Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Sep 09, 2015 1:34 pm

Hi, evo odgovaram sam sebi na post ... Imaju povratnu kartu za vlak iz Skopja.
HRS pomogao i tako je dogovoreno ... ali moj prijedlog i dalje stoji.
73 Dino

Dino, dok dite ne proplače, mater ne vadi sisu.
Iznimke su razne Uzdanice za koje su plaćane najskuplje Lufthansine karte. A di su karte za Južnu Afriku koje je navodno platio HT. Možda i jest, ali to je moglo biti u kasi HRS-a, a nije jer je dato "funkcionerima" da lete u JAR ! Vanuatu ? Baltičke državice ? Finska ? Kosovo i Metohija ?
Govore mi iz redakcije Radio Mileve da su i Emiru platili put u KiM, samo ja u to ne vjerujem. Oni šta ga je Emir "obučava" se čuje na opsegu, "njihovi" baš i ne.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 09, 2015 4:08 pm

Brišu i postove. Neće "disidentsku" , ili oporbenu iskrenu pomoć ! Svoju, nit su dali, nit su ponudili.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 10, 2015 8:48 am

Ajmo curice, ajmo dječaci... Što se čeka ? Još 80 eura za sakupit ! Nikad nismo omanuli, za pravu stvar, nećemo ni sada.

Kaže stara narodna : Ne daje onaj koji ima, nego onaj ko je naviko davat...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 10, 2015 10:24 am

Eto, skupilo se , ja naše šaljem sutra, jer u Bolu nema ZABA-e, nego u Supetru. Za pravu stvar, i za osobu po imenu i prezimenu, nikad ne treba žalit pomoć, ako se može. Sretan povratak u Hrvatsku !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 11, 2015 12:43 pm

Platili, zna se, jutros, u ZABA-i, Poslovnici Supetar. Samo neka se zdravi i vedri vrate u domovinu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 13, 2015 2:20 pm

Ne zelim se dopisivati i prepisivati na forumu i slicnim stranicama. Nadam se kako ce ovi mali pomaci imati za rezultat suradnju i ponajvise ono sto bi u nasem svijetu trebalo biti a to je HAMSPIRIT jer mi se ovim bavimo iz hobija iako se pokazalo kako je taj hobi puno puta do sada pokazao svoju humanost.

Ivo, uzalud ti je voditi diskusiju sa onima koji su zalutali u radioamaterski pokret, i koji bi glumili neke "veličine" i "faktore".
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 15, 2015 9:25 am

Otvorim HRS web naslovnicu, kad tamo, pri vrhu, se vrti reklama za Zvjezdano selo 2015 !
Odgovorna osobo HRS-a, šta je puno slano, nije ni mački drago !
Ne samo što nas hebete (s našim parama) , nego nam i uši vrtite.
Sram vas budi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 17, 2015 12:23 pm

Poslije bitke , svi su generali... Ja samo pričuvni satnik veze.

Dino neki dan napisa :
Hi, evo odgovaram sam sebi na post ... Imaju povratnu kartu za vlak iz Skopja.
HRS pomogao i tako je dogovoreno ... ali moj prijedlog i dalje stoji.

73 Dino

Danas Emir nadopisa .
Sada, kad na ovaj događaj pada prašina, ne mogu a ne postaviti pitanje: kako je HRS mogao poslati te tri osobe (u stanju u kakvom već jesu) na takav put i to vlakom, nudeći im kao alternativu autobus? Čak i ako zanemarimo problem s emigrantima koju su u to doba preplavili Makedoniju...
Dobro da im nisu osedlali tri konja te ih uputili njima dolje...
Predsjedniče, predsjedniče...

Nevezano uz našu neuvjetnu pomoć, mojoj staroj sijedoj glavi se nameću druga (neizbježna) pitanja...
Prvo je, da li su oni tamo išli kao reprezentacija, ili prezentacija Hrvatske, ili ih je Dino u ushićenju prozvao "reprezentacijom Hrvatske" ? Ovo moje pitanje je logično, jer imamo dokaze crno na bijelo da HRS, u nekoliko prošlih prigoda NIJE HTIO stati iza Dakija kao međunarodnog HST suca koji prezentira Hrvatsku, nego je (navodno) jedan član IO-a rekao na sjednici da je to Dakijeva privatna stvar ?

Pomoći toj trojici entuzijasta kroz "sufinanciranje" karte za vlak je sprdačina s njima, od strane HRS-a, a u vidu odgovorne osobe HRS-a.
Jedino što mi je osobno žao što za cijeli cirkus nismo znali i prije, sakupili bi im za avion u oba smjera, jer, kako kaže Emir, i poslije potegnute crte je bilo još zainteresiranih za pomoć.

Daki , ozbiljno narušenog zdravlja, mladi slijepi telegrafist s pratiteljem, to nisu zaslužili.
Predsjedniče, ja ću nastaviti gdje Emir stade, može te biti sramota.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 17, 2015 3:14 pm

Zovu telefoni, Sisak, Zagreb, Osijek, ne stignem odgovarati... Manje - više, svi vele isto : Koki , ti si TOTALNO neinformiran, zadnjih osam godina HRS nije dao ni KUNE za to namjenu (HST) !
Ljudi znaju, zovu, vrište...
Ne meni, kamaradi, svome zastupniku u skupštini HRS-a, jebem ga, ko je da je....
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Oct 02, 2015 6:38 pm

Došlo doba da ja prvi put u životu (javno) citiram i prijatelja Miku 9A2WA

Po zadnjem uputstvu iz RRIF-a čini mi se da mi koji se financiramo iz lokalne samouprave smo ....... Treba pogledati i uputstvo za pravdanje sredstava pa da bude jasno i sasvim razvidno da je bolje odustat nego se bavit čoravim poslovima .
Tko može neka potražuje donacije od privatnih donatora jer od lokalne samouprave slijede samo " krv , znoj i suze "
Postalo je besmisleno uz Zakon o tehničkoj kulturi koji nije stavljen van snage , od lokalne samouprave u uzaludnim i uzastopnim natječajima tražiti financiranje , koje oni ne doživljavaju i na kraju cijele procedure kažu da ne zadovoljavaš neke samo njima znane kriterije. I to za sufinanciranje samo dijela rada sa mladima i to nakon odrađenog posla.
SRAMOTA , SRAMOTA NA KVADRAT DA SE NAŠA KROVNA ORGANIZACIJA NIJE USPJELA IZBORITI DA SE POŠTUJE ZAKON KOJI JE NA SNAZI:'(
Čini mi se da je došlo vrijeme da se organizacije ovog tipa ugase i da likvidatori odrade posao za koji su imenovani po zadnjim izmjenama statuta došli do izražaja i onda bi udruge za prmicanje promicane neþ znam čega valjda došli na svoje
Držite se samo čuvajte zdravlje jer čemo trebati još živaca.
Puno pozdrava iz sunčanog Splita
9A1CBM krajem godine slavi pedeset godina postojanja a nadam se daće doživiti i pedeset prvu.
Puno pozdrava Mike

Ono , velikim slovima, je, valjda, vikanje . Upereno protiv atrofiranog tkiva koje je trebalo biti čelno, krovno, vrhovno... A nije. Nego su nas samo povukli u još dublji glib. Ali, njima je sasvim dobro.
Rade po shemi koja je njihovih ruku djelo. Od lani "plaćaju" ODRŽANE tečajeve , i, gle čuda, baš da potrefi uzdaničke klubove, plus 9A1RBZ, oću reć Hrvatski (privatni) DX klub.

Moj prijatelju Mike, kasno Marko na Kosovo (i Metohiju) stiže.... Sve to što ti napisa, ja pisah zadnjih 15 godina, bez odjeka, uspjeha, i polučivanja rezultata.
Oči su uprte u neke nove klince, iz Sirije, Afghanistana, Pakistana, Palestine, Iraka, Jemena, njih se poziva da dođu, a na nas se zaboravilo. Službena politika je pozvala obitelji s djecom iz tih zemalja da zatraže azil. Što, mi imamo mulce ? Nesposobne ? Nama ne treba financiranje ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK