Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Wed Mar 16, 2016 3:55 pm

Poštovane kolege radioamateri!

Uključio bi se u ovu raspravu ali prije svega iskoristit ću priliku da se od srca zahvalim našoj Ljiljani što nam je sve ove godine bila na pomoći i za svakog imala strpljenja i lijepe riječi.
Ljiljana pretpostavljam da ćeš ovo pročitati, pa ti ovim putem želim u ime članova RK Vallis Aurea i u svoje osobno ime puno zdravlja i sreće u umirovljeničkim danima.
Što vezano za donošenje navedene odluke dajem slijedeći prijedlog:
Temeljem Zakona o državnom službenicima, državni službenik može podnijeti zahtjev da u godini u kojoj navršava 65 godina života podnese zahtjev i da mu bude odobren rad do kraja kalendarske godine, pod uvjetom da su u proračunu planirana sredstva za zaposlenika na tom radnom mjestu.
Nešto slično je definirano i za javne službenike u Zakonu o radu.
Slijedom toga i naravno ako to Ljiljani odgovara, može joj se produžiti rad ili do kraja godine ili do dana kada na to radno mjesto nastupa nova osoba.
A što se tiče uvođenja u posao nove/og djelatnika neka isti dođe tjedan ili mjesec dana prije od dana sklapanja ugovora i volontira, te na taj način stekne znanja i vještine potrebne za rad.
Ako se od navedenog ništa ne može realizirati, tada treba poštivati odluku Ljiljane da joj se omogući da odradi dodatno ta dva mjeseca na račun HRS-a. Ako je to itko zaslužio to je naša Ljiljana.

Pozdrav
Boris 9a3tn

Evo zornog primjera kako se izvrće istina, i prilagođava situaciji koju bi netko htio.
Puno je moj imenjak toga napiso, većina je izvrnuta istina.

Prva, i najveća, laž je da je Ljilja, pa i tajnica, državni službenici. Oni to NISU. ZA početak, da jesu, onda bi svake godine trebali biti ocjenjivani, a o čemu se vodi posebna evidencija i klasifikacija.
One to nikada i nisu bile.
Ima još sijaset dokaza, od neimanja državnog ispita, nadalje.

Oni su se svi ponašali, svih ovih godina, kako bi im odgovaralo. Kad bi im trebao kolektivni ugovor RZ HZTK, onda su se pozivale na njega, bez ikakva pravna osnova, od stimulacija, nadalje.
Ista stvar se ponavljala i kod ostalih radnih prava i uvjeta, plivale su ko riba u vodi.

Laž je da se zaposlenik PITA ! Odluka poslodavca je KONAČNA, a ona se radniku saopćava na POČETKU kalendarske godine u kojoj MORA ići u mirovinu, po sili zakona.

Jedina je istina da , kad je već ponovo ugurano u Statut HRS-a, to radno mjesto pokriveno državnim proračunom SVIH 365 dana, prema tome, nova radnica ima osiguranu plaću, kada se primi.

Laž je da bi taj dodatni rad od 70 dana bio na račun HRS-a. To bi bilo na račun NAŠIH sredstava, za koje ne dobivamo QSL-ke mjesecima, kako mi, tako i diljem svijeta. Srozali smo teško stečeni ugled za nečije sitnoračunđijske politikantske kalkulacije.

Da zaključim, i Boris se svrstao u njihov ešalon, koji hoće uvjeriti RA javnost u "ispravnost" takve možebitne odluke.

Kako vas , svih skupa, nije sram, onih 400 tisuća nezaposlenih ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 17, 2016 9:34 am

Držim u ruci, i vrtim, QSL-ku YZ2Z. Za neinformirane, pozivni znak Saveza radio klubova Narodne tehnike Zagreba, u akciji Znam, hoću , mogu , sa Zagrebačkog velesajma.

Baš me živo interesira je li Đuka pravni slijednik te akcije, kad već dvi godine njegov Savez za to prima peneze, a njegova dvojka prezentira rad na CB-u, kao jedinu radio aktivnost u Zagrebu ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 19, 2016 7:43 am

Svim Josipima , Josipama, Bepima, Bepinama, želimo sretan imendan ! Odlukom hrvatskog Sabora, sveti Josip je proglašen zaštitnikom hrvatskog naroda.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 19, 2016 7:32 pm

Koliko bi Bože nama tribalo zaštitnika?Malo je ovo koliko ih imamo. S obzirom na broj lupeža. :D

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 24, 2016 5:18 pm

Ad. 14. Odluka o isplati otpremnine Ljiljani Božak povodom odlaska u starosnu
mirovinu.
Uvodna riječ: Zdenko Blažičević, 9A2HI
Izvjestitelj: Zdenko Blažičević, 9A2HI
Na prijedlog predsjedatelja jednoglasno je donesena
O D L U K A
Usvaja se odluka o isplati otpremnine zbog odlaska u starosnu mirovinu djelatnice Ljiljane
Božak.

Ovo je točka 14. Zapisnika sa prve sjednice IO u ovoj godini. Nema navedenog osnova za isplatu, nema iznosa ! Šta ima ? Obećanje Pukija, insistiranje Ljilje, i pun FAP amoralnosti i nelegalnosti .

Jel vam sad jasno zašto me hakiraju ?
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 25, 2016 12:34 pm

A ća san ja reka.Odavno san ja to zna.Samo nikakve koristi od toga.Nažalost svih nas.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 25, 2016 2:03 pm

Ma je li iko može pojmiti da su rezultati glasanja zastupnika poznati 5 dana, a zastupnike i članstvo odgovorna osoba Saveza ne informira o rezultatu ?
Zar je potrebna vrhunska štela za okrenit rezultat u svoju korist ?
Ili vam, drugovi, smeta što su vam, pametniji od mene dokazali da muljate i krivotvorite broj zastupnika ?
Samim time pada i prethodno elektroničko glasovanje !
Vi niste u banani, vi ste OUTLAW !
A klubovima biste gledali, bez zakonskog osnova za kontrolu te vrste, ko je uskladio akte, a tko nije !

Nemojte se prižderat bakalara, jer , na današnji dan, koliko vina toliko krvi Isusove, neće vas Cetina napojit.
https://www.youtube.com/watch?v=E8O2WoUBIec
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Apr 04, 2016 10:51 am

Stari su ljudi govorili : Quatro aprilanti, kvarante duranti !
Rvaski, latinica, kakvo je vrime danas, biće i idućih 40 dana.
Znači lipo, sunčano, za kratke rukave, nema QSL-ki...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 07, 2016 1:52 pm

ali sad me stvarno delate i ti i Martin bedastim... a naljutit me više nije tak lako... ostarilo se, izgleda...

Svaki me dan neko razveseli, i to je dobro. Danas je to bija Dado. Jedino što me čudi, ostarija, a pameti nije steka, kad se upustija sa imenovanima u "diskusiju" , i naivno mislio da će bit razuma !

Mi smo u Dalmaciji odavno dignuli ruke.
Totalka !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 08, 2016 11:19 am

Kaže DXA da su ugasili 14 CW i otišli na 28 CW.
Da i dalje budem MALO strpljiv ili da odem na 28 ?
Evo, otišao sam na 28. Ništa od signala.
Kaže VK5JN : "nothing at all Vry quiet"
Aj dobro, barem nisam jedini koji ima nepristojnu antenu.
Bit ću strpljiv. Dug je (radni) dan.

Ivo, posta san, šta san mislija da nikad neću, branitelj SAMO NEKIH Martinovih izričaja !!! ;)

Sinoć san ga sluša, i radija, na 40 i 80 m CW, sa samim dipolom.
Jutros sam ga slušao, na 14 CW, ali sam bio preslab za odraditi vezu.
Da san jučer ima mrvu više snage na 28, bija bi ga puka, s DX3B.

Takvo je stanje nacije.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK