Sa dvije strane su me, bez međusobne povezanosti, upozorili dobronamjerni hrvatski radioamateri, da jedna postaja, s hrvatskom pozivnom oznakom, u netom završenom IOTA natjecanju, nema važeću dozvolu za rad. Neću provjeravati, vjerujem im, ta nisu napamet pisali.
Prvi i jedini u RH sam svojedobno pisao kako su i Stjepko Pavišić i Goran Grubišić, radili pod svojim osobnim pozivnim oznakama, u KV natjecanjima, u organizaciji HRS-a, bez važeće dozvole za rad ! I, što se dogodilo ? Komisija je to znala, ali je odšutila. Moje javno prokazivanje prekršitelja otišlo u ladicu Dalmatinske 12. Znači neko može kršiti pravila i propise, i nema penala, a drugoga se čeka na zapetu, grozi mu se, i rigorozno kažnjava ?
Stranci vide, pa kontaju, kad može Hrvat, što ne bi i mi ?
Svjedoci smo medijskog linča nad zviždačicom Majom Đerek, koju su doveli u splitsku Banovinu da napravi reda u svezi nekretnina, vlasništvo Grada, ali, kad je takla u svete krave, dobila otkaz !
Većina ljudi vole zviždače, samo ne u svojoj kući. Zato me većina i tapše po ramenu, govore da dobro i ispravno pišem, ali, samo kad ih nitko drugi ne gleda. Meni ne smeta, navikao sam.
Od sutra će nama svanit sunce, kad počme radit nova pomoćnica tajnice...

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja