Izvršni odbor Hrvatskog radioamaterskog saveza je na elektroničkoj sjednici donio Odluku o produljenju vremena u kojem se plaća članarina i članski doprinosi po nižem iznosu do 31. svibnja 2020. godine.
Odluka je donesena zbog otežanog rada klubova u uvjetima epidemije i nemogućnosti pristupa u prostorije, održavanja sastanaka i prikupljanja članskih doprinosa i članarina od svojih članova.
73, Željko 9A2R
Kratka notica, a puna neistina, laži i krivotvorina.
99% klubova je imalo nesmetan pristup u svoje prostorije. Članarine se ionako ne kupe u klubu, nego di se dogovoriš sa članom.
Od pamtivijeka, do danas, preko 95% članova plati članarinu u prvom kvartalu, a to ima i logike. U socijalizmu smo plaćali u siječnju, jer se, osim članarine plaćao i časopis, a ne možeš očekivati nešto što nisi platio. Zato sve stare kvrge plaćaju početkom godine, provjereno, a znam i iz osobnog iskustva.
No, ovaj "humani" manevar Pilata nije imao za cilj sakupiti više članarine. Ovim manevrom je on "kupio" vrijeme, da Marinko bar nešto pošalje ljudima, nakon godinu i po, da ih odobrovolji, da plate.
Kaže stara dalmatinska poslovica da je ćaća mater samo jedanput zajeba.
Mislim da nema takvog Hlebinca u državi koji više išta vjeruje tom dvojcu, bez kormilara.
Osim, možda, nekih koji puštaju glase, po simpleksima, da će HRS biro proraditi 15.6. iz Dalmatinske 12.
Reka je slipac : Da mi je bilo to vidit ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja