Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Oct 19, 2022 3:46 pm

Cipa Nejc iz Idrije priko Buje remote, 9A/S56NE. Onda , ko fali ? Jedan Crnogorac i jedan Makedonac. Lako ćemo za to, Ranko je i onako svako malo u 9A, a i interesi ga vežu. Ne gleda vlasnik u godine. ;) Što se tiče Makedonaca, ni tu ne bi smjelo biti problema. Od Vardara, sve do Triglava... Baš kako je Eagleberger predskaza...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 26, 2022 5:10 am

Di god je drug Laureat "odgovorna" osoba - rasulo. Nije mu dosta što iz RK Kaštilac, preko kojeg se penja na imaginarnoj ljestvici "uspjeha", može angažirati JEDNOG mladog operatora u domaćim fildžan-natjecanjima, sad je tu operaciju eutanazije klubova, preslikao i na RK Marjan ! I ono malo što se članova čuje po opsegu, je više mobilizacija IZM-a Broćanac, nego procvetalo cveće u njihovo preduzeće.
Čitam jučer SD-u, umrla je moja vršnjakinja, dugogodišnja tajnica ZTK Split. Uz njenu djelatnu pomoć, dvojica doživotnih predsjednika RK-a u SDŽ su haračili, i harangirali po polju Tehničke kulture. Nema više. Ionako ste stjerali Tehničku kulturu u Splitu i okolici na najniže grane, od 1945. , do danas.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Oct 26, 2022 8:04 pm

Nisam još vidija 9A1CBM preko remote postaje V.Broćanac.
Samo privatni znakovi. :o
Ali i neke koji nisu iz Dalmacije....9A2JK,9A7Y,9A4T itd.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Oct 26, 2022 9:25 pm

Opet će reć da ti ja trujen dušu, i filujen podacima... Ti si još i obazriv, spisak onih koje sam ja slušao s tog IZM-a je puno duži. Ma di si naša i prevoditelja RA etike, sa bosančice na hrvatski ?
To je ka da si vuka ugna u tor s ovcama...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Oct 28, 2022 6:15 am

Ovogodišnji rujan i listopad ćemo upamtiti po javnom svjedočenju laganja HRS vodstva, na čelu s odgovornom osobom, predsjednikom !
Javna rasprava o novom pravilniku, pompozno najavljena za rujan je izostala. Ostali su bez (ionako kratkih i nemuštih)argumenata, ili se nije posadio dovoljan broj novih privatnih remote postaja ?
Prijedlog Plana rada za 2023.g. nije stigao na ruke zastupnika skupštine, najvišeg tijela HRS-a. Opet se radi ispod žita ?
Podnošenje računa za YOTA2022, kako organizacijskih, tako i financijskih pokazatelja je izostalo. Totalka !
28 mjeseci rada QSL managera bez ijednog slova, i brojke, o cijeni hendlanja i rada 9A biroa ! Težine javno ističe, u gram, a o novcu - muk ! Na jednoj strani apotekarska vaga, na drugoj . jama bezdanka, ili tabu tema ? Sigurno ne na strani nas, sigurnih i redovnih platiša, koji smo samo bankomati vladajućima.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 14, 2022 9:16 am

Prođe i listopad. Zastupnici, bili, i ostali - fikus. Ništa mi ne dobivamo od IO-a i odgovornih osoba Saveza. Nema Plana programa za 2023. , nema financijskog plana, nema izvještaja o provedenom programu YOTA2022, nema izvještaja v.d. QSL managera, pa tako već 28,5 mjeseci !
Pompozno najavljivana javna rasprava, zakazana za rujan o.g. , nije ni na pomolu ! Čekamo li to mlado-Turke,Talijane, Irce, Amere, i Srbe da kažu svoju, kao jedini korisnici remote postaje ?
Krajem ovog tjedna se očekuje prvi snijeg u unutrašnjosti, ne da pokrije zemlju, nego da zvijeri pokažu tragove...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 21, 2022 8:04 am

I pao prvi snijeg... Mi nismo išli tražiti tragove, ta znali smo, od vajkada, tko je tko, tko nečovjek, a tko čovjek. Dakle, evo prođe i studeni, ni J od Javne diskusije, o novom Pravilniku. I baš nitko, u državi Hrvatskoj, da pozove odgovorne na red i pravilno ponašanje, primjereno odgovornim osobama ? Bojim se da rabim krivi pridjev, jer, da su odgovorni, ne bi imali ovakvo stanje !

Ja ne bi uopće više morao vaditi nove teme, samo reciklirati "stara" otvorena i aktualna pitanja. Ništa se ne događa, tiha močvara.
Ušli smo jučer u Advent, vrijeme praštanja, ali i svođenja i polaganja računa, urbi et orbi. Prosinac je pred vratima, polovica mandata ovog HRS vodstva, koje nije podnijelo račune za ovakvo nedomaćinsko, bahato, osiono, i autokratsko vladanje ! Stalno nas lažu, obmanjuju, i rade protiv interesa članstva. Ne samo da ostaju nijemi na flagrantna kršenja ponašanja RA u suverenoj zemlji, nego, s službenog mjesta, to potiču, i aktivno učestvuju u tom ataku na hrvatski amaterski korpus i ponizuju ga. Dokle ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 27, 2022 3:34 pm

Gledam spotiranog i slušam rad 9A5AET, sa remote stanice u Hrvatskoj. Pođoh na qrz.com stranicu operatora, u naravi W2HUV, i - tamo sve piše. Da vam ja ne prepričavam, evo :
https://www.qrz.com/db/W2HUV
Jednom riječju, PRESTRAŠNO ! Dasa kupio znak u Hrvatskoj, kako je dobio dozvolu za rad, ne zna ni majka božja bistrička, ali mi znamo, i on, ne maknuvši guzicu iz SAD-a, radi kao stanica iz Hrvatske, s hrvatskim znakom ! Cijeli njegov krug, kako sam opisuje, je počeo u mandatu Pilata, a zaokružio je krug, pod drugom MIlinom. Da je vidit presliku ispunjenog formulara za dozvolu za rad ? Ponoviću uzrečicu koju sam upotrijebio danas u drugom postu : Da nema kurvara, ne bi bilo ni kurvi.
I cijeli hrvatski radioamaterski korpus šuti.
Odlična priprema za javnu diskusiju. Plodonosna čak.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 28, 2022 10:57 am

Ali, to nije sve.
Rečeni 9A5AET je ishodio dozvolu za rad HAKOM-a s nadnevkom 31.12.2020. ! Znakovit je to datum, to je bio onaj čuveni "međupravni prostor", kad je novi predsjednik bio izabran, ali ne i potvrđen ! Očito da su onda lovci u mutnom, učlanjeni u RK Zagreb, osiguravali svojim pajdašima u USA dozvole za rad i kupnju znakova ? Da bi zanatska radnja bila kompletna, RK Zagreb je podnio kandidaturu za svoga člana 1TT da bude ovlašteno lice u ispitnim komisijama, što je HRS (njihovi ljudi) podupro, a HAKOM automatizmom odobrio ! Šta je slijedeće ? Da i 9A5NDD bude ovlašteno lice ? Fali in onda još jedan, pa imaju svoj SAO SAD u HRS-u ! Trojanski, ili američki, konj u HRS-u, nije bitno, bitno je da i ćoravi vidi tko je kupljen, tko su bili učesnici i katalizatori tih sramnih akata, kojima se Hrvatima oduzima suverenost, čast i vjera u krovnu organizaciju. Za šaku dolara...

Jedino me muči kako će obavijestiti svog člana Douga za redovnu godišnju skupštinu, ko zna ko mu ide na boks u Fargu, ND ? ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Nov 28, 2022 11:03 am

Prije Dobar,loš zao, nego za šaku dolara.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK