Da mi je bilo to vidit !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 20, 2024 6:01 am

A nisi sinja da ima polaznika iz Čitluka i Mostara ? Šta, u Hrvatskoj nema interesa ? Ili je to po "ključu" ? Šta ne pođu na Badiju, i tako je dana ercegovačkim pratrima za dokoličarenje, a izgrađena je u socijalizmu za korištenje omladine, za fizičku i tehničku kulturu ?
Isto kao i Obonjan ! YU0OM !!!
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK