Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a6r » Sun May 15, 2022 6:25 pm

Gledan fotke sa tog buvljaka...prosjek godina RA bar 63 god...da san se tamo naša bija bi najmlađi a nisan više mlad. :D Nego di su sva ta dica,mladež,HAMLETI koje su proizveli? Bit će da su i oni ka i u Dalmaciji za Njemačku,Irsku... :? :o
Nije to ništa prema onim velebnim "uspjesima" koji je sinoć nabroja onaj u Lisinskom.Ako ćemo se zahebavat :(
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 15, 2022 10:03 pm

Zovu me iz Splita, govore, "Kako nije sramota Pukiju i pomoćnici tajnice uz ime stavljati i znak, ta nitko ih nikada nije čuo da su učinili JEDNU vezu ? Osim toga, znakovito je da su sve iz Stručne službe išle u Pukija na ispit, i sve imale 100% prolaza!" Ne znan ja to, ne bi se štel mešati, samo ne može biti ni direktor HAK-a bez vozačke dozvole, da zna voziti, i da sigurno vozi ! To ovdje nije slučaj, ni u bunilu. Zato i jesmo u banani.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 18, 2022 12:01 pm

Svaka antena je bolja od nikakve!

Svaki put, kad pametni Martin uzme tipkovnicu u ruke, narodi i narodnosti Balkana imaju zasigurno osvježen dan ! Nastranu šta on mora bit u svakoj čorbi mirođija, ili ulje svr vode, ali, njegova mora biti zadnja, i jedino valjana. Zato me i ne čudi što ga je drug Laureat odredio fermanom da dopisuje, zajedno s Ulipom, radioamaterske udžbenike. Jao ti se kursistima koji će iz njih učiti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 23, 2022 7:14 am

U starim prostorijama AKL-a smo na vidnom mjestu imali fotografiju sa UKV ekspedicije na Vidovu goru 1965.g. Stara, požutjela fotka prikazuje podizanje antene na osammetarski stup, uređaj Contest 25, retranslacija Štafete mladosti, sa Visa, na Vidovu goru, Labišticu, Ličku Plješevicu, Sljeme, teklićem u Komitet, gdje se kriptirala i slala u Beograd, voljenom maršalu.

Sada su ovi moderni trendovi sve izmišali. Omladina iz Orange county-a, Malezije, Ukrajine, Italije, Irske, Francuske, će promptno poslati poruke, koje će biti uručene drugu Milinu, u jednoj od dvije preostale prostorije HRS-a. Da li će ih on odnijeti u Kumrovec, ne znamo, ali znamo da ga ide slanje poruka iz inozemstva. Od USA do Rusije. Malo ga hebe što još nije podnio javno izviješće financijskog dijela izleta na Reunion, ali to mu ne pada na stomak. Kolega mu iz ekspedicije nije podnio izvještaj o utrošenim novcima za izlete u Nepal i Kinu, već 43 godine ! A nama uzelo, partijskom odlukom, da bi on i drugi UDBA-š mogli tamo ići. On to nije ni krio.

I onda se mi čudimo da nemamo ni jedno jedino slovo o financijskim pokazateljima rada QSL biroa, pa tako zadnja 23 mjeseca.
Nema ni legalno izabranog QSL managera, isto toliko dugo, i nikog ne zabrinjava nelegalnost i netransparentnost postupka !

Pouzdanici iz Splita me uvjeravaju da je upravo Veliki Broćanac iduća meta remote ljubitelja, i da se na tome radi. To je dobro, jer je blizu crkva svetoga Petra, gdje mogu obaviti iskrenu i skrušenu ispovijed.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 24, 2022 6:33 am

Podrazumijeva se korištenje RG-213 ili boljih kabela! Nedostatak je cijena.

Reka san van ja, da ga nema, tribalo bi ga izmislit. Pametnica nazionale ! Dobro je učinilo mudro HRS rukovodstvo, uveseljava naciju, čim otvori usta, a i šire...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 25, 2022 9:18 am

Valjda je krenija mercedes iz Umaga sa štafetom voljenom maršalu, a? More bit da će je dat Milanoviću, ili će odma produžit za Kumrovec ? S zaustavljanjem u Velikom Trgovišću ? Dan mladosti !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 26, 2022 7:49 am

Želimo Hajduku sve najbolje na putu k osvajanju Kupa ! Ponoviću što sam nebrojeno puta svjedočio, obašao sam skoro cijelu Jugoslaviju, samo na dvije lokacije bi redovito bili neprijateljski dočekivani, pokradeni i pretučeni, NIkšić i Rijeka. Na žalost, i moj sin je, nakon nekoliko desetljeća poslije, svjedočio tome osobno u Rijeci. Nisu nama krivi, ni BBB, ni policija, ni HNS, treba biti pravi navijač, bez ekscesnog ponašanja, i onda te neće nitko dirati. Baš kao i 1991. u Beogradu, kad smo stajali ispod hrvatskog barjaka, i pjevali Marjane, Marjane ; nitko nas nije ni krivo pogledao.
Naprid bili !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 27, 2022 7:11 am

Ponašanje navijača Rijeke samo potvrđuje moje jučerašnje pisanje. Bacanje baklji i topovskih udara na uzvanike u svečanu ložu se ne pamti u Hrvatskoj, ne na Poljudu, nego nigdje. Ali, to implicira jedno drugo, prevažno pitanje.
Kako su to ti navijači uspjeli unijeti na Poljud, kad su bili prepraćeni od strane policije, od ukrcaja na trajekt u Rijeci, sve do poljudskog stadiona ? Čitatelji mogu i sami pretpostaviti odgovor. A prema Torcidi se ponašaju kao da su svi kriminalci.

Hajduku kapa do poda. Učinili su ono što navijači uvijek traže, ostavili su hajdučko srce na terenu. Da su i izgubili, nitko im ne bi ništa prigovorio. Posebno lijepa gesta je bila unos Rabuzinovog sunca na teren, u rukama Hajdukove legende iz zlatne generacije, Ivice Šurjaka. Svi navijači Hajduka su jučer bili na visini trenutka, i pokazali su što je Hajduk, klub s najviše navijača u Hrvatskoj. Klub, koji je bio sve, ali nikad režimski. Zato i je velik !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 28, 2022 1:13 pm

Pažljivo sam gledao nogometno finale Kupa na TV. Reklama koja je minutu pred početak, to je ono kao na Super Bowl-u, 5 miljuna košta, je bila od kladionice ! Nakon toga kamera snima ulazak na travnjak, jedina i najveća horizontalna reklama je od (druge) kladionice ! U Supetru RK dijeli prostor s kladionicom, 50 dalje, eto i druge kladionice, druge tvrtke ! Doista, podilazi se mladima, onda ih se navuče na kocku i igre na sreću. Obični ljudi, gdje spadaju i aktivisti Narodne tehnike - nemaju ni najmanju šansu. Uzalud vam trud svirači.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 29, 2022 12:54 pm

Gledam you tube kanal HRS-a. 26 pretplatnika. Video sa ARG u Ludbregu pogledalo 8 osoba. Treba li komentar ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK