by 9a2jg » Sat Jun 20, 2015 1:56 pm
Ako lažu rozi (od Kokija!) ne laže Financijski program HRS-a za 2015.g. koji je usvojen sa jednim glasom protiv (mojim!). Pod točkom 27. mjesta troška stoji (đuture!) : Nacionalni program (kako to gordo zvuči!) popularizacije znanosti i tehnike : FTK 2015. , ZRF 2015. , HAMFEST Osijek 2015. ukupno 25.000 kuna, od čega HZTK financira sa 15.000 kuna a HRS vlastitim sredstvima (koje su nam haračem oteli) 10.000 kuna !
Kako je na djelu metoda , "nas i Kineza 4,5 miljarde", neukima treba nacrtati : FTK je Festival tehničke kulture, manifestacija HZTK, koju je on osmislio, organizirao, i u CIJELOSTI financirao. Paj' sad, u trenutku dizanja ruku za ili protiv ovog programa NIKO od zastupnika NIJE znao što znači FTK, niti je ko pitao da mu se objasni ! Toliko o "znanju materije" automatskih dizača ruku.
Ostatak od 10Kkuna je podijeljen na ZRF (veći dio) i Hamfest u Osijeku (očigledno, manji dio!).
Dragi Djani, ono se na Jarunu zove Dom tehnike, zar bi trebali plaćati najam nečeg što je naše ? Ili, možda, nije naše ?
Očito nisi čitao izvršenja financijskih planova zadnjih 7 godina, svugdje piše da je HRS sufinancirao ZRF. Puki, u svoj svojoj tuposti se čak hvali da je on tamo stalno u Organizacijskom odboru !
Nadam se da neću morat skenirat puste listove financijskih planova i realizacije za protekle godine, da te uvjerim...
Ne boj se, nije 57 listova, kako je meni "priprijetio" Boris Vrbanović, kad sam pitao di su uređaji, inventurne liste, stari i novi reversi...
A da ima zrnce istine i u tvome pisanju govori i činjenica da su bili "zauzeli" jedan prostor samo za HRKVS koji ne radi i ne postoji. Valjda, za opravdat potrošene novce ?
Last edited by
9a2jg on Sat Jun 20, 2015 3:11 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja