Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Feb 10, 2021 11:41 am

Onda, predsjedniče, tko je izdavao znakove Amerima kako im je bio ćeif? Ako to ne znaš, odma daj ostavku, prije nego li te (možda) verificiraju. A, ako znaš, još brže daj ostavku, jer nas zajebaješ.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 12, 2021 3:15 pm

Ipak je danas obljetnica, tri miseca, a... ? ;)
Attachments
Skeniranje_20210212.pdf
(829.19 KiB) Downloaded 116 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Feb 12, 2021 3:57 pm

I Zoranu je godina dana mandata.Svakakvih pizdarija od njega u 365 dana.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Feb 12, 2021 5:29 pm

Špotaju me purgeri, da moraju otvarat ovi pdf ! Ne morate, ionako znate što je u prilogu... :D ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 15, 2021 6:17 pm

Zovu me iz Purgerije. Veliju : Nisi fer, tražiš ostavku od predsjednika koji to nije ! I stvarno, on nije predsjednik. Tko je onda naručija vokce u Funtanu? Oni isti šta je potpisiva i za D-star? Ide ga.
Ide i Ivicu Lovrića, pisanje kaznenih prijava. Očito nije čita Sveto pismo, kaj se je zgodilo u Getsemanskom vrtu. Sve ide očekivanom kraju, samo krivci to ne vide.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 16, 2021 7:51 pm

Prijedlog pozivne oznake možete preuzeti samo ako ste prije uplatili članski doprinos HRS-u.
Članski doprinos se plača preko kluba kojega ste član. Kada klub uplati vaš članski doprinos,
stručne službe HRS-a to evidentiraju, a računalo automatski generira Prijedlog pozivne oznake.
Postoji jedan period ''mrtvog hoda'' od siječnja do ožujka. To je vrijeme u kojemu klubovi uplaćuju
članske doprinose. Ako vam Prijedlog treba u tom periodu, jednostavno preko kontakt forme ove
stranice kontaktirate stručnu službu HRS-a.

Nije trebalo dugo, da svi vide pravu zadaću pametnog Martina, biti u službi vladajućih ! Nema veze što napisano ne odgovara pozitivnim zakonskim propisima !
Ni pravilnicima koje su sami napisali !
Zbog ovog sam ih tužio HAKOM-u. Oni NEMAJU PRAVO tražiti od ikoga da plati članarinu kada oni žele, a upravo to rade, i ucjenjuju članove. To su sproveli lani, kada su u rujnu ucijenili moju suprugu.
Odavno su donijeli jasne odluke o članarinama, do 31.3. , jedna cijena, poslije toga, do 31.12. druga. No, kad tražiš taj komad papira, zvan Prijedlog pozivne oznake, oni traže da platiš unaprijed ! Hrvatski, latinica, to se zove prisila i ucjena !

Ali, to nije sve ! Par mjeseci prije je obnavljao dozvolu moj prika. Njemu nisu uopće tražili taj Prijedlog !

I još jedno slovo. Moja supruga je u bivšoj državi imala poz. oznaku YT2LFZ. U neovisnoj Hrvatskoj joj je odmah preveden na 9A7LFZ. Pitanje za miljun dolara : Tko bi normalan tražio taj znak, kraj nje žive ?
Ili je i to moguće nakon svih sranja koje su (zajednički) radili sa Amerima, Talijanima, Rusima i inima ? Jer, ona je ipak obična penzionerka, sa 3.500,00 kuna penzije ! Ne mere se kuna staviti sa dolarom.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 17, 2021 7:31 am

I još jedno slovo...

Tog prošlog rujna, dok su nas ucjenjivali članarinom, u dva navrata sam ih (mailom) pitao da mi ukažu na taj propis, pravilnik, ili odluku da netko mora platiti članarinu unaprijed, odnosno kada oni to žele i hoće.
Naravno da mi nisu ništa odgovorili. U teoriji se to zove muk administracije. Zakon o upravnom postupku kaže da , ukoliko ti ne odgovore pozitivno u roku od 60 dana, možeš se ponašati kao da si dobio pozitivno rješenje. Je, sve je to OK, samo , u tom slučaju ja ne mogu sam sebi naštampat potvrdu !

Znači , zatvoren krug, malog broja osoba koji provode svoju samovolju. I ne samo na ovom primjeru, ima ih bezbroj. Zato ću ih , u korizmi, razotkrivati, i objavljivati ovdje, jedno po jedno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 18, 2021 8:57 pm

Prvi nek se ugleda HRS, i neka prestane sa diskriminirajućom praksom naplate prijedloga pozivne oznake, neka uopćeno prestane sa sramotnom naplatom izdavanja prijedloga pozivne oznake. Kada je HAKOM oslobodio radioamatere od plaćanja izdavanja radioamaterske dozvole za osobne znakove, može i HRS to učiniti za radioamatere. Jer, eter je opće dobro RH i ako se država odrekla nameta na to dobro u korist radioamatera, može i HRS.

Ka po običaju, Adam "u sridu", te imade 3 punta ! Samo, Adame zar ti nije chiaro da oni tako demonstriraju silu i "vlast", jer se iživljavaju na članovima, izmišljajući "pravilan" postupak, od slučaja do slučaja ! Samo su naivci mislili da, kad dobijemo svoju državu, Hrvati neće redovito najebat ! Oće, uvik, ako misle svojom glavom.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Feb 19, 2021 11:27 am

Kako mi je žaj ća se nisan rodija ka manjinac. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Feb 19, 2021 1:47 pm

Prevario bi se, ne cveta cveće ni u daruvarsko preduzeće !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK