Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue Aug 01, 2023 9:23 am

https://www.qrz.com/db/9A/W7MTH
Pa vi izaberite i dogodine ovog i ovakvog predsjednika, da još bolje rasprodaju hrvatski eter i suverenitet.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 03, 2023 9:10 am

https://www.hamradio.hr/9a0hq-run-by-youth/
Je li mora bit naslov na engleskom jeziku, HRS-a ? Znam ko ih "uči" i indoktrinira, ali, ipak... ? Oj, budi svoj.
Ne morate na svakom koraku pokazivati čija smo kolonija, i kome ste se prodali.
O jeziku rode da ti pojem...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 10, 2023 2:57 pm

U sklopu kampa će se organizirati razne radioamaterske radioanice i tečajevi, od tečaja za P razred preko škole elektronike i radioagoniometrije do škole telegrafije.

Reka san ja, čim pomoćnica tajnice počme raditi, uživati ćemo u standardnom hrvatskom književnom jeziku.
Kako je ono reka Hugo : A da pročitaš, šta si napisa, prije nego li stisneš enter ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 10, 2023 4:10 pm

Za sudionike su predviđena tri obroka dnevno. Kako bi djeci boravak bio što ugodniji, organizirat će se i aktivnosti za opuštanje – od iastronomskih promatranja do izleta i odlaska na kupanje.

Rodila majka Rvatica...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 10, 2023 7:30 pm

Zvijezde,planete i ostala nebeska tijela će im pokazivati astronom-animator Zoran Knez.Kupanje u Dućama.Valjda svi znaj8u plivat? Jeli ona teta još uvik peče palačinke kojima ni on ne može odolit? :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 10, 2023 7:53 pm

Reni dragi, ja san osta sam, od radioamatera, koji je maškina tamo, dok je bija sami kamen, i ledina. Jakša Borčić i Gordan Franić Futa su mrtvi, oni koji su radili pored mene. U arhivi AKL-a je kompletna dokumentacija, kako Omladinske radne akcije na Zvjezdanom selu, tako i konačna financijska konstrukcija.

To je jedini primjer u svijetu, gdje onima koji su prve maškline udarali, i nosili marendu od kuće, ne dopuštaju pristup ! A radili smo, sve do otvaranja, ko manje, ko više. Transformacija vlasništva, management i upravljanje objektom, je izvedena po hrvatskom "modelu" pretvorbe i privatizacije. Većina aktera je mrtvo, ali , ima nas dovoljno živih da posvjedočimo i dokažemo čitav niz amoralnih, pogodovnih i, usudim se reći, prikrivenih radnji, u korist jedne grupe osoba.

Da završim, HRS koristi nešto što su naši trudi, Laureat se kurči nečim di nije maka dlakom na kurcu, zahvaljujući trulim kompromisima koje je godinama pravio s pokojnom tajnicom ZTK, i ostalim u Skupštini ZTK i ŽZTK. Knjigu bi moga napisat o ukupnoj problematici, samo, generaciji koja dolazi to nije interesantno, ne čitaju, a moji vršnjaci većinom ne komentiraju od sramote.

Kliki oko Laureata su gori otvorena vrata, CB klubu Split koji ima članova s prstiju jedne ruke također, a AKL-u koji je ugradio bezbroj sati, osmislio prostore, i odricao se godinama dotacija, da bi ZS bilo izgrađeno, zatvoreno. To je nacrnji fašizam, a predvodnik je Laureat.

Ima još, za par knjiga...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 15, 2023 5:21 am

Ni 5 dana nakon mog posta nisu ispravili kamaru tipfelera, i očitog nepoznavanja hrvatskog jezika u narečenom tekstu o ZS-u. Ali, na to smo bili unaprijed upozoreni, ta vidili smo te felere i 2019. !
Sve to pokazuje i dokazuje da Laureat nije gori gazda, nego figura, ne šahovska, nego lutka na koncu. Dobar početak nove kampanje za reizbor. :(
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 16, 2023 12:36 pm

Zove me maloprije tip, veli , "znaš li Koki da ona talijanska momčad, šta je radila u IOTA natjecanju , još nema vidljivu HAKOM dozvolu za rad?" Brate mili, radili su u HRS-ovim KV fildžan natjecanjima visoki oficiri JNA, bivši UDBA-ši, denuncijanti, svi bez važeće dozvole za rad, ja pisao, ništa se nije dogodilo ! Nisu Talijani glupi, vidili da vlada bezakonje i bezvlašće, pa se i oni sukladno ponašaju. Nastranu činjenica da se ne bi tako ponašali u svojoj zemlji.
Dobro je reka Isus : Ne može se služiti bogu i denaru.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 18, 2023 7:40 am

S obzirom da je HRS progurao kod HAKOMa legalizaciju remote rada na nivou neviđenom u cijelom svijetu čudi me da nije prestala obveza prijave novog uređaja. Mislm, mogu nemati apsolutno ništa osim pc-ja, softvera, internetske veze i plaćene "članarine" i tako koristiti tuđi uređaj za uporabu radiofrekvencijskog spektra, zar ne? Što se onda navodi na zahtjevu? Pišem HP laptop model taj i taj, internet veza preko A1 i sl? Kako da izračunam izračenu snagu tih uređaja?

Sve potpisujem, što je Ivo 3TY napisao.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 19, 2023 10:17 am

u
bivšoj državi, u Hrvatskoj je postojalo nešto preko 100 općina i sredinom 80-ih godina Dozvolu je
izdavao ''Općinski sekretarijat za narodnu obranu''.

Svakakvih sam se budalaština i laži naslušao i nagledao, ali pametni Martin je ovom izjavom nadmašio sve !
Pametni Martine, Općinski sekretarijat za privredu. Ako ne znaš, pitaj. Ako misliš da znaš, provjeri. Ne piši laži, kao obično.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK