by 9a2jg » Mon Sep 02, 2019 4:59 pm
Ne čitaš od početka ovaj forum. Već sam to bio objasnio jednom znatiželjniku prije tebe. Osim toga, imam sve upisano u karton za regrutaciju, kojeg sam sačuvao. Nalaz komisije : Nesposoban za služenje u mirnodopskom stanju.
A, kad već pitaš, što da ti ne kažem, ja se time dičim, a i to je nešto, ja sam se prijavio u svibnju 1991. , samo nisam htio potpisati profesionalni ugovor, nego sam htio ostati koliko god bude trebalo, no oni to nisu htjeli... Hodnik je bio pun uplakanih domoljuba koji su rezonirali kao i ja. Nakon toga dva mjeseca, jedinica pri kotaru, a tamo su imali još bedastije pitanje : Imate li oružje ?
Tko ga je imao, išao je odmah u postrojbu, a 95% ljudi su bila gradska dica, ka i ja, nismo imali ništa, te smo bili "na raspolaganju", te smo se javljali svaki dan, ima li šta novog.
Nema toga tko je bio na obuci u Puli, na Muzilu, a da nije posta profesionalni smutljivac, mutikaša, muljator, kamen smutnje.
No, ima Boga, sve šta je radio, razbilo mu se o glavu. Jer, ne možeš sijati zlo, a žeti dobro. Nema toga tko ga nije pročita, pa i sadašnji drugovi, u ne znam kojem klubu po redu...
On je za velmože u HRS-u odradio prljav posao sa mnom, i nije bio jedini, samo nije shvatio jedno, da je potrošna roba, pijun na šahovskoj tabli, te da su ga odjebali nakon toga. To mu do danas nije sjelo.
Hvale se, u njegovom novom klubu, da je uspio priskrbiti par tisuća kuna klubu ! To mu je da (za klub) bivši prijatelj, s kojim je skupa okolo hoda, predstavlja HRS, inače iz obaviještajnog miljea. Oli daje svoje ? Ovako ih je za siću kupija.........
Ima još, ali jedna je priča gadljivija od druge...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja