Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue May 17, 2022 9:50 am

Zove me prika iz metropole, veli, Koki sve si dobro i točno napisa, ali jedna stvar nije precizna ! Koja, pitam ja ? Pa ona riječ uzurpacija, nije taj lik uzurpirao HRS web naslovnicu, nego su mu aktivni pomagači to svjesno omogućili, preko pomoćnice tajnice, koja je tu samo izvršitelj, ali se pojavljuje u višestrukoj ulozi. Otom-potom. Dumam ja, dobro kažu, više zna čovik i tovar, nego sami čovik.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 18, 2022 3:46 pm

Zove me poznanik iz metropole, i pita : Koki, možeš li ti za gosta u apartmanu reći da je prijatelj, i da ništa ne plaća ? Odgovorih mu da ne mogu, jer se bavim iznajmljivanjem za novce.
E vidiš, lik iz Kalifornije, kupio znak u HRS-a, na svom profilu na qrz.com napisao da se javlja sa "prijateljeve" remote stanice kraj Zagreba, sa svojim hrvatskim znakom, bez naznake da radi remote.
Ne spominje ni da plaća, valjda misli da su Hrvati bedasti, pa da se sve da podvesti pod "prijateljstvo" ! Takvih je znakova između 10 i 20, izdato, kupljeno, dobili dozvole za rad s namjerno pogrešnim podacima, kriminalisti bi rekli, svjesno krivotvorenim.
I onda drug predsjednik, od milošte zvan Laureat, lakonski izjavi , citiram, "Svatko ima pravo tražiti oznaku koju želi i ne smije se praviti razlika prema nikome." Ne napisa što bješe dalje, laganje HAKOM-u i svjesno krivotvorenje podataka u obrascu za dozvolu za rad, neisticanje portabl rada, i još neke druge stvari.
Cijeli ovaj ciklus je započeo s početkom Pilatovog mandata, u doba Laureatove inauguracije dosegao svoj crescendo, da bi sada aktere promovirali u radna tijela YOTA 2022 ! Ne treba biti veliki Hrvat, ne treba uopće biti Hrvat, da se zgroziš nad ovim što se čini Hrvatskoj, i u Hrvatskoj !

Slušati ćete, u subotu, Haktan, Egemen, Furkan, Karl, Wyatt, Ryan, sve će to stajati na braniku jedine im domovine Hrvatske, ili, kako im organizator običava reći, i ponašati se, u njeno ime, i za njene boje ! Jer, da ne griješim dušu, nije to počelo sa remote praksom, nego puno prije, kada su "uvozili" operatore iz stranih zemalja, od Italije, nadalje, a nije falilo ni Bosanaca !

Sve u svemu, veselje se širi na sve strane, sad slobodno po zemlji idemo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 19, 2022 10:18 am

Opet Purger zove, veli, Koki ti sve napol napišeš. Šta je sad, pitam ja. Pa trebo si staviti da je ta osoba kupila znak 9A5LAW, nastavi on, a qth mu je u Los Angeles county-u. Baš zgodno, kao ona serija Zakon u LA, samo s "malom" razlikom, on tamo njihov zakon poštuje, a sa našima se , očito, ruga. Ta odabir kupljenog znaka je točno ono što on ne poštuje u državi Hrvatskoj, završi prika.

Da bi čovek reč rekel.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 20, 2022 2:41 pm

Ovo napisa na qrz.com vlasnik pozivne oznake F5SNJ :
I have been on and off the air over the years, but at the moment I am active from Croatia thanks to my friend Richard 9A1TT, whose great station I use remotely via the RHR network.

Predsjednika HRS-a, njegovog zamjenika, i cijeli IO uopće nije sramota. Jer, da znaju za čast, poštenje, pravo, pravdu i domoljubnost, bilo bi ih. A posebna sramota ih budi što znaju da se svjesno krši nekoliko hrvatskih zakona, osoba sama priznaje, u svom izričaju, i niko ni da trzne. Umjesto kazne, oni vlasnika kooptiraju u Organizacioni odbor YOTA 2022. Baš kao što sam ja javno napisao da će se dogoditi, prije cijele dvije godine ! I slijepac bi progledao.
Postajemo gosti u svojoj državi, poradi nekoliko prodanih duša...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 21, 2022 4:23 pm

Znači, 5 dana visi privatni oglas na HRS web naslovnici, kojim privatna osoba mami zainteresirane mlade osobe da dođu raditi na znak koji ON ima, na opremi koja je njegova, i gdje se promovira njegova firma ? Jer, sve navedeno nema nikakve veze sa HRS-om, još manje o skrbi za mlade u Hrvatskoj ! To je jedan proces koji je čudno započeo, ali će, sasvim sigurno, imati neslavan završetak !
Jer, evo već nekoliko godina nam se pokušava prodati muda pod bubrege ! Nacionalna sramota se pokušava prikazati brigom za one koji nemaju novaca za svoju stanicu ! Može li niže ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 22, 2022 6:07 am

Da zaključim i ovu, po meni prevažnu, temu. Na jučerašnji dan, 21. svibnja 2022. , NIJE postojala dozvola za rad ARS-a 9A0YOTA, 9A22YOTA, kao ni 9A2022YOTA. Što je bilo normalnije za očekivati doli da čujemo u eteru, i u natjecanju i koju od tih postaja, kad već nije bila 9A0HRS ? Znači, netko je svjesno, i s neprikrivenom nakanom, tjerao vodu, u naravi hrvatsku mladež, na mlin stranca, da se prijave i rade pod NJEGOVIM znakom ! Ja, i oni svi koji nisu na nečemu, znamo tko je to osmislio, tko je dozvolio, i tko je odradio. Isti oni koji sjede u Org. odboru za YOTA2022, od kojih su neki direktni izvršitelji, a neki "samo" odgovorne osobe. Da imaju imalo časti, morala i obraza, dali bi ostavke. Međutim, poznavajući im karakterne osobine, to ne očekujem. Jednom riječju - sramota, i nedostojno HRS-a.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 23, 2022 6:41 pm

Pored predavanja, svakodnevnog rada na 3 radioamaterske postaje (9A22YOTA) i raznih radionica biti će vremena i za izlete i druženje svih sudionika.

Kako se ovo pojavilo tek dan nakon mog posta ? Kako i zašto taj znak nije već u uporabi. ? Zar se time nije posredno "sugeriralo" učesnicima u YOTA contestu da je "onaj" znak , 9A22Y, službeni ?
Ercegovci ljuti bi rekli jednu jedinu riječ : Štela.

Dobro je meni Ero reko, poslije Blidinja : " A đe ga nađe... ?"
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 25, 2022 9:08 am

Dobio sam zapisnike o radu NO-a i skupštine HRS-a. Ne znam što reći, doli opore činjenice da se NO i dio skupštine bavio "pravima" i ovlaštenjima Stručne službe, a ne osnovnim poslanjem HRS-a.
Osim toga, materija kojom se bavio NO je u nadležnosti stručnog pravnika, specijaliste za upravno i radno pravo, a ne za NO, i par njih koji su lupetali na skupštini. Ali, svatko ima svog Bruta, pa je tako drugu Milinu odlučujući udarac zadao baš onaj koga je on osobno ugurao u IO ! Tako mu i treba.
U materijalima je NETOČAN podatak da je tajnici uskraćen status odgovorne osobe "tijekom 2021.g. , u materijalima koji su poslati Uredu za udruge grada Zagreba, prilikom postupka registriranja osoba izabranih na funkcije, NIJE bilo njenog imena, a to je bilo u prosincu 2020.g. ! Drugi par postola je da ta okolnost nju NIJE sprečavala da uredno i na vrijeme obavlja svoje dužnosti. Od samog vrha HRS-a smo stalno slušali priče o neradu, ali NIKAD nitko od njih nije imao muda napraviti radne ocjene i okolnosti , kak spada, pa bi sada bilo bespredmetno razgovarati o njenim radnim učincima, nazočnosti na poslu, i nekim drugim stvarima.

Bez obzira na moje osobno iskustvo s drugom Milinom, ja sam legalist, i branim pravo izabranih da sami određuju s kim će raditi i surađivati, a ne da je netko, u ovom slučaju tajnica, nametnut !

I još jedno slovo, ovakav krnji sastav skupštine NEMA pravo donositi odluke, kakvu je donio, da se tajnica upiše u registar kao odgovorna osoba ! Ja provjerio, PROTUZAKONITO !

Ima još, ali komu, i čemu, oni su i onako sami sebi dostatni...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 26, 2022 7:31 am

Nije trebalo puno čekati na reakciju na moj post. Zvaše me iz metropole, veliju, Koki, ne valja ti poso, pišeš samo pola istine ! Daj prosvijetlite me, zavapih ja, gdje sam pogriješio ? I oni počmu.
Kažu, po istini, tajnici je u bivšem mandatu, u paketu s Pilatom, isteko mandat odgovorne osobe Saveza još 12.11.2020. ! Njoj je bilo jasno, i neuvijeno rečeno da će novi predsjednik sam birati suradnike, i određivati odgovorna lica !
Čekaj malo, pitam ja, da li to znači da, kad je naručila vanjsku firmu za organizaciju izbora predsjednika, nije za to imala ovlasti ? I oglušila se na besplatnu ponudu člana HRS-a koji je takav softver nudio besplatno, za tu svrhu ? Nisu mi odgovorili, ali su mi rekli da je to bio zadatak prošlog NO, da to temeljito istraži, a nisu ni pogledali !?!
U registru udruga su upisani Milin i Vincetić kao odgovorne osobe s danom 18.12.2020. Znači, kompletna informacija u skraćenom zapisniku skupštine je manjkava, nedorečena, i dijelom (namjerno) pogrešna !
E sada se postavlja pitanje zašto je ista šutjela godinu i po dana, i tek sada burgija, preko "vlade u sjeni", i trojanskih konja u IO-u ? Američka poslovica : Slijedi trag novca, dobiti češ sve odgovore.
Sada triba upraviti novcima namijenjenih za YOTA 2022, kanalizirati sponzore i donacije, ukratko tražila je i dobila status odgovorne osobe, čitaj slobodne ruke za "samostalno" djelovanje.
Nije nevažna ni činjenica da ona nije uložila prigovor kada je izgubila status odgovorne osobe, niti joj je to smetalo, dapače, kako kažu u metropoli, radila je kako hoće.

Tu nastupa kopernikanski obrat. Nije kriva ona, nego svi predsjednici, od Pukija, preko Pilata, do Milina. Ni jedan od njih nije imao petlju odnositi se prema njoj, i njenoj pomoćnici, kao što to nalaže zakon o državnim službenicima i namještenicima, ali u svim svojim segmentima. Zbog tih NAMJERNIH propusta i aljkavog rada, izostao je materijalni dokaz navodnog nerada, javašluka, i mnogih drugih stvari. Bez dokaza o istom ponašanju, u dva promatrana razdoblja zaredom, ne može ići na Službenički sud, u dvije riječi, mogu joj puhati, i još ih preko toga zahebava. Praf im budi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 27, 2022 4:23 pm

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... 2985;image

Kao prvo, hvala Žekiju za javnu objavu. Kao drugo, a ustvari prvo, ovo je dovoljno za ostavku predsjednika, zamjenika i IO-a.
Sad mi je jasno zašto su mračne snage, uz remote grupu, htjeli na silu, i na brzinu, inaugurirati (opet) tajnicu kao odgovornu osobu.
Ovo se zove izdaja nacionalnih interesa.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK