Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sat Jun 20, 2015 8:34 am

A valjda će sada, na skupštini HZTK pasti Faraon, logičan slijed , poslije njega je Puki, poduprto sa odgovarajućim nalazom Ministarstva uprave, i HAKOM-a, svako u svom resoru.

Došla maca na vratanca, došla cica na kolica...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 21, 2015 11:29 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/misl ... 26677.aspx

Kako nas konkurencija "voli", za popizdit, ka mater ludu ćer ! Šta sve neće podmetati, samo da zadrže goste doma, da ne dolaze u Hrvatsku. Sam članak je tipičan primjer specijalnog rata protiv Hrvatske.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Tue Jun 23, 2015 11:17 pm

Ima li kraja ovom ludilu?

Očito nema, jedina sreća je što sam dovoljno daleko da nikom ovu plaketu ne mogu zabit u guzicu, jer ovo je stvarno vrhunac gluposti, indolencije, neznaja, idiotizma i sličnih majmunarija kojima smo izloženi od strane IO HRS i bajne nam stručne službe.

IDIOTI JEDNI NESPOSOBNI!!!!!!

Eto di smo došli da ja moram "gumenog" quotat, sve bi bilo dobro da on sam nije te "idiote" izmislio :mrgreen:

PS
Pridružujem se čestitkama, drug Gumeni je ono drvo nesumnjivo zaslužio, još samo da su natpis pogodili
PPS
Ima ih još koji nisu dobili a zaslužili su ;)
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Jun 24, 2015 7:04 am

Danas dobijem kuvertu iz HRS s dva drveta i padnem u onesvijest...

Evo zašto u prilogu.

U kontestu u kojem nisam radio, dobijem plaketu za prvo mjesto na 145 MHz ;D :P :'( :-\ ;) >:(

Ima li kraja ovom ludilu?

Očito nema, jedina sreća je što sam dovoljno daleko da nikom ovu plaketu ne mogu zabit u guzicu, jer ovo je stvarno vrhunac gluposti, indolencije, neznaja, idiotizma i sličnih majmunarija kojima smo izloženi od strane IO HRS i bajne nam stručne službe.

IDIOTI JEDNI NESPOSOBNI!!!!!!

HRS je HRS , a dvaput je dvaput ! Zaslužuje !

Djani, svaka čast na napisanom, to je bitak problema , ON JEST SASTAVNI DIO OVE HRS VLASTI, iako nije U vlasti ! On je najviše upira da se sa HRS foruma izbace nepoćudni elementi sa foruma, od Maria, Drage, Mirka, tebe, mene, nadalje, a sve da se postigne ČISTOĆA HRS foruma. Zar te to tjeranje arijstva ne podsjeća na totalitarne režime i sustave ? Onda nas čudi svastika ?

On je , svakoj vlasti u neovisnoj RH bio uz skute, nadajući se vrhu, ali nikad za to nije imao znanja, zvanja, umijeća, i, što je najvažnije - muda.

Ova njegova pisanija je samo blijeda baraža maglom u stilu odmaka od onih kojima je htio pripadati, a za koje je (sada već) očito da su 7,5 godina radili PROTIV interesa radioamatera u Hrvatskoj.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 24, 2015 10:37 am

24.06.2015. - Javna opomena i 15 kaznenih bodova (zabrana pisanja na forumu 15 dana) korisniku 9A6C zbog kršenja Pravila ponašanja na Forumu.

Ima više prikladnih prispodoba na ove postupke, ja ću uzeti jednu. Kad je Juda prokaza Isusa, i kad su vojnici došli po njega u Getsemanski vrt, jedan od njegove pratnje trgne mač, i odsječe uho jednom od vojnika. Nato će mu Isus : Djeni mač u korice, jer ko se mača laća, od mača i pogiba !

Nastranu činjenica da je ovo, po ne znam koji put, sprdanje s pravom kaznom, i uvreda svima koje su na pravdi Boga izbacili s onog foruma. Nije nikakvo zadovoljstvo izbačenima što se kažnjavaju unutar istog ešalona ; uvijek će to biti samo za javnost, za privid demokracije, koja ne stoluje u D-12, i uvijek će to biti bez opasnosti da ga izbace.

Govorila je moja pokojna mater : Svoj svoga do jame gura, u jamu ga ne baca !

Sve se ponavlja...
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Jun 24, 2015 11:09 am

Neznam,ne pratim više te bodove ali pođoh provjeriti i nađem ovo
:
Stanje kaznenih bodova ažurirano zaključno sa 26.04.2015.

9A4DB - preko 30 kaznenih bodova - trajna zabrana
9A7WA - preko 30 kaznenih bodova - trajna zabrana
9A8DU - preko 30 kaznenih bodova - trajna zabrana
9A7ZZ - preko 30 kaznenih bodova - trajna zabrana
9A2JG - 30 kaznenih bodova - trajna zabrana

9A6C - 26 kaznenih bodova
9A6R - 25 kaznenih bodova]

Znači, 26.04.2015.stanje je bilo ovako.Ako Gogo nije prešao "crtu" to može značiti samo jedno.Mufljuz je ili glup ili nepismen da zbroji 2 i 2.Tu i nema neke velike razlike ali eto,mala dilemica ;) .Usput Koki,kako te nije sramota da nemaš preko 30 bodova nego si zapeo na "čistih" 30.Čak si gori i od Hajduka,on je imao 38.Minus naravno.
9a7zz

Postby 9a4db » Wed Jun 24, 2015 11:46 am

Pa i Mufljuz spada u te "idiote", zar ne ?!
:lol: :mrgreen: :shock:

PS
Najljepše je kada te takvi stavljaju na neki njihov "stup srama"
a još je ljepše kada se onaj tko ga je izmislio nađe pri vrhu :P
E moj Mufljuze i ti ćeš za Gumenim skoro....
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Jun 24, 2015 12:29 pm

Viktore, oni su mene "štelili" da bude TAMAN ! Je, sramin se šta nisan zeru više (u životu) postiga !

Najgore je kad se među sobon počmu tribit. Onda je, ka i u Staljinovo doba, najviše posla imali dvije kategorije umjetnika, retušeri (jer onda nije bilo Photoshop-a!), i kvazi-povjesničari !
Kako bi kojega svog dojučerašnjeg druga makli, tako bi armija retušera, po cijelom Sovjetskome sajuzu uklanjala smijenjenog, ili ubijenog, ili oboje, istovremeno.
Kvazi-povjesničari bi se odma dali na posao, izmijeniti gradivo udžbenika iz povijesti, za pučke škole, srednje, fakultete, partijske škole, vojne škole, NKVD...

P.S. A zaboravija si Viktore 3VV, i njega su razapinjali ka Isukrsta, vagali mu riči i zareze, a "svojima" opraštali kompletne postove, laži, podmetanja, i insinuacije.
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Jun 24, 2015 3:04 pm

Nisam ga ja zaboravio,vjerojatno ga je mufljuz izbrisao pošto nije više među živima.A i lista onda izgleda kraća,valjda misli da ljudi zaboravljaju.Glupo!Nije ni moglo pametnije kada vidiš od koga je.
I da dodam malo.Niti nakon ukazivanja na grešku onaj tko je pogriješio to ne vidi.Kraj zdravih očiju.Ostavi se momčino čorava posla!Uostalom,za njega je isto 9A CW i 9A CW VHF ?????!!!!!!Naravno kada pojma nema.Baš zato i je smiješno.Kažu nezna.Pa što ima veze da nezna,podoban je¨!
9a7zz

Postby 9a2jg » Wed Jun 24, 2015 3:12 pm

Dokaz više da ljude brišu, ka da su prostoproširena rečenica. Desetljećima se poštova princip da se svi standing-i, dostignuća i priznanja, ne brišu najmanje 10 godina nakon smrti te osobe !
Kako bi to bilo da ja pođem na DXCC listu ARRL-a i tamo ne nađem pokojnog Leona 9A9L na DXCC mixed 337 ? Gadljivo, zar ne ?
Ili, da Neno briše sa IOCA HR postaju 9A6SUH, samo zato jer je prijatelj Slaven umro ?

Možda ih ovdje "pere" savjest ?

P.S. Zove me "zemljo", veli , i Josipa N5CRO su "zaboravili" ! Oće oni...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK