by 9a2jg » Fri Aug 14, 2015 9:56 am
Čitam na HRS forumu sintagmu, kod mnogih diskutanata , "zazivanje rušenja HRS-a". Mislim da je totalno neprikladna.
Ja , od 2009.g., stalno rabim izraz "privremeno zaposjednuti HRS" i isto tako i forum. Zašto ? Pa zato što im nije ćaćin, niko im ga nije ostavio u amanet, na "vlast" su došli pod sumnjivim okolnostima koje se još istražuju, a oni u toj istrazi ne daju dokumente i podatke, tj. potpuno su nekooperativni. Razumljivo, jer objavljivanje istine znači, automatski, njihovu nelegalnost, i pad.
Kao legalist, slažem se da se to može dogoditi samo na skupštini, ali, zar nikom ne zvoni u malom mozgu na uzbunu činjenica da se na zadnje tri skupštine krpao kvorum iz rezervne varijante ? Zar nije očito da su odluke donešene na takav način , odluke većine od jedne trećine ? Koga te odluke predstavljaju ? Nikog, usudim se reći, a obvezuju svih !
Vladajućima je to kec na desetku, jer im daje ogrtač legitimiteta za sve sramne i amoralne odluke.
A i ovi sada friški diskutanti na HRS forumu, tobože kritičari stanja ; ko je, imenom i prezimenom, opozvao ijednog zastupnika u Skupštini ? Niko, zero, nada... Znači , dvolični ste. Pometite prvo u svojoj kući, pa onda u HRS-u. Kad vaš delegat bude imao smislene primjedbe i prijedloge po SVIM točkama gdje je dopuštena diskusija, onda mi se javite.
A, što se tiče korjenskih izmjena, vladajući nisu htjeli, a zastupnike je bolio ku..c, i tako, finila Mare zavit.
Ja se ne sramim , ujutro dok se brijem, pogledat onog čovjeka u zrcalu, a vi ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja