Jel Hans šalje QSL-ke?Da znam unaprid oću ga ili neću radit.TNX
Nasmija si me, do suza. Oli ne znaš da je to ista ekipa, ka i Marti, 5W, 6AA, koji su "promovirali " Kosovo i Metohiju, ka "novu" zemlju. Ako nisi njihovih (političkih) uvjerenja, nema ti QSL-ke !
Primjera radi, zadnji Martijev izlet je bio na Fernando de Noronha-u, ja mu poslao direkt (iako mi ne treba, ni kao novi band, ni nova vrst rada), nikad odgovora.
Ovome san sla, za njegove mini aktivacije, preko biroa, nikad odgovora.
Nikola 5W, ne odgovara što mu poslah preko nacionalnog QSL biroa, možda san mu treba poslat preko Prishtine ?
Za Emira šta reć, popili smo piće, i razgovarali, poslije 9 godina, valjda mu dođe iz guzice u glavu, da mu u špajizi stoji plik neodgovorenih direkata, i preko biroa, Kokiju, od Bijelca, preko Sv. Nikole (u Crnoj gori), do "običnih" IOCA i MINA.
Inače, Hans je bija protukandidat Hranetu, kad je bija izbor, svi su (zagrebački) faktori, na čelu s Nikolom i Emiron, bili uprli protiv Hraneta, a za Hansa, eto in ga...Očito nisu čitali ni Njegoša ni Šantića, o Preradoviću da ne pričan... Bolje bezvirac, nego brat u Kristu, to je (izgleda) bila njihova zvijezda vodilja ?
Sad čekan samo da in HZTK ispuni putni nalog za Dagestan, Južnu Osetiju, i sl. , to bi bio logičan slijed, nakon Kosova i Metohije... U pauzama će se prezentirati Hamsphere, za kojega Marti, baš kao i Nikola tako jako upiru. Para vrti di burgija ne može.
Ima još...
P.S. I narečeni domaćin Hansu, Petar, ne odgovara na poslate mu QSL-ke. Nismo istih političkih uvjerenja. I još ponešto, na žuntu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja